+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]شما همه دلاراتون رو خریدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من چی کار کنم بخرم یا نه؟؟؟؟؟؟؟
[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]​

maryamm said:
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]شما همه دلاراتون رو خریدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نه عزیز من
منتظریم هر وقت ویزامونو گرفتیم، با محل کار تسویه کنیم، خونمونو بفروشیم، طلبامونو بگیریم بعد دلار بخریم بریم
پولمون کجا بود

ramin_320 said:

نه عزیز من
منتظریم هر وقت ویزامونو گرفتیم، با محل کار تسویه کنیم، خونمونو بفروشیم، طلبامونو بگیریم بعد دلار بخریم بریم
پولمون کجا بود

شما خونه رو میفروشین؟

Oh you are wonderful, I'll try it first thing tomorrow morning . Many thanks

quote author=saeedCan link=topic=109420.msg1665723#msg1665723 date=1344350973]
I found these 2 Canadian banks in Sydney Australia. There should be more than this:

RBC
L 46 2 Park St
Sydney, NSW 2000, Australia
Tel:(02) 9033 3000

Toronto Dominian Bank in Australia
Level 29, 9 Castlereagh St
Sydney, NSW, 2000
(02) 9619 8888
[/quote]

ramin_320 said:

نه عزیز من
پولمون کجا بود
[rtl]
ریسک فروش خونه خیلی بالاست.
به نظرم تا اونجا جا نیفتادید خونتون رو نفروشید.
[/rtl]​

ramin_320 said:

نه عزیز من
پولمون کجا بود

ما كه اتصلا خونه نداريم كه بفروشيم :-). اول هر ماه حقوق و درامد مطب رو ميديم دلار ميخريم فقط
و

سلام بچه ها

انقدر این صفحات تند و تند میره جلو که من نمی تونم جواب سوالام رو پیدا کنم!

کسی به سوال من جوابی داد که آیا کسی اطلاعاتی راجع به سرمایه گذاری در کسب و کارهای کوچک یا فرانشیز داره یا نه؟
خصوصا برای تازه واردها؟!؟!؟

maryamm said:

می گن دلار همینطوری می خواد بره بالا.
فک می کنم منطقیه که اگه پول دستتونه دلار بخرین. ولی به قول بچه ها شاید منطقی نباشه خونه بفروشین

uniques3 said:
حالا که مدیکال نمی یاد کسی میتونه راهنمایی کنه که کدوم شهر بهتره تورنتو یا ونکوور؟؟؟
ونكور بدترين رانندگيو تو كانادا داره. پر چينيه. شهر نسبتا كوچيكيه. به ايران چندين ساعت پرواز بيشتر فاصله داره. ايرانياي ونكور بر خلاف تورونتو كه بيشتر تيپ كارمند و متوسط هستن، بيشتر تيپ پولدار با اخلاقاي خاص خودشون هستن. بارون زياد مياد و ممكنه باعث افسردگي بشه. ولي خوب شهر قشنگيه. زيباترين باغاي گل دنيا رو داره. به كاليفرنيا و لوس آنجلس نسبتا نزديكه. زمستوناش خيلي سرد نيست و ...

qorashi said:
ما كه اتصلا خونه نداريم كه بفروشيم :-). اول هر ماه حقوق و درامد مطب رو ميديم دلار ميخريم فقط
[rtl]
خوش به حالتون
ما که هر چی حقوق میگیریم میخوریم، پونزدهم هر ماه هم شپش ته جیبمون ناقاره میزنه. ;D
[/rtl]​

[rtl]
برو پستهای منو بخون ببین مشخصا اسم بردم ازت بچه ها بهت خبر بدن! تو مسنجرم برات آفلاین گذاشتم!
[/rtl]
Masoud Nik said:
بچه ها بالاخره منم از اون سایت اسمشو نبر اومدم اینجا ، بابا چرا زودتر به من خبر ندادید آخه ؟ حالا چطوری می تونم واسه پروفایلم عکس بزارم ، ظاهرا چون تازه واردم ، حق هیچ کاری ندارم !!​

titi_lotfi said:
شما خونه رو میفروشین؟

8) دومیشو آره

بچه ها یه سوال می پرسم هر کس دوست داشت جواب بده. چقدر میخواین همراتون ببرین؟

Masoud Nik said:
بچه ها بالاخره منم از اون سایت اسمشو نبر اومدم اینجا ، بابا چرا زودتر به من خبر ندادید آخه ؟ حالا چطوری می تونم واسه پروفایلم عکس بزارم ، ظاهرا چون تازه واردم ، حق هیچ کاری ندارم !!​
یه مسعود تی احوال چطویه ره
راستی جواب سوالتم دادم​

ramin_320 said:
8) دومیشو آره

چه پولدار!! :'( :'( :'( :'(