sa mon said:به من یه ایمیل بزنین یا روی ف ب پیام بدین . اگه توضیح بیشتری بدین شاید بتونم کمک کنم
مرسي .ميشه آدرس ايميلتون با ف ب رو به من بديد[/].
sa mon said:به من یه ایمیل بزنین یا روی ف ب پیام بدین . اگه توضیح بیشتری بدین شاید بتونم کمک کنم
sa mon said:[size=12pt]ظاهرا سوال من باز از نظرها مخفی موند ! ممکنه لطف کنینو پاسخ بدین ؟
کسی بوده ( از جمله آرام عزیز ) که آپدیت بیمه رو تو کیپس نزده بوده باشن اما در زمان آپدیت ازشون خواسته باشن ؟
پیشاپیش ممنون [/size]
Peymanrs said:
وارتینگ جان این لیست رو همینجوری تهیه کردم
اسامی که توی ذهنم بود رو از توی جدول اصلی در آوردم تا ببینیم به ترتیب باید منتظر کی باشیم تا براش
جشن بگیریم
این لیست هم از اون لیستها نیست که بعضی وکیلها دارند و اداره مهاجرت بر طبق این لیست مدیکال نمی ده
به امید اینکه مدیکالتون زود زود بیاد و مهیار جان یک عالمه بادکنک رنگی براتون بپا کنه
ها برای یک جشن حسابیVIP رو ببر توی Varting مهیار جان
kmahyar said:
حاجی تو بذار مدیکالت بیاد من خودم اینجا برات آتیش بازی راه میندازم چون فکر کنم هفته بعد نامزد وحیدم بیاد ایران
من برای مدیکال بچه ها تا الان حتی یک عکس تکراری هم نذاشتم
اين سايتي كه فرموديد خيلي زير مجموعه داره. كجاشو بايد ببينيم؟mahnaza said:
صبح به خیر بچه ها
ما دیروز رفتیم بلیطامونو با ترکیش ایرویز گرفتیم کلاس کانفورت 1080000 تومان برای ماه دسامبر لیست قیمتاشو تا آپریل از سایت گرفتم لینکشو امروز بعد از ظهر براتون میگزارم رو سایت www.kalakav.com
يه چيزي چند روز پيش ديدم يه هندي نوشته بود. خيلي به نظرم جالب بود. مينويسمش. دعوام نكنيد.titi_lotfi said:اه دیگه واقعا از دست این کانادا و کانادایی ها و وزیر خسته شدم
Masoud Nik said:بچه ها بالاخره منم از اون سایت اسمشو نبر اومدم اینجا ، بابا چرا زودتر به من خبر ندادید آخه ؟ حالا چطوری می تونم واسه پروفایلم عکس بزارم ، ظاهرا چون تازه واردم ، حق هیچ کاری ندارم !!
از کجا فهمیدی مدیکالم اومده ؟؟ جواب سوال منو ندادیکه باباب جان !maggie_zaryan said:خوش اومدین.شما که مدیکالتونم اومده باید یه سور بدین.ما با تازه واردا اینجوری رفتار می کنیم
;D ;D ;D