من يک سوال بکنم کمي ريفرش بشين؟
اين ايميل مديکال که مياد همينو پرينت مي کنيد ميريد پيش دکتر؟
يا با پست هم بايد چيزي بياد؟
Masoud Nik said:از کجا فهمیدی مدیکالم اومده ؟؟ جواب سوال منو ندادیکه باباب جان !
ريفرش شدم همونو پرينت ميگيريد ميبريددكتر پست لازم نيستvartig said:
من يک سوال بکنم کمي ريفرش بشين؟
اين ايميل مديکال که مياد همينو پرينت مي کنيد ميريد پيش دکتر؟
يا با پست هم بايد چيزي بياد؟
Masoud Nik said:بچه ها بالاخره منم از اون سایت اسمشو نبر اومدم اینجا ، بابا چرا زودتر به من خبر ندادید آخه ؟ حالا چطوری می تونم واسه پروفایلم عکس بزارم ، ظاهرا چون تازه واردم ، حق هیچ کاری ندارم !!
Masoud Nik said:بچه ها بالاخره منم از اون سایت اسمشو نبر اومدم اینجا ، بابا چرا زودتر به من خبر ندادید آخه ؟ حالا چطوری می تونم واسه پروفایلم عکس بزارم ، ظاهرا چون تازه واردم ، حق هیچ کاری ندارم !!
Peymanrs said:
هیئت اعلام آمادگی برای برگزاری هر گونه مراسم رو رسما اعلام می کنه
یکی دو نفر دیگه از خانومهای محترم هم مثل اینکه قبلا اقدام مشابه ای رو کردند، برای اونها هم آماده برگزاری مراسم هستیم
من و حسین و مهیار و وحید و آرام و مهدی و حامد کاملا آماده ایم
راستی با اینکه من خودم رو یکجورایی کانادایی محسوب می کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ولی مدالها بدجوری چسبید
nekabod said:سلام
واقعن جالبه که یه روز چندین مدیکال میاد و یه روز هیچ
به هر حال وضع در واقع همین است
ramin_320 said:
سلام تو پروفایلتون قسمت
Forum Profile Information Look and Layout
رو انتخاب کنید و پرچم استان مورد نظرتون رو سلکت کنید
uniques3 said:حالا که مدیکال نمی یاد کسی میتونه راهنمایی کنه که کدوم شهر بهتره تورنتو یا ونکوور؟؟؟
سلام قيمت ذكر شده مربوط به بليط يكطرفه است؟ مقصد كجاست؟mahnaza said:
صبح به خیر بچه ها
ما دیروز رفتیم بلیطامونو با ترکیش ایرویز گرفتیم کلاس کانفورت 1080000 تومان برای ماه دسامبر لیست قیمتاشو تا آپریل از سایت گرفتم لینکشو امروز بعد از ظهر براتون میگزارم رو سایت www.kalakav.com
titi_lotfi said:بچه ها لندینگ فی برای بچه ها هم میخوان؟ مثلا بین 11 تا 12 سال؟
یعنی زیر 18 سال اصلا نمیخواد؟ ممنونم از پاسختونramin_320 said:بالای 18 سال لازمه