سلام امروز برای 2 تا از دوستای من مدیکال اوم هردو ارسالشون جون بوده یکی پزشک و یکی معدن
خوش باشید
خوش باشید
فکر کنم اونور رفتیم باید از این کارها بکنیم.farhadjoon said:آقایون و خانوما آموزش گویش گیلکی فقط ساعتی 1 دلار
الهیییییییییییییی خدا رو شکر که خبری شد. خوش خبر باشیbabakbit said:سلام امروز برای 2 تا از دوستای من مدیکال اوم هردو ارسالشون جون بوده یکی پزشک و یکی معدن
خوش باشید
babakbit said:سلام امروز برای 2 تا از دوستای من مدیکال اوم هردو ارسالشون جون بوده یکی پزشک و یکی معدن
خوش باشید
چندم جوون رو اطلاع ندارین؟babakbit said:سلام امروز برای 2 تا از دوستای من مدیکال اوم هردو ارسالشون جون بوده یکی پزشک و یکی معدن
خوش باشید
uniques3 said:حالا که مدیکال نمی یاد کسی میتونه راهنمایی کنه که کدوم شهر بهتره تورنتو یا ونکوور؟؟؟
farhadjoon said:اوهووووو کور مازن شینه
babakbit said:سلام امروز برای 2 تا از دوستای من مدیکال اوم هردو ارسالشون جون بوده یکی پزشک و یکی معدن
خوش باشید
titi_lotfi said:شما همه تون کسی رو دارین اونجا انگار. خوش بحالتون. ما کی میگفتیم برادرم میره و ما اونو داریم که اون یه بار رد شد و الانم پرونده اش مال جوون هست.
خوش باشید
ایشالله خیر ببینی خواهر.Ghazalllll said:[rtl]پس اینجا واسه چی هستیم؟ اور قراره کس و کار همدیگه باشیم دیگه. اونایی که زودتر میرن یا کسی رو دارن هوای بعدیا رو دارن! [/rtl]