+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
سلام امروز برای 2 تا از دوستای من مدیکال اوم هردو ارسالشون جون بوده یکی پزشک و یکی معدن
خوش باشید

farhadjoon said:
آقایون و خانوما آموزش گویش گیلکی فقط ساعتی 1 دلار​

فکر کنم اونور رفتیم باید از این کارها بکنیم.

دوستان برادر منو تو مصاحبه دکترا رد کردند!!!! میدونید چرا؟ میدونید سوالی که ازش پرسیدند چی بود که نتونست خوب جواب بده؟ در مورد سوریه!

babakbit said:
سلام امروز برای 2 تا از دوستای من مدیکال اوم هردو ارسالشون جون بوده یکی پزشک و یکی معدن
خوش باشید

الهیییییییییییییی خدا رو شکر که خبری شد. خوش خبر باشی

babakbit said:
خوش باشید

مرسی از خبر خوبت دیگه داشتم از بی مدیکالی امروز دق می کردم​

babakbit said:
خوش باشید

چندم جوون رو اطلاع ندارین؟

مگی نیستی؟ بیا یکم دلمون وا شه

بچه ها توی کشتی دیشب چه اتفاقی افتاد که میگن نامردی کردن؟

[rtl]
اینکه کجا برای زندگی بهتره کاملا شخصی هست. یعنی برای هر شخص یا خانواده با توجه به مشخصات خودشون شرایط متفاوت هست، نمیشه انقدر کلی گفت کجا بهتره.
[/rtl]
uniques3 said:
حالا که مدیکال نمی یاد کسی میتونه راهنمایی کنه که کدوم شهر بهتره تورنتو یا ونکوور؟؟؟

farhadjoon said:
اوهووووو کور مازن شینه​

فرهاد جان
گیلگی را لهجه کانادایی حرف میزنی؟ با کانادایی با لهه گیلکی؟ من که متوجه نشدم

babakbit said:
خوش باشید

مرسی بابک جان واقعا خبر خوبی بود
فقط ممکنه تاریخ دقیقشون و آپدیتی بودنشون رو هم بگی

ضمنا آیا این مدیکالها امروز دریافت شده یا برای چند روز پیش بوده و امروز خبرش رو بهت دادند

[rtl]
پس اینجا واسه چی هستیم؟ اونور قراره کس و کار همدیگه باشیم دیگه. اونایی که زودتر میرن یا کسی رو دارن هوای بعدیا رو دارن!
[/rtl]
titi_lotfi said:
شما همه تون کسی رو دارین اونجا انگار. خوش بحالتون. ما کی میگفتیم برادرم میره و ما اونو داریم که اون یه بار رد شد و الانم پرونده اش مال جوون هست.

babakbit said:
خوش باشید

+مرسی از خبر خوبتون. داشتم دپرس میشدم1.

Ghazalllll said:
[rtl]
پس اینجا واسه چی هستیم؟ اور قراره کس و کار همدیگه باشیم دیگه. اونایی که زودتر میرن یا کسی رو دارن هوای بعدیا رو دارن!
[/rtl]

ایشالله خیر ببینی خواهر.

حاجی میشه تفسیر کنی اتفاقات امروز رو

بچه ها قیمت دلار داره میاد پایین :P :P
قرارنیست قیمت دولتی دلار تغییر کنه