Peymanrs
Hero Member
- Jul 8, 2012
- 141
- 124
- Category........
- Visa Office......
- Warsaw
- NOC Code......
- 4131
- Job Offer........
- Pre-Assessed..
- App. Filed.......
- 01-10-2009
- Doc's Request.
- 01-12-2009
- AOR Received.
- 01-04-2010
- File Transfer...
- 12-12-2011
- LANDED..........
- Vancouver
qorashi said:
حاجی جون هر چی جلوتر میره این پروسه استرس بیشتر میشه. بعد از مدیکال استرس من چند برابر شده. تمام مطالبی که مهدی گفت واقعا صدق می کنه. این استرس برای منی که همیشه مخالف مهاجرت بودم خیلی زیاده. اما خوب با شرایطی که بعد از سال 88 دیدم و وقایعی که هر روز داره برام پیش میاد دیگه مطمئن شدم که تصمیم درسته و اینجا دیگه قابلیت اصلاح وجود نداره و جای موندن نیست. ولی پیامدهای این مهاجرت هم برام روشن نیست. مطمئنم وضعیت کاری من اینجا خیلی خیلی بهتر از اون ور خواهد بود حتی اگه اونجا برم سر کار خودم. یقیه مواردی هم که مهدی گفت کاملا در مورد من هم صادقه، فقط هرچی جلوتر میرم بیشتر میشه و الان دیگه همیشه دارم فکر می کنم که نکنه باید زندگی تو شرایط فعلی رو ترجیح بدم به رفتن و هزار تا اما و اگر دیگه...
قبول دارم دکتر جان+1
یکهو نمی دونم چرا اینطوری شد
می دونی هر کدوم از ماها که به اینجا رسیدیم چقدر هزینه برای کشورمون داشتیم، الان هم کمترینمون لیسانسه و هممون توی کارهامون جزو بهترینهاییم ولی داریم می ریم
اونجا حاضریم از صفر شروع کنیم، بطور مثال خودت اینجا پزشکی با کلی برو بیا اونجا باید دوباره کلی درس بخونی تازه شاید قبول کنند بهت پروانه بدند
یا خوده من توی دانشگاه کلی برو بیا درست کردم ولی واقعا می گم دارم می رم اونجا دلیوری پیتزا بشم
بعد از 88 هر کی رو می بینیم که یک تخصص خاصی داره و به اصطلاح سرش به تنش می ارزه داره می ره یا به فکر پیدا کردن راهی برای رفتنه
کاش قدر ماها رو بیشتر می دونستن، توی فروم قبلی یا اینجا کسایی رو می بینیم که واقعا خاص هستند و ارزش بسیاری برای کشور می تونند داشته باشند ولی دارند به هر طریقی راهی پیدا می کنند که از ایران برند
یک مثالی توی اپلای زدم بد نیست حالا که موضوعش بازش شد دوباره بگم
صاحب یکی از بهترین شرکتهای دنیا می گفت: هر روز ساعت 5 بعد از ظهر که کارکنان کارخونه ام از سر کارشون می رند، نمی دونم که آیا تمام سرمایه ام رو فردا صبح خواهم داشت یا نه
مدیر اون شرکت تمام سرمایه شرکتش رو نه ماشین آلات دید نه امکاناتش بلکه همه سرمایه اش رو منابع انسانیش می دونه
حالا ما داریم چیکار می کنیم هر روز بهترین و بهترین افراد جوان مملکت دارند می رند و فقط تنها کاری که می کنند نوشتن مقاله در همشهری هست که آمار فرار مغزها زیاد شده؟؟!!؟؟؟
حسین جان روزنامه ها رو هماهنگ کن اینقدر چرت و پرت ننویسند
مسئولین رو هم هماهنگ کن قدر ماها رو بیشتر بدونند
هر چند که عمرا هماهنگ بشن