venus60 said:وای مهیار هرچند لینک بسیار متاثرکننده بود اما از اینکه سوت ثانیه جواب مهدی رو دادی خیلی خندیدم
بیا مهدی جان دیگه شما هم اینقد کلیه کلیه نکن ها که مهیار جان سه سوته جوابشو میذاره ها
Peymanrs said:
مرسی مهدی جون از دلدارید
راستی حال شما مدیکالی ها چجوریه، هنوز هم به همون اندازه احساس بلاتکلیفی و استرس رو دارین؟ یا کمتر شده؟
Tara55 said:دوستان كسي كانكشني با دكتر يا منشي دكترهايي كه كار مديكال رو انجام ميدن نداره كه بتونيم يه اماري در مورد مديكال تو هفته گذشته و اين هـفته بگيريم كه واقعا خشكسالي اومده يا ما بي اطلاعيم ؟حتي كادر بيمارستان پارس يا دي؟؟؟
mahdi717 said:[rtl]
الان بلاتکلیفی جای خودشو به استرس داده...
استرس اینکه اونجا قراره چی بشه و آیا وضعمون بهتر از اینجا میشه یا نه...
استرس اینکه نکنه تصمیمون هیجانی و از روی خامی بوده باشه و این حرف داییم « هر جا که روی، آسمان به همان رنگ است» درست از آب در بیاد...
استرس اینکه حالا ما که میریم، تو این اوضاع چه به سر پدر و مادر و خواهر برادرمون میاد...
استرس قیمت دلار، قیمت بلیط، اینکه نکنه اونجا پول کم بیاریم و از این قبیل فکرا که شاید خیلیهاشو بارها پیش خودم حل کردم ولی بازم میاد سراغم...
خلاصه حاجی... بد دردیه این استرس...درد بی درمونیه حاجی... خدا واسه گرگ بیابون نخواد حاجی ...[/rtl]
[size=12pt][size=12pt]mahdi717 said:[rtl]
الان بلاتکلیفی جای خودشو به استرس داده...
استرس اینکه اونجا قراره چی بشه و آیا وضعمون بهتر از اینجا میشه یا نه...
استرس اینکه نکنه تصمیمون هیجانی و از روی خامی بوده باشه و این حرف داییم « هر جا که روی، آسمان به همان رنگ است» درست از آب در بیاد...
استرس اینکه حالا ما که میریم، تو این اوضاع چه به سر پدر و مادر و خواهر برادرمون میاد...
استرس قیمت دلار، قیمت بلیط، اینکه نکنه اونجا پول کم بیاریم و از این قبیل فکرا که شاید خیلیهاشو بارها پیش خودم حل کردم ولی بازم میاد سراغم...
خلاصه حاجی... بد دردیه این استرس...درد بی درمونیه حاجی... خدا واسه گرگ بیابون نخواد حاجی ...[/rtl]
درخدمتم آرام خانaram_golbaghi said:میدونم
شوخی کردم،
حامد مسئول کمک های مردمی برای هیاته....
maryamm said:[size=12pt][size=12pt][/size][/size]
حرف دل منو زدین.از هفته پیش که از ترس گرون شدن بلیط های پرواز خارجی رفتم بلیط هم خریدم حالم بدتر شده یه روزی آرزوی این روزا رو داشتم حالا حالم اساسی گرفته شده و از الان دلتنگمممممممم!!!!
چه بی جنبه ام من!
HiElenda said:بچها یکی از دوستی من که می ۲۰۱۰ اقدام کرده بود و مدارکش آنکارا بود رجکت شده
Thank you for your responsibility.shamloo said:
:سوشیانت عزیز لطف می کنید پست مربوط به کمکها رو اصلاح کنید
ف*ی*ل*ت*ر*ه رو لطفاً به همین شکلی که من نوشتم بنویسید
!!دفتر ج*ب*ه*ه م*ش*ا*ر*ک*ت رو هم به همین شکل چون این گروه توسط...غیر قانونی اعلام شده