SAOSHYANTT said:Thank you for your responsibility.
mahdi717 said:[rtl]دیشب یه جایی افطاری بودیم... یه لحظه دلم گرفت... پیش خودم گفتم این برو بکس سال دیگه بازم دور هم جمعند و بگو و بخند... اونوقت من اونور تو غربتم...
یکی نیست بگه خوب مگه مریضی بچه... نرو... بشین سر جات تو خونه ;D[/rtl]
Peymanrs said:
...
من اگه یک روزی بتونم از اینجا برم بیشتر از اینکه نگران خودم و زندگیم توی کانادا باشم مطمئناً نگران خانواده ام و دوستهام در ایران می شم
...
mahdi717 said:[rtl]دیشب یه جایی افطاری بودیم... یه لحظه دلم گرفت... پیش خودم گفتم این برو بکس سال دیگه بازم دور هم جمعند و بگو و بخند... اونوقت من اونور تو غربتم...
یکی نیست بگه خوب مگه مریضی بچه... نرو... بشین سر جات تو خونه ;D[/rtl]
Peymanrs said:
حالا کی گفته بازار بورس ارز باعث می شه نرخ ارز بالا بره اون هم تا 3000 تومان؟!؟
یک چیزی که همیشه در خرید ارز انجام می دیم اینه که می گیم بذار 2000 بشه حتما می خرم قبلا می دیدم همه می گفتند بذار 1200 بشه بذار به 1500 برگرده بذار به 1800 برگرده این دفعه می خرم
اینقدر اینها رو گفتند تا الان که 2145 شده نخریدن
می خوام اینو بگم اگر امید دارید که به توافق می رسند اگه می دونید منابع ارزی خوبی دارند نخرید و وایستید تا ارزون بشه
اما اگه می دونید که ارز ندارند و مذاکرات هم به جایی نمی رسه بخرید
البته علاوه بر این مسائل به تصمیمات هیجانی و ناگهانی مسئولین هم باید توجه کنید که بی فکر یک خبر جدید می ذارند
دوباره تکرار می کنم چون این خرید یا فروش سود و بازدهی زیادی داره به تبع اون ریسک بالایی هم داره
من بودم شاید می خریدم و با اسکناسش حساب ارزی باز می کردم تمکنم هم ردیف می شد
البته من اینکار رو می کردم و اصلا به شما توصیه نمی کنم و ریسک کنید
mahdi717 said:[rtl]
الان بلاتکلیفی جای خودشو به استرس داده...
استرس اینکه اونجا قراره چی بشه و آیا وضعمون بهتر از اینجا میشه یا نه...
استرس اینکه نکنه تصمیمون هیجانی و از روی خامی بوده باشه و این حرف داییم « هر جا که روی، آسمان به همان رنگ است» درست از آب در بیاد...
استرس اینکه حالا ما که میریم، تو این اوضاع چه به سر پدر و مادر و خواهر برادرمون میاد...
استرس قیمت دلار، قیمت بلیط، اینکه نکنه اونجا پول کم بیاریم و از این قبیل فکرا که شاید خیلیهاشو بارها پیش خودم حل کردم ولی بازم میاد سراغم...
خلاصه حاجی... بد دردیه این استرس...درد بی درمونیه حاجی... خدا واسه گرگ بیابون نخواد حاجی ...[/rtl]
sa mon said:ببینین وضعیت الان ما با اون کسی که میخواد دلار رو واسه سود بخره فرق داره . ما اول و آخر دلار لازم داریم . من از زمانی میترسم که پول داشته باشیم اما دیگه دلاری نباشه و صرافی ها اصلا مایل به معامله نباشن مثل اوایل جنگ و زمان دو نرخی شدن ارز قبل از مرحوم نوربخش ....من اگه پول داشتم میخریدم . به قیمتش هم خیلی توجهی نمیکردم
چرا با تاخیر رفتی؟mahdi717 said:[rtl]من امروز که پیش خانم دکتر پورمند رفتم فقط یه نفر بعد از ما اومد... خبری نبود...[/rtl]
+1Peymanrs said:
موافقم سعید جان
بنظر من هم باید تهیه کنیم توی پست خصوصی هم به سایناز جان گفتم که بهتره بخریم و خوده من هم با قیمتهای گوناگون خریدم
چون به قول خودت ما باید اول یا آخر باید بخریم
ولی خوب همه می خوان با نرخ کمتر بخرند
راستی یاد زمان جنــــگ افتادم که داییم می خواست بره نمی ذاشتن دلار ببره و یادمه اسکناسها رو لوله می کردیم توی درزهای کیف و ساکش جا می کرد
سعید جان بدتر از اون چیزی که گفتی ممکنه حتی دلار هم داشته باشیم و نتونیم خارجش کنیم
mahdi717 said:[rtl]
الان بلاتکلیفی جای خودشو به استرس داده...
استرس اینکه اونجا قراره چی بشه و آیا وضعمون بهتر از اینجا میشه یا نه...
استرس اینکه نکنه تصمیمون هیجانی و از روی خامی بوده باشه و این حرف داییم « هر جا که روی، آسمان به همان رنگ است» درست از آب در بیاد...
استرس اینکه حالا ما که میریم، تو این اوضاع چه به سر پدر و مادر و خواهر برادرمون میاد...
استرس قیمت دلار، قیمت بلیط، اینکه نکنه اونجا پول کم بیاریم و از این قبیل فکرا که شاید خیلیهاشو بارها پیش خودم حل کردم ولی بازم میاد سراغم...
خلاصه حاجی... بد دردیه این استرس...درد بی درمونیه حاجی... خدا واسه گرگ بیابون نخواد حاجی ...[/rtl]
hamed. said:چرا با تاخیر رفتی؟
خير مشكلي نداره... دوستتوت اشتباه ميكنهsarvenaz said:بچه هااااااااااااا
اینکه من مانی اردر را از خاک کانادا گرفتم مشکل داره؟
یه نفر بهم گفت باید خارج از خاک کانادا میگرفتی