شه ببینیم چه خبره چی کار کرده؟ on بچه ها الان مهیار ورشو دیگه درسته؟ اونجا کافی نت نداره یه لحظه بیاد
nina82 said:شه ببینیم چه خبره چی کار کرده؟ on بچه ها الان مهیار ورشو دیگه درسته؟ اونجا کافی نت نداره یه لحظه بیاد
sa mon said:حاج پیمان حالا شما که هی اینپراسس نشدن آنکارای ما رو تو چشمون میکشی میدونی که آیا میشه الان درخواست بستن پرونده رو کرد و پول رو پس گرفت ؟ یعنی تا قبل از اینکه نامه شروع پروسس با تاریخ بیاد میشه این کار رو کرد ؟ دیگر اعضای هیئت هم اگه میدونن ممنون میشم پاسخ بدن
Ahora said:
بله میشه ولی چرا می خوای این کار رو بکنی؟
sa mon said:حاج پیمان حالا شما که هی اینپراسس نشدن آنکارای ما رو تو چشمون میکشی میدونی که آیا میشه الان درخواست بستن پرونده رو کرد و پول رو پس گرفت ؟ یعنی تا قبل از اینکه نامه شروع پروسس با تاریخ بیاد میشه این کار رو کرد ؟ دیگر اعضای هیئت هم اگه میدونن ممنون میشم پاسخ بدن
vartig said:
سلام و خوش آمدين
تاريخ هاي ما تقريبا مثل همه. شما مديکال گرفتين؟؟
چه جالب؟
جاب آفر يا چيز خاصي داشتين؟
فاميل چي؟؟
kasrawasp said:اينپراسس نشدن در ايكيس دليل بر اين نيست كه حتماً پروندتون اينپراسس واقعي نشده چون آپديت ايكيس با سفارت نيست و با اداره مهاجرت هست... در هر صورت اگر پروندتون پراسسش در سفارت شروع نشده باشه بله مي تونيد پولتون رو پس بكيريد البته با شرايط تحريم هاي بانكي اينكه چطور پول بهتون برگردونن معلوم نيست.. در شرايط عادي هم اين پروسه برگشت پول خيلي طولاني هستش و به نظر من ارزش كنسل كردن نداره شما اونو به حال خودش رها كنيد بجاي كنسل كردن يكروز شايد داشتن پاس يك كشور ديگه خيلي به كارتون بياد
sa mon said:اگه با 38 تایی زودتر بریم دیگه واسه چی دو میلیون تومن بی زبون رو پس نگیرم گرچه شما و حسین خان معتقدین 29 تایی زودتر میشه و من هم امیدوارم اینطور بشه
Tara55 said:واقعا از مديكال خبري نيست؟؟؟
sa mon said:من هم با شما موافقم و فکر میکنم اینپراسس شده اما ایمیلی نیومده . پرداخت پول از یه ویزاکارت از آمریکا بوده که به همون برمیگرده . به هر حال با به پایان رسیدن یه پرونده دیگه باید اون یکی رو بست که فکر نکنم دیگه پولی بدن
These two medicals(farham &rezashalizar)are from some days ago.(67 & 68 in the table)kasrawasp said:امروز ٢ تا مديكال داشتيم ... رديف ٦٥ و ٦٦ جدول