Re: ALBANIANs – LET'S CONNECT AND HELP EACH OTHER
Pershendetje forumi,
kisha shume kohe qe nuk lexoja postimet dhe shoh qe la mer eshte ne pritje te intervistes. Urime dhe shpresoj te merrni CSQ!
Une kam aplikuar ne korrik 2012 dhe sot mora nje email nga zyra e emigracionit ku me kerkonin nje perditesim te dosjes.
Me kerkohet te dergoj dokumenta per:
- ndryshim te gjendjes familjare nese ka
- dokumentat per eksperiencen e punes nga 2012 deri tani
- diploma per studimi te tjera nga 2012 deri tani nese ka.
Ajo qe me le pak ne dyshime eshte deshmia e gjuhes Franceze. Une kam derguar testin e TEFaQ qe e kam dhene ne 2012 me rezultatin B1. Por me ndryshimet qe kane ndodhur duhet rezultati B2.
A duhet te dergoj nje test tjeter te gjuhes franceze, si mendoni ?
Kam frike se nuk me llogarite fare pike per gjuhen franceze dhe me refuzohet dosja.
Ju lutem me jepni nje mendim
Pershendetje forumi,
kisha shume kohe qe nuk lexoja postimet dhe shoh qe la mer eshte ne pritje te intervistes. Urime dhe shpresoj te merrni CSQ!
Une kam aplikuar ne korrik 2012 dhe sot mora nje email nga zyra e emigracionit ku me kerkonin nje perditesim te dosjes.
Me kerkohet te dergoj dokumenta per:
- ndryshim te gjendjes familjare nese ka
- dokumentat per eksperiencen e punes nga 2012 deri tani
- diploma per studimi te tjera nga 2012 deri tani nese ka.
Ajo qe me le pak ne dyshime eshte deshmia e gjuhes Franceze. Une kam derguar testin e TEFaQ qe e kam dhene ne 2012 me rezultatin B1. Por me ndryshimet qe kane ndodhur duhet rezultati B2.
A duhet te dergoj nje test tjeter te gjuhes franceze, si mendoni ?
Kam frike se nuk me llogarite fare pike per gjuhen franceze dhe me refuzohet dosja.
Ju lutem me jepni nje mendim