Une kam te angazhuar nje avokat ne kete proces mirpo une ne te kaluaren time kam pervoje per punen qe mu ka ofruar. Sa i perket programit Family Business Worker lidhja familjare me punedhensin duhet te jete e afert. Ne rastin tim une kam oferte pune nga vellau. Procesi im eshte i ndare ne dy faza. Provincial ku duhett te marre nominimin e pastaj faza e dyte ai federal.gery79 said:mund ta kem shume gabim por kam degjuar qe polici dhe ushtaraket jane te perjashtuar nga mundesia per te aplikuar
mia1 said:Pershendetje te dashur miq,
Ne radhe te pare dua tju uroj te gjitheve nje 2015 sa me te mbare dhe realizim te endrrave tuaja
Dua te ndaj me ju nje lajm qe shpresoj tju ndihmoje sadopak dhe te sjelle optimizem.
Une kam aplikuar per CSQ ne korrik 2012 dhe ne gusht 2014 me kane kerkuar perditesimin e dosjes.
Pasi kam derguar dokumentat e kerkuara ne nentor 2014, ne dhjetor kam marre CSQ nga zyra e emigracionit.
CSQ e kam marre direkt dhe kjo me habiti por edhe me gezoi pa mase. Aty shenohej se dosja ishte ne trajtim prioritar.
NOC im eshte 1111.
Uroj sa me shume fat ne vazhdim dhe shpresoj qe te degjojme vec lajme te mira per te gjithe ne forum
es said:Faleminderit Es,
Po e kam nisur ne nentor testin B2 te TEFaQ.
Nuk e di te them me saktesi sa pike me kane llogaritur por eshte dicka midis 55 dhe 58 per aplikues single.
me vjen shume keq Gerygery79 said:une mora refuse email nga zyra e emigracionit per shkak te gjuhes
nje pyetje kam . A kerkohet frengjishtja kur aplikon per ne Ontario?