+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
Alda pershendetje. Keni ndonje te re keto kohe. ?
Dhe nuk mbaj mend. Kur e ke dorezuar dokumentat qe ne fillim ? Neve ne nentor 2017

Heyyy ckemi edhe un nentor 2017 jam per interviste ne rradhe por akoma ka dy muaj qe pres e asnje date akoma
Po nga ti ndonje email a gje

Une as qe e marr ne konsuderate email e tyre per ate punen e dates se intervistes... megjithate do presim se skemi cbejme
Gezuar vitin e ri te te gjeje me bashkeshortin ky vit :)

Une as qe e marr ne konsuderate email e tyre per ate punen e dates se intervistes... megjithate do presim se skemi cbejme
Gezuar vitin e ri te te gjeje me bashkeshortin ky vit :)
Eeee ti e di , por intervista na pret hahah
Flm poo me bashkeshortin jam uroj edhe ti e dashur gjithe te mirat

Pershendetje aplikues dhe prites ! Ka ndonjeri ndonje te re?
Ndonje kerkese per here te dyte te ndonje dokumenti?
Ndonje fillim kontrolli te background?
Ndonje ndryshim ne status te aplikim

Pershendetje,
A ka ndonje aplikant te tetor 2018?
Sa zgjat perafersisht procesi pasi eshte transferuar ne Rome?

Neve qe ishim nentor 2017 ,na zgjaten deri para 3 javesh..dhe akoma skemi dhene intervisten .. se shpejti e japim
Por juve tani ,se di. 12 muaj eshte afati por.. s ka siguri
Duhet SHUME
POR SHUME
SHUME
DURIM. pritje te lehte e me mbaresi

Neve qe ishim nentor 2017 ,na zgjaten deri para 3 javesh..dhe akoma skemi dhene intervisten .. se shpejti e japim
Por juve tani ,se di. 12 muaj eshte afati por.. s ka siguri
Duhet SHUME
POR SHUME
SHUME
DURIM. pritje te lehte e me mbaresi
Sa shume:(
Kisha degjuar raste qe nga procesi 12 muaj e kishin mar pergjigjen edhe per 4-6 muaj por me sa duket do vonojo_O
Po eligibility sa zgjat zakonisht? Un kam mbet te reviewing of eligibility dhe background check dhe spo mar asnje pergjigje:confused:

Sa shume:(
Kisha degjuar raste qe nga procesi 12 muaj e kishin mar pergjigjen edhe per 4-6 muaj por me sa duket do vonojo_O
Po eligibility sa zgjat zakonisht? Un kam mbet te reviewing of eligibility dhe background check dhe spo mar asnje pergjigje:confused:
Zemra mos u merzit , eshte cdo gje ne dore te fatit nje shoqe imja i ka marr dokumentat per fiks 7 muaj une edhe @Deke po presim intervisten te dyja
16 muaj deri tani . Eshte fat

Zemra mos u merzit , eshte cdo gje ne dore te fatit nje shoqe imja i ka marr dokumentat per fiks 7 muaj une edhe @Deke po presim intervisten te dyja
16 muaj deri tani . Eshte fat
Faleminderit per pergjigjen :) ishalla nuk zgjasin shume
Ju kur e keni intervisten?