Ghazalllll said:[rtl]من اون گوهر تابان رو دست هیییچ تنابنده ای نمی سپارم! ;D[/rtl]
البته اگر رونمایی کرد.
منم همچین وجودی ندارم...
Ghazalllll said:[rtl]من اون گوهر تابان رو دست هیییچ تنابنده ای نمی سپارم! ;D[/rtl]
البته اگر رونمایی کرد.
البته اگر رونمایی کرد.
Ghazalllll said:[rtl]مدرس عزیزم![/rtl]
دومین نفر از بچه های این فروم که حضور موثرش در اینجا باعث شده، مسیر ازدواجش کوتاهتر بشه همین الان این موضوع رو بهم خبر داد!!!
ببین کی بهت گفتم ساعات حضورت رو اینجا بیشتر کن! بعدا نگی نگفتی!
ضمن تبریک به همون دوست عزیزمون که مطمئنم روزی که بیاد این خبر رو بده همتون براش خیلی خوشحال میشین!
Ghazalllll said:[rtl]مدرس عزیزم![/rtl]
دومین نفر از بچه های این فروم که حضور موثرش در اینجا باعث شده، مسیر ازدواجش کوتاهتر بشه همین الان این موضوع رو بهم خبر داد!!!
ببین کی بهت گفتم ساعات حضورت رو اینجا بیشتر کن! بعدا نگی نگفتی!
ضمن تبریک به همون دوست عزیزمون که مطمئنم روزی که بیاد این خبر رو بده همتون براش خیلی خوشحال میشین!
Mehran23 said:سلام دوستان. يه سوال داشتم. نظرتون راجع به سرويس پيك آپ ويزا توسط آژانسهاي مسافرتي چيه؟ آيا كار درستي هست؟ آيا ايمني دارد؟
mercedeh said:بچه ها من پاسپورتم تا اسفند 91 اعتبار داره به نظرتون الان که هنوز مدیکال نیومده عوضش کنم آیا ؟
آقاي حاجي من+ ١ به شما دادمPeymanrs said:
من هم یک +1 دادم تا عمل خیرخواهانه شما الگوی باشه برای نسوان مومنه
البته بهت بدهکار هم بودم، یادته که؟
Samaa said:نه هنوز پيمان جان
نخريديم هنوز..... همسرم هم عين شما اعتقاد داره ... فعلا به تفاهم نرسيديم.... آخر سر اين ماجراي كانادا يه بلايي خدا نكرده مياد سم...
Peymanrs said:
سمانه جان امروز تولدته؟!؟
توی پروفایلت کنار اسمت عکس یک کیک با شمعه! خودت گذاشته یا از آپشنهای سایته!؟
به هر حال تولدت مبارک