+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
Ghazalllll said:
[rtl]
من اون گوهر تابان رو دست هیییچ تنابنده ای نمی سپارم! ;D
البته اگر رونمایی کرد.
[/rtl]
منم همچین وجودی ندارم...​

Ghazalllll said:
[rtl]
من اون گوهر تابان رو دست هیییچ تنابنده ای نمی سپارم! ;D
البته اگر رونمایی کرد.
[/rtl]

کاملا موافقم

بچه ها، هیچ دقت کردین رخساره چند روزه نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خبری دارین ازش؟

بچه ها من پاسپورتم تا اسفند 91 اعتبار داره به نظرتون الان که هنوز مدیکال نیومده عوضش کنم آیا ؟

[rtl]
مدرس عزیزم!
دومین نفر از بچه های این فروم که حضور موثرش در اینجا باعث شده، مسیر ازدواجش کوتاهتر بشه همین الان این موضوع رو بهم خبر داد!!!
ببین کی بهت گفتم ساعات حضورت رو اینجا بیشتر کن! بعدا نگی نگفتی!
ضمن تبریک به همون دوست عزیزمون که مطمئنم روزی که بیاد این خبر رو بده همتون براش خیلی خوشحال میشین! :P
[/rtl]

Ghazalllll said:
[rtl]
مدرس عزیزم!
دومین نفر از بچه های این فروم که حضور موثرش در اینجا باعث شده، مسیر ازدواجش کوتاهتر بشه همین الان این موضوع رو بهم خبر داد!!!
ضمن تبریک به همون دوست عزیزمون که مطمئنم روزی که بیاد این خبر رو بده همتون براش خیلی خوشحال میشین! :P
[/rtl]
چقدر فضای فروم هیجان انگیز شده 8)

Ghazalllll said:
[rtl]
مدرس عزیزم!
[/rtl]

:Pالبته تلفات هم داشتیما. حاج پیمان رو که در جریان هستین

Mehran23 said:
سلام دوستان. يه سوال داشتم. نظرتون راجع به سرويس پيك آپ ويزا توسط آژانسهاي مسافرتي چيه؟ آيا كار درستي هست؟ آيا ايمني دارد؟

مهران جان من آزانس مطمئنی سراغ ندارم خودم هم اگه مورد مطمئنی باشه این کار را میکنم
کنپارس هم این کار را میکنه با تعداد زباد کلاینتهایی که داره قاعدتا از آزانسهاش مسافرتی قابل اعتماد تره
اگه به راه حل مناسبی رسیدی به ما هم اطلاع بده

mercedeh said:
بچه ها من پاسپورتم تا اسفند 91 اعتبار داره به نظرتون الان که هنوز مدیکال نیومده عوضش کنم آیا ؟

الان تو مديكالهاي جدید کپی پاسپورت و بقیه مدارک را میخوان به نظر من با توجه به اینکه برای مدیکال کارت شناسایی منجمله شناسنامه و کپی پاسپورت کافیه سریعا اقدام کن برای تعویض پاسپورت حتی اگه درست بعد از تقاضای تعویض پاس مدیکالت بیاد نا آماده شدن مدیکالت و فرستادن مدارک آپدیت پاسپورت جدیدت آماده است و کپی پاسپورت جدیدت را میتونی بفرستی

Peymanrs said:

من هم یک +1 دادم تا عمل خیرخواهانه شما الگوی باشه برای نسوان مومنه
البته بهت بدهکار هم بودم، یادته که؟
آقاي حاجي من+ ١ به شما دادم
.....

نه هنوز پيمان جان
نخريديم هنوز..... همسرم هم عين شما اعتقاد داره ... فعلا به تفاهم نرسيديم.... آخر سر اين ماجراي كانادا يه بلايي خدا نكرده مياد سم... ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Samaa said:
آقاي حاجي من+ ١ به شما دادم
.....

:P آقای حاجی
یادش به خیر

Samaa said:
نه هنوز پيمان جان
نخريديم هنوز..... همسرم هم عين شما اعتقاد داره ... فعلا به تفاهم نرسيديم.... آخر سر اين ماجراي كانادا يه بلايي خدا نكرده مياد سم... ;) ;) ;) ;) ;) ;)

سمانه جان امروز تولدته؟!؟
توی پروفایلت کنار اسمت عکس یک کیک با شمعه! خودت گذاشته یا از آپشنهای سایته!؟

به هر حال تولدت مبارک

Peymanrs said:

سمانه جان امروز تولدته؟!؟
توی پروفایلت کنار اسمت عکس یک کیک با شمعه! خودت گذاشته یا از آپشنهای سایته!؟

به هر حال تولدت مبارک

:'(اینایی رو که میگی پس چرا ما نمی بینیم حاجی جون؟ نکنه خواص بی بصیرت زدن چشم بصیرت ما رو هم کور کردن

الان یکی توی اپلای به نام الناز دقیقا صد در صد با تاریخ های من پاس ریکوئست شد
فقط فرقش با من این بوده که آپدیتی بوده
هیییییییییی
آخه من چرا مدارکم رو کامل فرستادم، کاش پام می شکست و امتحان آیلتس نمی رفتم

دوستان امروز برای ما ایمیل پاس ریکوئست آمد. باید تا 60 روز دیگه بریم آنکارا! هوراااا
سیدنی: October 2009/ فایل نامبر اول: December 2009/فایل نامبر دوم: April 2010/انتقال پرونده به ورشو: December 12 2011/تاریخ درخواست آپدیت (و اینپراسس شدن واقعی): 15 فوریه 2012 /مدیکال: 30 آپریل 2012/ پاس ریکوئست: 6 آگوست 2012 / Construction Manager