try hard said:سوالی بود! ببخشید عذرخواهی کردم با گوشی کامنت گذاشتن راحت نیست برام
یه عالمه پاس ریکوئست و مدیکال داشتیم از شکایتیها
try hard said:سوالی بود! ببخشید عذرخواهی کردم با گوشی کامنت گذاشتن راحت نیست برام
تبریک میگمmercedeh said:یه عالمه پاس ریکوئست و مدیکال داشتیم از شکایتیها
mercedeh said:یه عالمه پاس ریکوئست و مدیکال داشتیم از شکایتیها
try hard said:تبریک میگم
از بچه های فروم هم هستن؟د
یعنی منتظر مدیکال باشیم پس
Ghazalllll said:[rtl]مرسده جان مدیکال غیراز باران بازم داشتیم مگه؟؟؟[/rtl]
جاتون خالی غزال جون ما رفتیم ولایتGhazalllll said:[rtl]شما کلا غیبتت خیلی طولانی شده ها![/rtl]
از بچه های آآ هست نسیم جان. و البته شکایتی!
هنوز معلوم نیست! یک نظریه هست که فقط برای شکایتی ها قراره فعلا مدیکال بیاد و نظریه دیگه اینکه مدیکال همه بزودی میاد! همه امیدواریم دومی درست باشه!
try hard said:جاتون خالی غزال جون ما رفتیم ولایت
هوای شمال خیلی خوبه
کاش مدیکالها هم زودی شروع بشه
try hard said:جاتون خالی غزال جون ما رفتیم ولایت
هوای شمال خیلی خوبه
کاش مدیکالها هم زودی شروع بشه
Samaa said:راستشو بگم، تولد شناسنامه اي بله...من از اونايي بودم كه من و بزرگ كردن كه برم زودتر مدرسه .... آخرشم نفهميدم بي خودي چرا اينكارو كردن؟!!! من مه بدنيا آمدم.... با اين حال از توجهت ممنونم و همچنين پيام تبريكتون.... اين تاريخم به نوعي بهش عادت كردم....
Ghazalllll said:[rtl]تولدت مبارک!!![/rtl]
Ghazalllll said:[rtl]تولدت مبارک!!![/rtl]
[/quote
مرسييييييييييي چه بامزهههههه
+١
ممنونم از پيام تبريكتونshamloo said:الان شما داری تولد سما رو تبریک میگی یا تولد کانادا رو؟؟؟
سما جان تولدت مبارک
با آرزوی بهترینها
saeedCan said:Honestly, this is a very general question: What is necessary to have in Canada, which is more expensive than Iran? You should think case by case. I would not buy anything from Iran, unless it is among the list that I gave you. If you are thinking about something that is necessary and not in the list, it is a good idea to share it with others please.