+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
kmahyar said:

هست که بسیار مفیده و یک بکگراند ذهنی در مورد مسائل لندینگ بهتون میده Mr.Qorax دوستان عزیز مطالب زیر به نوشته

ممنون مهیار خان، کلی اطلاعات مفید داره​

Decision Made
A decision has been made on your application. The office will contact you concerning this decision.

[rtl]
رسما خسته نباشن!!! :D :D :D :D :D
[/rtl]
kmahyar said:
Decision Made
A decision has been made on your application. The office will contact you concerning this decision.

kmahyar said:
Decision Made

sounds great!! Congrat ...

kmahyar said:
Decision Made

!!!ماشاالله خیلی به روز هستن
:P :P :P

Ghazalllll said:
[rtl]
رسما خسته نباشن!!! :D :D :D :D :D
[/rtl]
ki1361 said:
sounds great!! Congrat ...
shamloo said:

!!!ماشاالله خیلی به روز هستن
:P :P :P
hamed. said:
فاتحه الصلوات
به سلامتی آقا مهیارگل​

ممنونم غزال جان، کیا جان، حامد عزیز امیدوارم خیلی زود برای شما هم پیش بیاد

ورشوی مهیاراینا اینجوریه دیگه خواهر جان، خواهر شهره
:P

kmahyar said:
Decision Made
فاتحه الصلوات
به سلامتی آقا مهیارگل​

kmahyar said:
Decision Made
Congrats!!!!!

Ahora said:
Congrats!!!!!

ممنون وحید جان، به امید اینکه زود مدیکالت بیاد
تازه کارای اینجامون تموم بشه یک نفس راحت می کشیم

[rtl]
همه دوستانی که دو تا پرونده دارید و دوستانی که مطلعید و 100% مطمئن لطفا راهنمایی کنید:
آیا UCI یک متقاضی برای همه پرونده های مهاجرتیش یک شماره واحد هست؟ یا متفاوت؟
من الان به فایل های پرونده 38 تاییم دسترسی ندارم و UCI رو برای درخواست کیپس دارم از روی پرونده 29 تاییم وارد می کنم. می خوام مطمئن بشم. پیشاپیش ممنون!
[/rtl]

kmahyar said:
Decision Made

به به اینم از این
مبارک باشه ....
آدرس هم به سلامتی عوض شد؟​

Ghazalllll said:
[rtl]
همه دوستانی که دو تا پرونده دارید و دوستانی که مطلعید و 100% مطمئن لطفا راهنمایی کنید:
آیا UCI یک متقاضی برای همه پرونده های مهاجرتیش یک شماره واحد هست؟ یا متفاوت؟
من الان به فایل های پرونده 38 تاییم دسترسی ندارم و UCI رو برای درخواست کیپس دارم از روی پرونده 29 تاییم وارد می کنم. می خوام مطمئن بشم. پیشاپیش ممنون!
[/rtl]

نداره، من الان نامه های هر دوتا فایل نامبر رو چک کردم هم سیدنی و هم دمشق UCI پرونده های قدیمی مثل ما که
پرونده جدید خدا بیامرز داشت

aram_golbaghi said:
به به اینم از این
مبارک باشه ....
آدرس هم به سلامتی عوض شد؟​

ممنون آرام جان امیدوارم زود پاسپورت ریکوئست بشی که خیالت راحت بشه
نه آدرس سر جاشه فقط همین یک خط به آخرین لاین اضافه شده و اینپراسس هم جاشو به دسیژن مید داده

Ahora said:
Congrats!!!!!

این دسیژن مید مهیار رو دیدم یادم به این شعر افتاد :
آن یکی شیر است آدم میخورد ، وان یکی شیر است آدم میخورد -آ یکی شیر است اندر بادیه ، وان یکی شیر است اندر بادیه

[rtl]
منظورت از قدیمی و جدید چیه؟ مگه تو دو تا پرونده داشتی؟
اینو بهم بگو تو پرونده 38 تاییت، UCI داری یا نه؟
[/rtl]
kmahyar said:

نداره، من الان نامه های هر دوتا فایل نامبر رو چک کردم هم سیدنی و هم دمشق UCI پرونده های قدیمی مثل ما که
پرونده جدید خدا بیامرز داشت