sa mon said:
این دسیژن مید مهیار رو دیدم یادم به این شعر افتاد :
آن یکی شیر است آدم میخورد ، وان یکی شیر است آدم میخورد -آ یکی شیر است اندر بادیه ، وان یکی شیر است اندر بادیه
شیر تو شیر کاکو
sa mon said:
این دسیژن مید مهیار رو دیدم یادم به این شعر افتاد :
آن یکی شیر است آدم میخورد ، وان یکی شیر است آدم میخورد -آ یکی شیر است اندر بادیه ، وان یکی شیر است اندر بادیه
RaymondX said:اینم نمای پشت ساختمان مذکور
kmahyar said:Decision Made
A decision has been made on your application. office will contact you concerning this decision.
kmahyar said:
پرونده 38 تایی و 29 کپ 500، یعنی تو نمی دونستی؟
پرونده 38 تایی که نداره، فقط 29 تایی داره که بالای فایل نامبر نوشته
داشته باشه UCI من اولین بار هست می شنوم که 38 تایی
sarvenaz said:مبارک باشه مهیار جان
ولی فکر کنم دلت برای چک کردن ایکس و آفیسر های ورشو تنگ بشه
من که فکر میکنم وقتی به این مرحله برسم رسما دچار بحران هویت بشم
kmahyar said:
دارم برات عزیزم به وقتش، هر چی می خوای بگو، من دریام فعلا سنگ بزن اتفاقی نمی افته بعدا که موجم گرفتت می فهمی
شروع میشه و یک شماره هم بیشتر نداره B056 نه فایل نامبر ما که برای سیدنی بود دیروز بهت گفتم اولش یک کم باهات فرق داره، اولش با
shamloo said:
!!!!!مهیار تو 29 تایی هم هستی؟؟؟
ای خائن وطن فروش، واسه پرونده جدیدت کی فایل نامبر گرفته بودی؟
nina82 said:سلام دوستان
من چند روز نتونستم به اینجا سر بزنم الان اومدم چند صفحه خوندم دیدم انگار خبری از مدیکال و پاس ریکوست نبوده درسته؟
دیگه هیچ خبر خاصی نبوده؟ راستی این قانون جدید امتیاز شماری برای 2013 لیست مشاغل اعلام نکرده؟
Ghazalllll said:[rtl]چی؟ ویزا خارج از نوبت؟ تو که میدونی من اهل ویزای رانتی و خارج از نوبت با زبان یادگرفتن واسه خوشایند آفیسر نیستم![rtl]
چک کردم و در تأیید فرمایشات کاملا صحیح شما، پرونده 38 تایی های فدرال دارای UCI نیست. و حدسم در مورد چک کردن آنلاین ربیعی عزیز هم درست بود. ولی با این حال فکر میکنم منطقی اینه که به هر شخص فقط یک UCI اختصاص داده میشه.
kmahyar said:
خیلی وقته، دقیقا میشه اکتبر 2011
چیه؟ مشکلی دارین تازه اگه غیر این کانادا بفهمین پرونده های دیگمون کجاست که همتون دست جمعی میرین خودکشی
kmahyar said:
این درب 00482 هست که باید کلاینت ها تشریف ببرن داخل و نامه های ما اینجا تحویل داده میشه، اونی که شما دانلود کردید درب ورود و خروج افراد کارمند سفارته که میشه 00481
و به اون یکی خیابون راه داره
kmahyar said:
ممنون سروناز جان
دلم برای این همه سخت که کشیدیم تنگ نمیشه، با ورودمون شاید توی بعضی خاطراتش بعضی مسائل رو یاداوری کنه
روانشناس زیاد بوده، می تونی به اونا مراجعه کنی M2 , M3 نترس اگه دچار بحران شدی توی گروههای
shamloo said:
....می دونم، می دونم
یه پرونده دیگه از گروه 29 تایی های ظرفیت 1000 هم داری که رفته آنکارا
واسه نیوزلند و استرالیا هم اقدام کردی
جدیداً واسه دانمارکم اقدام کردی
واسه لاتاری آمریکا هم هر سال ثبت نام می کنی
!!یه پرونده سرمایه گذاری هم برای آمریکا داشتی که همین روزا می بندیش تا با پولش تو ونکوور قصر بخری
Ghazalllll said:[rtl]بله مهیار جان تمام قرارهاش رو با رابطای لهستانیش که به تازگی شناسایی شدن جلوی همین در میذاشت:[/rtl]