kmahyar said:
هست که بسیار مفیده و یک بکگراند ذهنی در مورد مسائل لندینگ بهتون میده Mr.Qorax دوستان عزیز مطالب زیر به نوشته
ممنون مهیار خان، کلی اطلاعات مفید داره
kmahyar said:
هست که بسیار مفیده و یک بکگراند ذهنی در مورد مسائل لندینگ بهتون میده Mr.Qorax دوستان عزیز مطالب زیر به نوشته
ممنون مهیار خان، کلی اطلاعات مفید داره
kmahyar said:Decision Made
A decision has been made on your application. The office will contact you concerning this decision.
sounds great!! Congrat ...kmahyar said:Decision Made
A decision has been made on your application. The office will contact you concerning this decision.
Ghazalllll said:[rtl]رسما خسته نباشن!!! [/rtl]
ki1361 said:sounds great!! Congrat ...
shamloo said:
!!!ماشاالله خیلی به روز هستن
hamed. said:فاتحه الصلوات
به سلامتی آقا مهیارگل
فاتحه الصلواتkmahyar said:Decision Made
Congrats!!!!!kmahyar said:Decision Made
Ahora said:Congrats!!!!!
Ghazalllll said:[rtl]همه دوستانی که دو تا پرونده دارید و دوستانی که مطلعید و 100% مطمئن لطفا راهنمایی کنید:[/rtl]
آیا UCI یک متقاضی برای همه پرونده های مهاجرتیش یک شماره واحد هست؟ یا متفاوت؟
من الان به فایل های پرونده 38 تاییم دسترسی ندارم و UCI رو برای درخواست کیپس دارم از روی پرونده 29 تاییم وارد می کنم. می خوام مطمئن بشم. پیشاپیش ممنون!
aram_golbaghi said:به به اینم از این
مبارک باشه ....
آدرس هم به سلامتی عوض شد؟
Ahora said:Congrats!!!!!
kmahyar said:
نداره، من الان نامه های هر دوتا فایل نامبر رو چک کردم هم سیدنی و هم دمشق UCI پرونده های قدیمی مثل ما که
پرونده جدید خدا بیامرز داشت