+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
Elenda said:
Dear mayhar ,

Woul dyou please tel me taht what is the exact meaning of AOR? Is it the second file No?

Exactly

thank you Mahyar.

ki1361 said:
thank you Mahyar.

زمانیکه مشخصات خودتونو پشت مانی اردر می نویسید فایل نامبرتون رو هم بنویسید

sarvenaz said:
بچه ها به توجه به اینکه از ما گردش شش ماهه را خواستند یه سوال دارم:
من تا یک ماه پیش پول تو حسابم داشتم ولی باتوجه به قیمت دلار یه ماه پیش کل پولم را دلار خریدم و البته فاکتور به تاریخ همان روز هم گرفتم
به نظر شما لازم است که دلار ها را بفروشم و حسابم را پر کنم
آخه در حال حاضر حسابم صفر است

سلام دوست عزيز
من کاري که کردم يک حساب ارزي باز کردم و هر ماه بعد از خريد دلار واريز مي کردم به حساب
در مورد شما که ازتون فاند خواستن من نمي دونم ولي دوستان با تجربه حتما کمکتون مي کنند

دوستان در مورد باراز کار درونکور سئوالی داشتم .ایا بازار کارش از تورنتو بدتره؟! [fonttahoma
=][/font]

[quote

kmahyar said:

توی فرمها که چک کردم همچین قسمتی نداره، کلا شما باید سفرهاتونو که رفتین اعلام کنید! اون بار هم بهتون گفتم به سفرهای شما کار دارن نه کاری که اونجا انجام دادید اگر واقعا نگران این مسئله هستید یک ایمیل بزنید که من زمان پر کردن فرم مسافرتهام نوع یکی از ویزاهامو اشتباه پر کردم و فرم جدید رو براشون بفرستید
اگر ریجکتی دارید، بهتره جهت اطمینان پاسپورتتون رو عوض کنید که اگر زمانی نیاز شد برید شنگن بگیرید سفیر بهتون گیر نده

مهيار جان پس شما فكر ميكنيد اين ويزاي ريجكتي فقط تو گرفتن ويزاي شنگن بعدي ميتونه مشكل ساز شه؟ آخه اگه من ويزاي كانادام بياد خودم نميخوام برم بگيرم وكالت ميدم برام بگيرمفقط نگران فرم هام هستم كه نگن چرا اعلام نكردم كه يه بار ويزا نگرفتم منظورم آيتم 6 بند د اسكجوال آي هستش [/].​

Aknowledege of reciept,
it could be for your first or second file no

vartig said:

سلام دوست عزيز
من کاري که کردم يک حساب ارزي باز کردم و هر ماه بعد از خريد دلار واريز مي کردم به حساب
در مورد شما که ازتون فاند خواستن من نمي دونم ولي دوستان با تجربه حتما کمکتون مي کنند

خوب بچه ها صف مدیکال از چپ به راست و صف ویزا از راست به چپ هر کی جا بزنه با من طرفه سهمیه سماق نصف و می ره ته صف

shu said:
دوستان در مورد باراز کار درونکور سئوالی داشتم .ایا بازار کارش از تورنتو بدتره؟! [fonttahoma
=][/font]
[quote

بستگی به رشته داره طبیعتا

mahtisa said:
مهيار جان پس شما فكر ميكنيد اين ويزاي ريجكتي فقط تو گرفتن ويزاي شنگن بعدي ميتونه مشكل ساز شه؟ آخه اگه من ويزاي كانادام بياد خودم نميخوام برم بگيرم وكالت ميدم برام بگيرمفقط نگران فرم هام هستم كه نگن چرا اعلام نكردم كه يه بار ويزا نگرفتم منظورم آيتم 6 بند د اسكجوال آي هستش [/].

میدونم ویزای کانادا بسیار ارزشمندتر هست ولی بابت اطمینان گفتم چون اگر دقت کنید سفارتهای شنگن زمان تحویل پاسپورت صفحات اونو نگاه میکنن
الان دارم میرم بیرون اومدم بقیشو براتون توضیح میدم

[font=tahomaبله .آرام عزیز شما درست می‌فرمایید.من در اینجا دکتری زبان‌شناسی و مدرس دانشگاه هستم و همسرم هم مهندس مخابرات اما هیچ امیدی ندارم تو رشته‌های خودمون کار پیدا کنیم بنابراین روی شغلهای عمومی فکر میکنم تا بعد از چند مدت کار حرفه‌ای رو اگه شد شروع کنیم .سئوال من هم در مورد شغلهای عمومی است .ممنون میشم پاسخی داشته باشم . :) ][/font]​

aram_golbaghi said:
بستگی به رشته داره طبیعتا

در مورد مخابرات، خانوم برادر من توی ونکوور کار خوبی توی یک شرکت خیلی خوب پیدا کرد توی ونکوور، متنها قبل از کار چند تا کورس توی BCIT گزروند که میگفت همون که اومد توی رزومه ام تلفن ها سرازیر شدن
البته الان اون رو هم ول کرده رفته توی خود BCIT کار میکنه

سلام
لطفاً یکی از دوستان مطلع در زمینه مالی و بانکی زحمت بکشه واطلاعاتی در مورد نحوه افتتاح حساب ارزی و ... و همینطور بهترین انتخاب در مورد بانک رو ارائه کنه .
موفق باشید

خدا كنه تا غروب مديكالي بياد.وگرنه گريمون ميگيره