nooshinak said:خدا كنه تا غروب مديكالي بياد.وگرنه گريمون ميگيره
یاد شهر قضه افتادم....
ملا: آخ گریه کنید مسلمونااااااااا ، ثوابه
خاله سوسکه گریه میکرد....
خره: چرا گریه میکنی....
خاله سوسکه : ملا میگه ثوابه،
خره: ولش کن.... ملا حالش خرابه
nooshinak said:خدا كنه تا غروب مديكالي بياد.وگرنه گريمون ميگيره
hamed. said:تاهمه خوابند چند تا پیشنهاد بدم
:عزبزان مدیکال الغریب
چون عدم سوءپیشینه و ترجمه اش برای ورشو سه ماه اعتبار داره برید بگیرید
پرینت شش ماه را یک فکری به حالش بکنید
جدول 1 را از الان آماده کنند
فرم اطلاعات خانواده را هم پر کنید
اعتبار گذرنامه تون را چک کنید اگر شش ماه اعتبار نداره سریع تعویض کنید
اگر سفر خارجی در پیش ندارید، فرم مربوطه را هم پرکنید
you can find your answers in the following website :shu said:دوستان در مورد باراز کار درونکور سئوالی داشتم .ایا بازار کارش از تورنتو بدتره؟! [fonttahoma=][/font]
[quote
aram_golbaghi said:چرا؟ ثوابه؟
یاد شهر قضه افتادم....
ملا: آخ گریه کنید مسلمونااااااااا ، ثوابه
خاله سوسکه گریه میکرد....
خره: چرا گریه میکنی....
خاله سوسکه : ملا میگه ثوابه،
خره: ولش کن.... ملا حالش خرابه
سلامmahdi717 said:[rtl]
یکی دو روزه یه نگرانی برام پیش اومده.
حدود ۷-۸ ماهه که یه مقدار پول که بر اساس نرخ رسمی 1226 تومان بیشتر از حد نیاز هم هست تو حسابم نگه داشتم.
مشکل اینجاست که اگه نرخ رسمی بالا بره من حدود ۴-۵ میلیون تو حساب کم میارم.
با توجه به اینکه من هم احتمالا مدیکال القریب هستم به نظرت اگه الان تمکن مالی بگیرم به دردم میخوره یا نه؟
به خاطر اختلاف تاریخ درخواست update و تمکن مالی می پرسم، چون تاریخ گواهی میشه قبل از درخواست update.[/rtl]
Thanks Aramaram_golbaghi said:Aknowledege of reciept,
it could be for your first or second file no
amiri1982 said:من تمام سرمایه و زندگیم تو تعاونی خاص ایران خودروه؟؟ از کی شنیدین؟ تعاونی همچنان سود بالایی میده. پشتشم به بالا بالاها گرمه. بدجوری دلمو خالی کردین.
Dear All,hamed. said:سلام
اگر میتونی بحساب واریز کنی همونطور که آرام فرمودند و با تجربه من، هیچ اشکالی نداره
اگرنه
همین الان گردش و موجودی حساب بگیر
sarvenaz said:گردش حساب را که ازم خواستندمسئله 2 تا شد
1- بانک ها میگن امکان داره بهتون دلار برنگردونیم و معادل ریال به قیمت دلاردولتی برگردونیم
2- دلار کانادا را قبول نمیکنند و من دلار کانادا خریدمراستی دلار کانادا بهتره یا آمریکا ؟ اگه دلار آمریکا بهتره برم تبدیل کنم
it is totally fine if the account is yours, your spouse's or a shared one.....Elenda said:Dear All,
regarding the Fund which sould be available in bank acount, at the first stage my representative said that you can send the transaction of bank account of you & your spouse so Idid so because the needed amount were not available in my account, recently ( 1 week ago) I've canceld the appointment of my representative (still didnt recieve the confirmation for change of adress & cancellation of appointment),would you please tell me that they will accept the transaction for bank account of me & my spouse?
shall I send another request to embassy for change of address & cancelation of R.p? How long normaly it will take to change the statuse in E-case?
your kind replies will be appriciated.
ramin_320 said:سلام
لطفاً یکی از دوستان مطلع در زمینه مالی و بانکی زحمت بکشه واطلاعاتی در مورد نحوه افتتاح حساب ارزی و ... و همینطور بهترین انتخاب در مورد بانک رو ارائه کنه .
موفق باشید