Peymanrs said:
یک +1 مثبت طلبت
نشد امتیاز بدم
paniz said:حامد جان این یک پروژه خاص سرمایه گذاری برای پزشکان و سرمایه گذران بخش مسکن هست، لینکی که گذاشتم ، مربوط به قوانین و شرایط در استان بی سی هست.
اصل داستان هم این هست که در شهر ویکتوریا در حال ساخت چندین واحد کلینیک بهداشتی هستند که فقط این دو قشر میتونند ۱/۳ مبلغ آن را که ۳۰۰ هزار دلار هست رو سرمایه گذاری کنند و علاوه بر اخذ مهاجرت ، ملک ۱/۳ آن کلینک شوند و سودی معادل ۱۰ درصد هم به آنها تعلق خواهد گرفت
anahid said:دوستان شما مدیکال پیش کی رفتین؟ دکتر شریف خوبه؟ وکیل ما گفته بریم پیش شریف!!!!!!!!!!
anahid said:دوستان شما مدیکال پیش کی رفتین؟ دکتر شریف خوبه؟ وکیل ما گفته بریم پیش شریف!!!!!!!!!!
من رفتم پیش دکتری که تو بیمارستان دی هست اسمشم یادم رفته پیر شدیم دیگه ولی اصلا توصیه نمی کنم کسی بره پیششramin_320 said:.
دوست عزیز شاید هر کدوم از دوستان دکتری که خودشون مراجعه کردن رو به شما معرفی کنن چون به دکتر دیگه ای مراجعه نکردن بابت مدیکال که بشه دقیق مقایسه کرد ولی یه نکته داره
من خودم رفتم پیش دکتر پورمند. خوب ایشون هم مثل بقیه سعی میکنه به تعهداتش عمل کنه و همه چی به خوبی انجام میشه ولی نکته بسیار مثبتش معرفی آقایی بود به اسم رحمانی در بیمارستان پارس.
ایشون واقعاً کمک کرد به ما. همه کارها رو خودش پیگیری کرد ودر مورد تکرار آزمایشات بسیار مفید بود و واقعاً ازش ممنونیم
kmahyar said:
این بخش اول نوشتتون رو تصحیح کنید
چند نفری پ ر شدند نمیشه گفت چند وقت طول می کشه من دوستم بعد از من مدیکال داده ۱ ماه بعدم پ ر شهanahid said:دوستان کسی از گروه 38 شغله ها پاس رکوءست شده؟
آماری هست که بشه تخمین زد فاصله بین مدیکال تا ویزا چقدر میشه؟
من مدرسه غیرانتفاعی دبیرم پارسال به خاطر تولد بچه نرفتم نمیدونم از مهرامسال برم قرارداد ببندم تا خرداد 92 یا نرم و بچه روهم اذیت نکنم؟
من همه خوانوادم پیش ایشون رفتند جز من ، چون اینجا گبچه ها گفتند مدارک رو دیر می فرستندanahid said:دوستان شما مدیکال پیش کی رفتین؟ دکتر شریف خوبه؟ وکیل ما گفته بریم پیش شریف!!!!!!!!!!