کار ما توی این مدت شده مثه تلویزیون فقط اونا میگن شاید این جمعه بیاید شاید ماها میگیم شاید این دوشنبه سه شنبه چهارشنبه پنجشنبه جمعه بیاید شاید ولی خوبیش اینه که در یک مسئله با هم وجه اشتراک داریم که مال هیچکدوممون ( نه ما نه تلویزیون ) نمیاد
hamed. said:دیروز اینجا خوندم که امیر خان فرمودند بریتیش کلمبیا به پزشک نیاز داره ولی هرچی پستهای امیر را گشتم پیدا نکردم
شاید ما هم به جمع شما پیوستیم
kmahyar said:
لینکاش که توی سایت امیر هست، خود امیر جان هم اینجاست اگه سوالی داری بپرس دیگه حامد جان
maggie_zaryan said:سلام دوستان پولدار ونکووری.من تصمیم دارم برم مونترال پیش خواهرم البته اگر عمرم کفاف بده ولی امکان داره بعدها ساکن ونکوور شم .من تصمیم دارم از صفر شروع کنم و توی یه رشته هنری درس بخونم و از اونجا که یه کم از خدا بزرگتر هستم می ترسم عمرم قد نده بتونم یه لیسانس بگیرم برا همین دنبال انستیتوهایی هستم که بتونم تو رشته مورد علا قه ام سرتیفیکیت بگیرم.یکی از این انستیتوها تو ونکور هست که خیلی خوبه و می گن یه ساله داوینچی میشی.از اونجا که تو ونکوور کسی رو ندارم ممنون میشم یه جوری با شما عزیزانی که عازم اونجا هستین ارتباط داشته باشم .از اونجایی که ممکنه دوستان بعد از اینکه رفتن دیگه به این فوروم سر نزنن فکر کنم اگر توی فیس بوک باهم ارتباط داشته باشیم خوبه.اگر دوستی علاقه داره از طریق فیس بوک با من در تماس باشه لطفا پ خ بده .ممنونم
shamloo said:
دوستان خیلی بی جا میکنن وقتی رفتن دیگه به این فروم سر نزنن! قابل توجه مهیار
نهایتاً وقتی رفتن یه فرجه یکی دو ماهه دارن واسه جا افتادن! بعدش باید اینجا سر بزنن
تا یکسال، یکسال و نیم دیگه ایشالا اینجا میشه فروم تازه واردین کانادا
همه بگید آمین
anahid said:سلام دوستان مدیکال پسر من دیروز اومد اگه خدا بخواد شنبه سه تایی میریم برای انجام آزمیشات پیش دکتر شریف هورااااااااااااااااا!
یعنی بعدش چه قدر طول میکشه ؟ کمتر یکسال باید وارد خاک کانادا بشیم؟ ای خدا جون!!!!!!!!!!!!!!!!
maggie_zaryan said:سلام دوستان پولدار ونکووری.من تصمیم دارم برم مونترال پیش خواهرم البته اگر عمرم کفاف بده ولی امکان داره بعدها ساکن ونکوور شم .من تصمیم دارم از صفر شروع کنم و توی یه رشته هنری درس بخونم و از اونجا که یه کم از خدا بزرگتر هستم می ترسم عمرم قد نده بتونم یه لیسانس بگیرم برا همین دنبال انستیتوهایی هستم که بتونم تو رشته مورد علا قه ام سرتیفیکیت بگیرم.یکی از این انستیتوها تو ونکور هست که خیلی خوبه و می گن یه ساله داوینچی میشی.از اونجا که تو ونکوور کسی رو ندارم ممنون میشم یه جوری با شما عزیزانی که عازم اونجا هستین ارتباط داشته باشم .از اونجایی که ممکنه دوستان بعد از اینکه رفتن دیگه به این فوروم سر نزنن فکر کنم اگر توی فیس بوک باهم ارتباط داشته باشیم خوبه.اگر دوستی علاقه داره از طریق فیس بوک با من در تماس باشه لطفا پ خ بده .ممنونم
kmahyar said:
مین آ
وقتی توی فرودگاه برت گردوندن ایران می فهمی باید رفتارت با یک کانادایی قدیمی چجوری باشه
Peymanrs said:
به امید خدا اونجا هم ارتباطات رو حفظ خواهیم کرد
به هر حال یکبار هم گفتم داستان ما 38 تایی ها خیلی متفاوت بوده، توی اپلای قوی ترین تاپیک بودیم اینجا رو هم که واقعا ترکوندیم و در عرض حدود یک ماه بیشترین بازدید کننده و پست رو داریم
در خصوص ادامه تحصیل آکادمیک و دانشگاهی تا جایی که من شنیدم اونجا دنیای تخصصه نه دنیای مدرک و اغلب استخدامهاشون بر طبق مصاحبه و تعیین صلاحیته، کلا اونجا به تخصص و بهر وری که براشون داریم پول خواهیم گرفت نه با مدرکهای رنگارنگ
برای همین همونجوری که خودتون هم اشاره کردی طی دوره های کوتاه مدت تخصصی و کاربردی بنظرم بهتره
در این دوره ها هم با فضای کاری و تخصصی اونجا آشنا می شیم و هم زبانمون خوب می شه
در خصوص فیس بوک موافقم
با برخی از بچه ها دارین یک برنامه برای بچه های این فروم ترتیب می بینیم که ضوابط و شرایط رو بعدن اعلام می کنیم
حسین جان بچه ها رو هماهنگ کن فعلا سوال نپرسن بعدا اعلام رسمی می کنیم
مهیار جان حسین رو هماهنگ کن درست بچه ها رو هماهنگ کنه
وحید جان سهمیه سماق بچه ها رو یک کم زیاد کن فعلا مشغول باشند سوال نپرسند
Peymanrs said:
به امید خدا اونجا هم ارتباطات رو حفظ خواهیم کرد
به هر حال یکبار هم گفتم داستان ما 38 تایی ها خیلی متفاوت بوده، توی اپلای قوی ترین تاپیک بودیم اینجا رو هم که واقعا ترکوندیم و در عرض حدود یک ماه بیشترین بازدید کننده و پست رو داریم
در خصوص ادامه تحصیل آکادمیک و دانشگاهی تا جایی که من شنیدم اونجا دنیای تخصصه نه دنیای مدرک و اغلب استخدامهاشون بر طبق مصاحبه و تعیین صلاحیته، کلا اونجا به تخصص و بهر وری که براشون داریم پول خواهیم گرفت نه با مدرکهای رنگارنگ
برای همین همونجوری که خودتون هم اشاره کردی طی دوره های کوتاه مدت تخصصی و کاربردی بنظرم بهتره
در این دوره ها هم با فضای کاری و تخصصی اونجا آشنا می شیم و هم زبانمون خوب می شه
در خصوص فیس بوک موافقم
با برخی از بچه ها دارین یک برنامه برای بچه های این فروم ترتیب می بینیم که ضوابط و شرایط رو بعدن اعلام می کنیم
حسین جان بچه ها رو هماهنگ کن فعلا سوال نپرسن بعدا اعلام رسمی می کنیم
مهیار جان حسین رو هماهنگ کن درست بچه ها رو هماهنگ کنه
وحید جان سهمیه سماق بچه ها رو یک کم زیاد کن فعلا مشغول باشند سوال نپرسند
M.Farjam said:
کی اعلام می کنید؟
آدرس پیجش چیه؟
با چه کسانی دارید برنامه ترتیب می دید؟
چرا حسین ما رو هماهنگ می کنه و مهیار حسین رو؟
این یعنی مهیار از حسین هماهنگ تره؟
بچه ها هر چی سوال دارید بپرسید. چون پیمان هست من رفتم
kmahyar said:
یکی از جالبترین نکاتی که گفت این بود سال اول که اونجایید حتما از بانک درخواست وام کنید با هر میزان پولی حتی رقم خیلی ناچیز، وقتی بانک وام رو داد سریع تصفیه کنید اینجوری می گفت سابقه خوبی پیدا میکنید در سیستم بانکی