من قهر کردم رفت ریدینگ بخونممممممم ببینم فایده می کنه یا خیرررررر
titi_lotfi said:من حوصله ام سر رفته. مدیکال پ.ر ........... فکر کنم ایمیل ها بعد از ظهر میاد
titi_lotfi said:من حوصله ام سر رفته. مدیکال پ.ر ........... فکر کنم ایمیل ها بعد از ظهر میاد
رکساره تو 2010 ای هستی که اینقدر بی طاقت شدی؟roksareh said:من قهر کردم رفت ریدینگ بخونممممممم ببینم فایده می کنه یا خیرررررر
من و تو که وکیلامون رفتند تا شنبه چشم انتظار نباش عزیزمtiti_lotfi said:من حوصله ام سر رفته. مدیکال پ.ر ........... فکر کنم ایمیل ها بعد از ظهر میاد
من وکیل نداشته بیدمfarnazce said:من و تو که وکیلامون رفتند تا شنبه چشم انتظار نباش عزیزم
titi_lotfi said:بچه ها هشت نه روز دیگه بشه دقیقا سه سال از فایل نامبر دومم میگذره
اخ شررمنده علایم پیری داره شروع می شه پس تو تا فردا امید داری 8)titi_lotfi said:من وکیل نداشته بیدم
نه نمیتونیم بریم. البته بستگی داره بازم به شرایط. فعلا که اوضاع کاری داره روز بروز بدتر میشهmahdi717 said:[rtl]
شما اگه الان پاس ریکوئست بشی، واقعا آماده رفتنی؟
من که تا تابستون دیگه از جام نمیتونم جم بخورم [/rtl]
فرناز افیسر دوستات کیا بودن؟ مختصر اسمشون اخر ایمیل میاد. مثلاfarnazce said:اخ شررمنده علایم پیری داره شروع می شه پس تو تا فردا امید داری 8)
SAOSHYANTT said:آقا کامیار
فکر می کنم شما اطلاعاتی داده بودید در مورد یه جور سرمایه گذاری.
فکر می کنم این همون
Franchise
هست درسته؟
اطلاعات بیشتر از کجا می تونم بگیرم؟
یا کسی هست که به محض رفتن چنین کسب و کاری راه انداخته باشه؟
رکساره از فایل دومم سه سال میگذره از دریافت مدارک تو سیدنی 3 سال و چهار ماهroksareh said:فقط به من ایراد نگیرینا مهیار بالاخره یا کامیار ;D بعد تی تی جون یه جوری می گی 2010 هستی انگار جرم کردم شما 3 سال می شه مال من دو سال و 7 ما هو و 5 روز بعدش م از ما آپ خواستند مدارکمون را گم نکنن خیلیهههههه بعدم من برا مدیکال قهر نکردم کهههههه
مال من mbهست معرف حضورتون هست؟titi_lotfi said:فرناز افیسر دوستات کیا بودن؟ مختصر اسمشون اخر ایمیل میاد. مثلا
pk
راستش یکیشون ایمیلشو واسم فرستاده اخرش نوشته ایمیگریشن افیسر اما ادرس ایمیل ما له یه خانمی به نام julia هستtiti_lotfi said:فرناز افیسر دوستات کیا بودن؟ مختصر اسمشون اخر ایمیل میاد. مثلا
pk
titi_lotfi said:رکساره از فایل دومم سه سال میگذره از دریافت مدارک تو سیدنی 3 سال و چهار ماه
kmahyar said:
ما پیش خانم دکتر پورمند رفتیم، آرام جان هم همینطور
هم راضی بودیم هم همه کاراشو عالی انجام میده، تا الان ندیدم کسی در مورد ایشون یکبار هم نکته منفی بگه