+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
بچه ها میشه نظرتون رو به من بگین...
یه مدتیه این فکر شده در واقع سوهان روح من..
به نظر شما اگه ما تو این 5 ماه مونده به آخر سال مدیکالمون نیاد ، و لیست جدید در بیاد... ما رو دوباره نمیزارن کنار مثل همون جریانی که بعد 29 شغله ها برای گروه ما پیش اومد ؟

helensalon said:

من خودم به شخصه از پیشنهادتون خوشم اومد البته نه امتیاز منفی دادم نه مثبت ولی الان یک سوال برام پیش اومد شما از کجا فهمیدی که دوستان پیش داوری کردن و فکر کردن شما بهشون توهین کردین شاید اصلا همچین فکری نبوده
هلن جان
سوء تفاهمی ایجاد شده بود که برطرف شد. دیگه کسی از کسی ناراحت نیست و فقط همینه که برام مهمه

onlynegar said:
به نظر شما اگه ما تو این 5 ماه مونده به آخر سال مدیکالمون نیاد ، و لیست جدید در بیاد... ما رو دوباره نمیزارن کنار مثل همون جریانی که بعد 29 شغله ها برای گروه ما پیش اومد ؟

Idnt know what would happen, but the thing is anythg could happen, so if you have any plan B, just go for it and dont wait for the new instructions outcome....

M.Farjam said:
هلن جان
سوء تفاهمی ایجاد شده بود که برطرف شد. دیگه کسی از کسی ناراحت نیست و فقط همینه که برام مهمه

it's really good space.thanks of all

onlynegar said:

نگار جان ، فقط لیست جدید نیست. کل قانون ، شرایط و سیستم تغییر خواهد کرد. پس شما اصلا نگران نباش ، تا بخواهند بجنبند ، شما ویزا بدست هستی

سلام من امروز خیلی منتطرم منتطر تر از همیشه :( احساس خفگی می کنم گاهی می گم عجب کاری کردیما ;Dاین اولشم نیست خدا به داد داخلش برسه

aram_golbaghi said:
Idnt know what would happen, but the thing is anythg could happen, so if you have any plan B, just go for it and dont wait for the new instructions outcome....

Exactly! I agree with you

paniz said:
نگار جان ، فقط لیست جدید نیست. کل قانون ، شرایط و سیستم تغییر خواهد کرد. پس شما اصلا نگران نباش ، تا بخواهند بجنبند ، شما ویزا بدست هستی

امیر جان شما که اونجا داری دوره می بینی خبر جدیدی از سیاستهاشون نداری ؟

paniz said:

thanks for your positive view :D

بچه ها من چند جمله رو بلند بلند انگلیسی میخونم پسرم غش غش میخنده! فکر میکنه دارم مسخره بازی در میارم. راستی سلاممممممممممممممممممممممممم
امروز روز خوبی خواهد بوووووووووووووووووووووووووووووووووود

read this to him:
Pneumonoultramicroscopicsilicovolcanoconiosis
this is the longest english word ... :D

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

+1 * 1000

aram_golbaghi said:
read this to him:

aram_golbaghi said:
read this to him:
are you kidding or it is real? :o :o

feel dubious about it? google it :D