+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445

متقاضیان 38 شغل : آنکارا و ورشو

championking

Star Member
Jan 31, 2010
62
12
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
1111
Job Offer........
Pre-Assessed..
File Transfer...
01-12-2011
Med's Request
05-06-2012
Med's Done....
19-06-2012
سلام دوستان
درباره سکیوری چک سوالی برام پیش اومد
من چون لاتاری برنده شدم و همزمان کارای کانادا هم داره انجام میشه میخواستم بدونم که ایا این امکان وجود داره که اطلاعات منو به همدیگه بدن و یا اصلا تداخلی وجود داره
راستش من یکی از سفرهامو که ۱۲ سال پیش بود و مرحله اف بی ای چک رو طولانی میکرد رو به امریکا اعلام نمردم
ولی به کانادا اعلام کردم
به نظرتون میفهمن?

Pani85

Hero Member
Jun 25, 2012
554
65
Tehran
NOC Code......
0213
Job Offer........
Pre-Assessed..
سلام دوستان
خوش اومدین آقا مهیار.

منم با امیر جان موافقم که بستگی به کشور داره. بعضی کشورها سیستم پاسخگویی سریع تر و دقیق تری دارن. ولی

نظر شخصی من اینه که مثل جریان مدیکال که حرفش این بود تا بک گراند چک تموم بشه صادر میشه، این مورد هم زیاد ربطی به اتمام سکوریتی چک نداره و
بیشتر به سیاست های اداره مهاجرت که شاید یکیش همین برنامه ریزی پخش ویزا باشه مرتبطه.

به هر حال در این شرایط فقط باید صبورتر بود هر چند واقعا اینهمه کش دادنها خنده دار و مسخره به نظر میرسه.

موفق باشید

Pani85

Hero Member
Jun 25, 2012
554
65
Tehran
NOC Code......
0213
Job Offer........
Pre-Assessed..
championking said:
سلام دوستان
من چون لاتاری برنده شدم و همزمان کارای کانادا هم داره انجام میشه میخواستم بدونم که ایا این امکان وجود داره که اطلاعات منو به همدیگه بدن و یا اصلا تداخلی وجود داره
راستش من یکی از سفرهامو که ۱۲ سال پیش بود و مرحله اف بی ای چک رو طولانی میکرد رو به امریکا اعلام نمردم
ولی به کانادا اعلام کردم
به نظرتون میفهمن?
سلام

سالهای قبل بودند دوستانی که شرایط شما رو داشتن و بدون مشکل هر دو ویزا رو دریافت کردن.
وقتی تو هر کدوم از این پروسه ها هیچ قطعیتی برای دریافت ویزا تا آخرین مرحله نیست پس دلیلی وجود نداره آدم خودشو از یکی به دلیل دیگری محروم کنه.
این حق همه انسانهاست که برای راههای مختلف مهاجرت و اقامت تلاش کنن.

من جای شما بودم برای هر دو جا اعلام میکردم چون به راحتی متوجه میشن.

موفق باشین

Pani85

Hero Member
Jun 25, 2012
554
65
Tehran
NOC Code......
0213
Job Offer........
Pre-Assessed..
jnathan said:
حصل صعوبة في فهم ما تكتبه.
اللغة العربية هي غرامة بت يجب استخدام اللغة الإنجليزية.
Dear jnathan, Our language isn't Arabic, We are Iranian and write Persian(Farsi).

Please let us free for this issue.

we are really comfortable to write Farsi.

thanks in advance

kmahyar

Champion Member
Jul 5, 2012
1,809
126
CANADA
Category........
Visa Office......
[color=red]WARSZAWA[/color]
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
[color=green]Aug-2009[/color]
VISA ISSUED...
[color=teal]Aug-2012[/color]
LANDED..........
[color=blue]Sep-2012[/color][URL=http://img4up.com/][IMG]http://img4up.com/up2/15970917681786270556.gif[/IMG][/URL]
راه اندازی این تاپیک در این فروم بهترین کاری بوده که می تونستید بکنید پانی جان
من بیشترین جایی که همیشه بهش اعتماد داشتم سایت امیر جان بوده ولی چون جایی غیر اون فروم نبود اونجا هم می چرخیدم ولی دیگه با وجود اینجا و جمع این دوستان دیگه نیازی به فروم دیگری نیست

! من امیدوارم کل کشورها به سازمان مربوطه سریع جواب بدن که واقعا آخر پروسشون داره خنده دار میشه ، وقتی به طرف میگن کپی پاسپورت رو بفرست بیاد ، بعد میگن بیا ویزاتو خودت ببر
هر چی این پروسه جلوتر هم میره استرسش بیشتر میشه

Pani85

Hero Member
Jun 25, 2012
554
65
Tehran
NOC Code......
0213
Job Offer........
Pre-Assessed..
kmahyar said:
راه اندازی این تاپیک در این فروم بهترین کاری بوده که می تونستید بکنید پانی جان
من بیشترین جایی که همیشه بهش اعتماد داشتم سایت امیر جان بوده ولی چون جایی غیر اون فروم نبود اونجا هم می چرخیدم ولی دیگه با وجود اینجا و جمع این دوستان دیگه نیازی به فروم دیگری نیست

! من امیدوارم کل کشورها به سازمان مربوطه سریع جواب بدن که واقعا آخر پروسشون داره خنده دار میشه ، وقتی به طرف میگن کپی پاسپورت رو بفرست بیاد ، بعد میگن بیا ویزاتو خودت ببر
هر چی این پروسه جلوتر هم میره استرسش بیشتر میشه
ممنون از لطفتون

اون فروم هم دوستان عزیز و ارزشمندی داره که برای من دوستی و آشنایی باهاشون واقعا افتخار بزرگی بوده.

امیر عزیزمون هم که نیاز به تعریف نداره چون خودش، شخصیتش، انساندوستیش، اطلاعاتش، ادب و احترامش و ... توی این چند سال به اندازه کافی معرف خوبی براش بوده و
قانون طبیعت و زندگی همینه که همیشه بهترین ها مورد حسد و رشک یه سری افراد واقع میشن
چون در مقابلشون احساس ضعف و حقارت میکنن و با تخریبشون میخوان سرپوشی به ضعف هاشون بذارن.

من اصلا متوجه نمیشم حالا یکی مثل آقای علیرضا پارسای یا امیر خان یا هر کسی دیگه تصمیم بگیره برای ادامه زندگیش هدفشو به نوعی تغییر بده و یا
در راهی بره که براش منفعت مالی هم داشته باشه خب چه ضرری به من نوعی میرسه؟؟؟
همین که سالها کمکم بوده برای من نوعی باید ارزشمند باشه و من باید قدردانش باشم.
هیچ کسی تعهد نکرده همش به یه روش و راه به دیگران کمک کنه.

اگه همچنان به کارش ایمان داشته باشیم چه ایرادی داره از این به بعد با پرداخت حق الزحمه خریدار اطلاعات و کمک هاشون باشیم.

متاسفانه چیزی که در فرهنگ ما رایجه همین اخلاق و رفتاره که مرتب در حال رصد و قضاوت رفتار و نحوه عملکرد اطرافیان هستیم!

kmahyar

Champion Member
Jul 5, 2012
1,809
126
CANADA
Category........
Visa Office......
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
VISA ISSUED...
LANDED..........
[color=blue]Sep-2012[/color][URL=http://img4up.com/][IMG]http://img4up.com/up2/15970917681786270556.gif[/IMG][/URL]
پانی جان کاملا موافقم با نظرات شما ، اینکه امیر جان بخواد یک مشاور خبره بشه خیلی خوبه ولی باید دید کی به این موضوع نگاه می کنه ؟
... به قول معروف زمانی دو نفر به یک موضوع ثابت نگاه می کنند ولی برداشت هایشان متفاوت هست که بر می گرده به تجربه ، سطح درک و

امیر جان واقعا طی این 3 سال که من از اولین وبلاگش دنبال مطالبش بودم تا الان یک سایت زده واقعا همیشه واقع بینانه به مسائل نگاه کرده ، اگر کسی ناراحت میشه به خاطر این هست عادت کرده به تمسخر دیگران و تعریف از خودش، شما اگر به داخل این افراد نگاه کنید همیشه از همه عقب تر هستند در عمل

به هر حال آدمهای موفق همیشه به پیمودن راهشون می پردازن نه گوش دادن به حرف بقیه مثل اون قورباغه ای که کر بود و تونست از گودال بیاد بیرون

Pani85

Hero Member
Jun 25, 2012
554
65
Tehran
NOC Code......
0213
Job Offer........
Pre-Assessed..
pitermoon said:
Hi pani. thanks for your information. you are helpful as always when you were active in forum.
your site is empty there !!!! .good luck
Hi Dear, thanks a lot, I was very busy. :)

helensalon

Hero Member
Jun 28, 2012
429
38
Category........
Visa Office......
ورشو
NOC Code......
0213
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
18-9-2009
Doc's Request.
16-11-2009
AOR Received.
16-3-2010
File Transfer...
12-12-2011
Med's Request
25-04-2012
Med's Done....
08-05-2012
paniz said:
مهیار جان من اینجوری فکر نمیکنم. زمانی که مدیکال اول من داشت باطل میشد ، با دفتر وزیر مکاتبه کردم و آنها هم اذعان داشتند که در مرحله بک گراند چک هستیم.
پروسه بک گراند و سکیوریتی چک خیلی پیچیده هست و سازمان دیگری اینکار را انجام میدهد و زمان اعلام نتیجه را هم هیچ کس نمیداند
بعد از ۱۱ ماه از انجام مدیکال ، دلیلی بر زمان خریدن وجود ندارد
جسارتا من با نظرتون موافق نیستم
اگه اینطوری بود باید در مورد 29 تایی ها هم صدق میکرد ولی میبینیم که سکیوریتی چک اونا خیلی زود تموم میشه مثلا یکی از بچه های 29 تایی که 4 اپریل مدیکال گرفته 5 جون پاس ریکوئست شده ولی بچه های ما هنوز پاس ریکوئست نشدن یا خیلی های دیگه از 29 تایی ها رو دیدم که زود پاس ریکوئست شدن
به نظر من این سیاستشونه

kmahyar

Champion Member
Jul 5, 2012
1,809
126
CANADA
Category........
Visa Office......
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
VISA ISSUED...
LANDED..........
بله هلن جان
من عقیده دارم سکوریتی چک بسیار زود تموم میشه ولی اگر دیرتر پاسپورت ریکوئیست میشیم بخاطر سهمیه ویزاست ، چون نمی تونن بگن سهمیه کمه !
بهانه ای بنام سکوریتی چک درست کردن که اسمشم ترسناک گذاشتن خیال کنیم چه خبره

paniz

Hero Member
Oct 4, 2009
472
63
Canada
Category........
Visa Office......
London
NOC Code......
3152
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
12-03-2009
Doc's Request.
26-03-2009
AOR Received.
05-05-2009
Med's Request
29-06-2009 & 23-08-2010
Med's Done....
23-07-2009 & 09-09-2010
Interview........
waived
Passport Req..
16-12-2010
VISA ISSUED...
30-12-2010
LANDED..........
01-01-2011
championking said:
سلام دوستان
ولی به کانادا اعلام کردم
به نظرتون میفهمن?
دوست عزیز. کانادا و امریکا روابط بسیار تنگاتنگی دارند و دسترسی به اطلاعات هم بسیار راحت هست.
به اعتقاد من سعی کنید که اطلاعات داده شده به آنها ، کاملا یکسان باشه و نگران هیچ چیزی نباش

paniz

Hero Member
Oct 4, 2009
472
63
Canada
Category........
Visa Office......
London
NOC Code......
3152
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
12-03-2009
Doc's Request.
26-03-2009
AOR Received.
05-05-2009
Med's Request
29-06-2009 & 23-08-2010
Med's Done....
23-07-2009 & 09-09-2010
Interview........
waived
Passport Req..
16-12-2010
VISA ISSUED...
30-12-2010
LANDED..........
01-01-2011
Pani85 said:
ممنون از لطفتون

اون فروم هم دوستان عزیز و ارزشمندی داره که برای من دوستی و آشنایی باهاشون واقعا افتخار بزرگی بوده.

امیر عزیزمون هم که نیاز به تعریف نداره چون خودش، شخصیتش، انساندوستیش، اطلاعاتش، ادب و احترامش و ... توی این چند سال به اندازه کافی معرف خوبی براش بوده و
قانون طبیعت و زندگی همینه که همیشه بهترین ها مورد حسد و رشک یه سری افراد واقع میشن
چون در مقابلشون احساس ضعف و حقارت میکنن و با تخریبشون میخوان سرپوشی به ضعف هاشون بذارن.

من اصلا متوجه نمیشم حالا یکی مثل آقای علیرضا پارسای یا امیر خان یا هر کسی دیگه تصمیم بگیره برای ادامه زندگیش هدفشو به نوعی تغییر بده و یا
در راهی بره که براش منفعت مالی هم داشته باشه خب چه ضرری به من نوعی میرسه؟؟؟
همین که سالها کمکم بوده برای من نوعی باید ارزشمند باشه و من باید قدردانش باشم.
هیچ کسی تعهد نکرده همش به یه روش و راه به دیگران کمک کنه.

اگه همچنان به کارش ایمان داشته باشیم چه ایرادی داره از این به بعد با پرداخت حق الزحمه خریدار اطلاعات و کمک هاشون باشیم.

متاسفانه چیزی که در فرهنگ ما رایجه همین اخلاق و رفتاره که مرتب در حال رصد و قضاوت رفتار و نحوه عملکرد اطرافیان هستیم!
ممنونم پانی عزیز از لطفت.
تفاوتی که من با آقای پارسای دارم و خواهم داشت ، این هست که ایشان دیگه پاسخگوی هیچ سوالی نیستند !!!
نکته قابل توجه در مورد دوستانی که در آن فروم برای من شاخ شدند این هست . این افراد ۴ سال پیش که من اطلاعات میدادم ، معلوم نبود کجا بودند و با آن اطلاعات ، الان صاحب نظر شدن !!! اصلا قصد تعریف ندارم ، اما واقعیت این هست.
من چند وقت پیش برای ادمین اون فروم که ساکن امریکا هست یک ایمیل زدم و هشدار لازم رو به ایشان دادم . اما ظاهرا ایشان هم علاقه مند هستند که روند کاری اون فروم به همین ترتیب باشه

paniz

Hero Member
Oct 4, 2009
472
63
Canada
Category........
Visa Office......
London
NOC Code......
3152
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
12-03-2009
Doc's Request.
26-03-2009
AOR Received.
05-05-2009
Med's Request
29-06-2009 & 23-08-2010
Med's Done....
23-07-2009 & 09-09-2010
Interview........
waived
Passport Req..
16-12-2010
VISA ISSUED...
30-12-2010
LANDED..........
01-01-2011
helensalon said:
جسارتا من با نظرتون موافق نیستم
اگه اینطوری بود باید در مورد 29 تایی ها هم صدق میکرد ولی میبینیم که سکیوریتی چک اونا خیلی زود تموم میشه مثلا یکی از بچه های 29 تایی که 4 اپریل مدیکال گرفته 5 جون پاس ریکوئست شده ولی بچه های ما هنوز پاس ریکوئست نشدن یا خیلی های دیگه از 29 تایی ها رو دیدم که زود پاس ریکوئست شدن
به نظر من این سیاستشونه
هلن عزیز
پروسه مهاجرت بسیار پیچیده تر از این هست که من و ما بتوانیم سر از کار آنها در بیاوریم.
در همان زمانی که سکیوریتی چک من بیش از ۱۲ ماه طول کشید ، کسانی بودند که از همان ویزا آفیس لندن ، یک ماهه درخواست پاسپورت را دریافت کردند و یا یکی از دوستان من که در همین فروم حضور داره و لبنانی هست ، علیرغم اینکه بیش از ۱.۵ سال از لند شدن من میگذره ، اون همچنان منتظر جواب سکیوریتی چک هست.
به اعتقاد من هیچ دو پرونده ای مشابه هم نیستند. مطالبی که من عنوان میکنم حاصل ۴ سال تجربه من هست که مطالعات دقیقی داشتم و الان با حضور در این کلاس ها ، در حال تکمیل آنها هستم و سوالاتی که در این ۴ سال برای من پیش آمده بود و جوابی برای آنها پیدا نکردم را از اساتید خودم که بعضا آفیسر های اداره مهاجرت هم هستند ، سوال میکنم و اطلاعات خودم را تکمیل میکنم.

paniz

Hero Member
Oct 4, 2009
472
63
Canada
Category........
Visa Office......
London
NOC Code......
3152
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
12-03-2009
Doc's Request.
26-03-2009
AOR Received.
05-05-2009
Med's Request
29-06-2009 & 23-08-2010
Med's Done....
23-07-2009 & 09-09-2010
Interview........
waived
Passport Req..
16-12-2010
VISA ISSUED...
30-12-2010
LANDED..........
01-01-2011
kmahyar said:
پانی جان کاملا موافقم با نظرات شما ، اینکه امیر جان بخواد یک مشاور خبره بشه خیلی خوبه ولی باید دید کی به این موضوع نگاه می کنه ؟
... به قول معروف زمانی دو نفر به یک موضوع ثابت نگاه می کنند ولی برداشت هایشان متفاوت هست که بر می گرده به تجربه ، سطح درک و

امیر جان واقعا طی این 3 سال که من از اولین وبلاگش دنبال مطالبش بودم تا الان یک سایت زده واقعا همیشه واقع بینانه به مسائل نگاه کرده ، اگر کسی ناراحت میشه به خاطر این هست عادت کرده به تمسخر دیگران و تعریف از خودش، شما اگر به داخل این افراد نگاه کنید همیشه از همه عقب تر هستند در عمل

به هر حال آدمهای موفق همیشه به پیمودن راهشون می پردازن نه گوش دادن به حرف بقیه مثل اون قورباغه ای که کر بود و تونست از گودال بیاد بیرون
کامیار جان ، برای اطلاع دوستانی که فقط قادر هستند نوک دماغ خودشان را ببینند (که ای کاش میتونستم عهد خودم رو بشکنم و در همان فروم اعلام کنم) عرض کنم که این دوره که در حال گذراندن آن هستم ، یک دوره اجباری هست و یکی از فرصت های شغلی در آن ، مشاور مهاجرت شدن هست که به اعتقاد اساتید من اکثر قریب به اتفاق افراد وارد این شغل میشوند ، چون درآمد بالا تری دارد. اما برای من که زیاد به مسائل مالی اهمیت نمیدم و حداقل در ۴ سال گذشته آن را ثابت کردم ، گزینه دیگری که برای من جذاب تر هست را قصد انتخاب دارم که شاغل شدن در اداره مهاجرت کانادا هست

kmahyar

Champion Member
Jul 5, 2012
1,809
126
CANADA
Category........
Visa Office......
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
VISA ISSUED...
LANDED..........
بنظر من همیشه پول در میاد ، مسئله مهم در زندگی آرامش هست بیشتر افرادی که قصد مهاجرت دارن بنظر من بدنبال یک جرعه آرامش می گردن

مطمئن هستم امیر جان بزودی به اهدافت می رسی