منم اینجا یه عرضی داشتم اینکه منم مثل هلن جان جسارتا با این فرمایش امیر خان مخالفم که صرفا طولانی شدن پروسه سکوریتی چک برای صدور ویزا لازمهhelensalon said:جسارتا من با نظرتون موافق نیستم
اگه اینطوری بود باید در مورد 29 تایی ها هم صدق میکرد ولی میبینیم که سکیوریتی چک اونا خیلی زود تموم میشه مثلا یکی از بچه های 29 تایی که 4 اپریل مدیکال گرفته 5 جون پاس ریکوئست شده ولی بچه های ما هنوز پاس ریکوئست نشدن یا خیلی های دیگه از 29 تایی ها رو دیدم که زود پاس ریکوئست شدن
به نظر من این سیاستشونه
ببینین یه بحثی بود تو فروم که به محض اتمام پروسه بک گراند چک مدیکال صادر میشه! من بارها عرض کردم با این نظریه مخالفم و اگه دقت کنین
غیر از موارد آپدیتی ها وقتی شروع به رعایت الویت کردن به ترتیب مدیکال دادن.
خب اینها شرایط پرونده شون با هم فرق نداشت؟؟؟
واسه همین من دیگه واقعا مطمئنم نه تنها بر این اساس بلکه بنا به دلایل دیگه، که صدور مدیکال و نهایتا ویزا
فقط و فقط لازمه اش اتمام پروسه قبلش نیست و به سیاست ها و برنامه هاشونم ربط داره.
فقط خدا کنه خوابهای بد جدیدی برای 38 تایی ها ندیده باشن.
بچه ها یه چیزی میخواستم بگم شاید براتون خنده دار باشه ولی این روزها شدید به ریجکت شده ها غبطه میخورم
حداقل تکلیفشون مشخصه و از این حالت وحشتناک که واقعا خدا نصیب هیچ کس نکنه در اومدن!
خوبه بعضی ها الان اینجا نیستن بگن خب مجبور که نیستی، پرونده تو یکی به نفع بقیه پس بگیر