shamloo said:!!!قربون اون هیکل آرنولدیت برم، خوب یه سوالم در مورد آنکارا می کردی
:'( :'( :'( :'( :'(
آنکارا گفتی و کردی کبابم
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ظاهران فعال شده
بزودی خبرشو می گیری
shamloo said:!!!قربون اون هیکل آرنولدیت برم، خوب یه سوالم در مورد آنکارا می کردی
:'( :'( :'( :'( :'(
M.Farjam said:
بابا این دکترم دیگه داره می زنه تو سر مال. امیرسلام به موکلاش ایمیل زده گفته قراره ظرف 21 روز آینده براتون مدیکال بیاد. فکر کن اگه مطمئن نبود که خودش رو تو دردسر نمی انداخت یه همچین ادعایی بکنه. از طرفی واسه یونیک که نوامبر 2009 بوده و آپدیتی هم نبوده بعد از این ایمیل مدیکال اومده. تازه آنکارایی که به هیچ کس مدیکال نمی ده به موکل ایشون که جون 2010 بوده مدیکال داده اونم درست چند روز بعد از ایمیل وکیلش که گفته بوده کمتر از 21 روزه دیگه مدیکالت میاد. حالا دکتر چه جوری داره این مدیکالا مخصوصا مدیکال آنکارا رو انکار می کنه خدا می دونه
Ahora said:
آنکارا گفتی و کردی کبابم
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ظاهران فعال شده
بزودی خبرشو می گیری
Ahora said:بستن سفارت کانادا تو ایران هیچ اثر منفی روی پرونده های ما نداره و شاید بالعکس کمی رسیدگی به پرونده های ما رو جلو بندازن دلیلش هم همین سکوت فروم هندی ها و مدیکال ها و پاس ریکویست های ایرانی ها
ما از اول انقلاب تا حالا سفارت آمریکا رو تو ایران نداریم ولی سفارت آمریکا تو کشورهای همسایه به ایرانی ها سرویس می دهند . و همچنین ایرانی های مقیم آمریکا تمام کارهای لازمشون رو بدون مشکل با دفتر حافظ
منافع ایران در آمریکا انجام می دهند . من سه بار به آمریکایی که سفارت در ایران نداره مسافرت کردم ولی به کانادایی که تو تهران سفارت خونه داشت نتونستم برم پس اینها دلیلی به نگرانی دوستان نیست .
و از این بابت از دوستان می خواهم بابت نگرانی دوستان نشوند
ارادتمند کوچک و بزرگ
وحید
aram_golbaghi said:مگه سفارت ایران در کانادا هم تعطیل شده؟
شما از سفارت ایران پاس رو میگیرین دیگه...
تمدید پاسپورت هم 10 روزتا دو هفته هم بیشتر زمان نمیره
aram_golbaghi said:مگه سفارت ایران در کانادا هم تعطیل شده؟
قراره نیروهای ایرانی رو بیرون کنهaram_golbaghi said:مگه سفارت ایران در کانادا هم تعطیل شده؟
shamloo said:!!آرام جان هیئت سفیران ایران هم دیروز توسط دولت کانادا اخراج شدن
aram_golbaghi said:اخراج؟
ای ول.... اون صحنه رو تصور کن که طرف داشته میرفته بیرون، بعد هی میگفته حل نده، دارم میرم دیگه
کسی جواب این سوالها را نمی داند؟[SIZE=12[right][/right]pt][/SIZE]110110 said:
دو تا سوال دارم:
1- حالا با بسته شدن سفارت، ایرانیان ساکن کانادا، برای تمدید پاسپورت چه باید بکنند؟
2- من منتظر پاس ریکوئست هستم (الان شده 8 ماه) با توجه به روند طولانی تمدید و صدور پاسپورت در ایران، و با توجه به اینکه گذرنامه ام تا اسفند92 اعتبار دارد (و لذا طبق قانون، زیر 6 ماه نیست و تمدید نمی شود) چه کار کنم، یعنی اگر بروم کانادا، دیگر نمی توانم برگردم ایران؟