Ghazalllll said:[rtl]تا سپیده راهی نیست. [/rtl]
ممنون از پستهای دلگرم کننده شم
Ghazalllll said:[rtl]تا سپیده راهی نیست. [/rtl]
aram_golbaghi said:به نظر من همین الان هم برای کسایی که مدیکال میاد، سهمیه ویزای 2013 هستش
این رو بر اساس تاریخ های بچه های گروه ما که مدیکال گرفن میگم
aram_golbaghi said:به نظر من همین الان هم برای کسایی که مدیکال میاد، سهمیه ویزای 2013 هستش
[size=10pt]سهمیه ویزای 2012 چه قدر است؟ تا الان چه قدر داده شده؟ چه مقدارش مربوط به متقاضیان ایران است؟ یعنی من و امثال من هم باید به فکر 2013 باشم و تکرار مدیکال، یا نه؟[/size]nikdel said:یعنی به نظر شما سهمیه ویزای 2012 تمام شده است؟ یا درحال تمام شدن است؟
110110 said:[size=10pt]سهمیه ویزای 2012 چه قدر است؟ تا الان چه قدر داده شده؟ چه مقدارش مربوط به متقاضیان ایران است؟ یعنی من و امثال من هم باید به فکر 2013 باشم و تکرار مدیکال، یا نه؟[/size]
shamloo said:!!یا قمر بنی هاشم
جدددددی؟؟؟
!وحید تا آخر 2012 به من مدیکال بدن می یام مشهد باهم میریم شاندیز مهمون من
M.Farjam said:
آی قربونه دهنت بالاخره یکی یه حرف واقع بینانه زد. دقیقا همینه سهمیه 2012 ماله کسایی که چند ماه پیش مدیکال گرفتن. اگر واسه کسی الان مدیکال بیاد عملا می ره واسه 2013. حالا چه برسه واسه ماهایی که مدیکالمون رو هواست و معلوم نیست کی قراره بیاد. خوب شد این حرف رو دوستان از دهان شما شنیدند آرام جان چون من هر چی می گم اوضاع خرابه بعضی از دوستان خودشان رو گول می زنن و هی امید واهی بهم می دن. باید واقع بین بود اوضاع قمر در عقربه. هیچی سر جاش نیست. هر روز داره ورق بر می گرده و یک گروه میاد تو اولویت. تازه یهو میان مدیکال می دن بعد یهو قطع می شه. تاره دو روزه دیگه هم کریسمس می شه دوباره می رن تعطیلات. بعدم که پرونده های جدید باز می شه. خلاصه اونی که تو همین 2012 یا حداکثر سه ماهه اول 2013مدیکال بگیره جسته رفته. بقیه هم پا در هوا می مونن
nikdel said:شما ماه ژانویه مدیکال انجام داده اید؟
و تا الآن پاس ریکوئست نشدین؟
helensalon said:Dictionary ENGLISH to MASHHADI
Really?! : ne yere
oh my GOD! : ey khak be sarom!
Idont know? : mo nemedenom?
Why? : bere chi?
Am I right? :dorugh mogom?
And so on :hamoo joor
Up side down :kelle pa
Funny! : khonok
I love u! : mo to re mokham
Dont worry : halle
Shut up! : beband chingete!
110110 said:نه دوست عزیز و متاسفانه چندین نفر را می شناسم که مثل من هستند و بدتر از آن، برخی افرادی را که مجبور به تکرار مدیکال شده اند. :'( این هم از مایی که مدیکال دادیم.... نمی دانیم بلیط بگیریم، نگیریم. وضعیت پادرهوایی برای امثال من خیلی وخیم است. تا قبل از مدیکال، من زندگی عادیم را می کردم، چون هیچ چیزی معلوم نبود، ولی وقتی مدیکال انجام می دهی، عملاً تا یک سال فرصت داری که زندگیت را جمع کنی. من هنوز نمی دانم زندگیم را جمع کنم یا نه؟ ???هیچ تصمیم گیری و برنامه ریزی نمی توانم داشته باشم.
Mehdi58 said:فاصله مدیکال تا پاس ریکوئست در 29 تایی ها بسیار بیشتر از 38 تایی است.
Peymanrs said:
آره غزال جان از یک طرفی پرونده های ما داره روالش رو طی می کنه
ولی خوب شاید شکایت بتونه روند رو تسریع کنه
من که 2500 دلار بابت وکیل دادم و 2500 دلار دیگه هم باید بهش بدم و حاضرم 1000 تای دیگه بدم اگه سرعتش بیشتر بشه
راستی خانومم یک ایمیل زد و یکسری سوال ازش پرسیده، جوابش اومد بهتون می گم