Peymanrs said:
بچه ها یک هفته دیگه باید صبر کنیم هم جواب خانم وکیل بیاد و هم همونجوری که امیری جان گفت دکتر اعلام موضع بکنه و هم ببینیم مدیکالها چجوری خواهد بود
فقط چیزی که من نمی فهمم اینه که این خاک بر سرهای اداره مهاجرت نمی دونند اگه شکایتی ها رو تسریع کنند سیل شکایتها سرازیر می شه و براشون بدتر می شه
داشتن کارشون رو می کردند و مدیکال می دادند، حالا این تمایز قائل نمی شدند چی می شد
سریع به همه و به نوبت مدیکال می دادند چی می شد؟
چرا اینقدر بی فکر هستند؟!؟!؟
qorashi said:;Dشادی و مولودی با حضور بچه های خط مقدمه یا بچه های پشت جبهه هم میان؟
moein600 said:سلام دوستان عزیز من به تازگی عضو این فروم شدم.تبریک به همه پاس ریکوئست ها و مدیکالی ها.ایشاالله به زودی مدیکال منتظران هم بیاد
Ahora said:
150$
فرق بین ما شکایتی ها و شما غیر شکایتی ها
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
ولی از شوخی گذشته دکتر باور نداره که تنها شکایتی ها دارن مدیکال می گیرند و می گه اینها شایعه هست
Peymanrs said:
وحید خودت با دکتر تونستی حرف بزنی
کلا نظرش اینه که خانم وکیل دروغ می گه یا ....؟!؟
onlynegar said:چند روز پیش تو آآ یکی که تاریخش جولای بود مدیکال گرفت و اعلام کرد که جز شاکیان نبوده...... اگه قراره فقط به شاکیان مدیکال بدن خوب چجوری میشه مدیکال اون آقا یا خانم رو توجیه کرد ؟
onlynegar said:چند روز پیش تو آآ یکی که تاریخش جولای بود مدیکال گرفت و اعلام کرد که جز شاکیان نبوده...... اگه قراره فقط به شاکیان مدیکال بدن خوب چجوری میشه مدیکال اون آقا یا خانم رو توجیه کرد ؟
aram_golbaghi said:
اوخ اوخ
حالا بین دکتر مهندسای وکیل کل کل میشه، دو سه روز سرگرم میشیم
ای ول، تا به خودمون بیایم مدیکال حاجی اینا اموده و ...
Peymanrs said:
دکتر جون می ترسم بچه های پشت جبهه رو بگم بیان
:-X :-X :-Xیوتاب رو چیکار کنیم، یعنی پایه هست
شاید یه چند تا محجبه و سنگین و رنگینشون بگم بیان
ببینیم مهیار هم کسی رو می یاره، چون مهیار مسئول ساماندهی خدمه پشت جبه بود
Ahora said:
آره دیشب و نظر ایشون این بود تفاوقی انجام گرفته ولی اینکه تو این چند روز همه مدیکال گرفتند نه
Ahora said:
ای آرام
ای مدیکال گرفته
ای آفیسر خوشکل
ای خوش شانس
ای پارتی دار
من غلامم
Ahora said:
150$
فرق بین ما شکایتی ها و شما غیر شکایتی ها
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
ولی از شوخی گذشته دکتر باور نداره که تنها شکایتی ها دارن مدیکال می گیرند و می گه اینها شایعه هست