اما من فکر میکنم که آفیسر اشتباها فکر میکنه مژگان هنوز خارجه ..... برای همین اینطوری نوشته...
aram_golbaghi said:
اما من فکر میکنم که آفیسر اشتباها فکر میکنه مژگان هنوز خارجه ..... برای همین اینطوری نوشته...
Lidaaa said:خوشم میاد این سفارت کانادا تو ورشو مثل یه نفر تو کشور ما میمونه
یعنی همش بر اساس آزمون سعی و خطا عمل میکنه برای دریافت پاسپورت
یعنی یه مغزی اونجا نیست از اول بشینه فکر کنه بهترین راه با کمترین دردسر رو پیشنهاد بده و روش کار کنن
مهيار جان مژگان جون حرفي از برگشت پاسپورت توسط پست نزدن فكر كنم فقط در مور د امكان رفتش پرسيدن؟!؟!؟!!!!!!kmahyar said:
وقتی افیسر گفته با کوریر میره بر می گرده یعنی این کار انجام میشه، مطمئنا اونجا یک راه حلی پیدا کردن
Tara55 said:مهيار جان مژگان جون حرفي از برگشت پاسپورت توسط پست نزدن فكر كنم فقط در مور د امكان رفتش پرسيدن؟!؟!؟!!!!!!
يعني اينقدر گيجن؟ البته يه جورايي هستن چون به منم لندينگ في 2 نفر رو گفته بود پرداخت كنم بعد يه ايميل جدا زدن كه يه نفر منظورمون بوده نصف پرداخت كن . ولي بهaram_golbaghi said:
اي واي اينا بازم تعطيلن ماشاالله كه چقدر سرخوشند؟!؟!؟kmahyar said:
گفتند ما بر میگردونیم، چون سفارت اینجا تعطیل هست فقط با پست می تونن برگردونن هیچ راه دیگه ای ندارن
توی متن هم قید شده
You must send your passport by commercial courier. You cannot/cannot send your passport by regular mail. It is your responsibility to select a commercial courier company. You must also prepay a return shipment by courier, so that we may return your passport to you, once the visa is affixed.
mahtisa said:يعني اينقدر گيجن؟ البته يه جورايي هستن چون به منم لندينگ في 2 نفر رو گفته بود پرداخت كنم بعد يه ايميل جدا زدن كه يه نفر منظورمون بوده نصف پرداخت كن . ولي بهقول مهيار اميدوارم ما انرژي مثبت بديم به اين موضوع واقعا" راه حلي پيدا كرده باشن كه آنكارا حذف بشه
Tara55 said:اي واي اينا بازم تعطيلن ماشاالله كه چقدر سرخوشند؟!؟!؟
خوب این ها درست، اما وقتی که ایران اجازه خروج پاسپورت با پست را نمی دهد و آن را غیر قانونی می داند، چه باید کرد؟ یعنی چی؟ یعنی یواشکی باید پست کرد؟kmahyar said:
گفتند ما بر میگردونیم، چون سفارت اینجا تعطیل هست فقط با پست می تونن برگردونن هیچ راه دیگه ای ندارن
توی متن هم قید شده
You must send your passport by commercial courier. You cannot/cannot send your passport by regular mail. It is your responsibility to select a commercial courier company. You must also prepay a return shipment by courier, so that we may return your passport to you, once the visa is affixed.
helensalon said:
من یادمه چند وقت پیش وزیر مهاجرت قول داده بود این مشکل ایران و حل کنه شاید حل کرده
:-* :-* :-* :-*
helensalon said:فقط من یه چیزی رو نمیفهمم چرا پست میبره ولی برنمیگردونه مگه مرض داره
110110 said:خوب این ها درست، اما وقتی که ایران اجازه خروج پاسپورت با پست را نمی دهد و آن را غیر قانونی می داند، چه باید کرد؟ یعنی چی؟ یعنی یواشکی باید پست کرد؟
kmahyar said:
اینجا باید بگم پست مشکل نداره افیسر هست که پاسپورت به پست تحویل نمی داده