kmahyar said:
خبـــــــــــــر بسیار خوبیه
کسی که پاسپورت ریکوئست شده ساکن ایران هست طبق پست زیر که گذاشته
پست ایشون در رابطه با محل سکونت
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااا
اینم از این
اینم از این
kmahyar said:
خبـــــــــــــر بسیار خوبیه
کسی که پاسپورت ریکوئست شده ساکن ایران هست طبق پست زیر که گذاشته
پست ایشون در رابطه با محل سکونت
aram_golbaghi said:هوراااااااااااااااااااااااااااااااااا
اینم از این
try hard said:پ
مدیکال دکتر که اومده. حداقل آرزو کن مدیکال من و رخساره بیاد
kmahyar said:
اگه آنکارا رو حذف کنن خیلی براتون بهتره چون سرعت رسیدن ویزا خیلی میره بالاتر و مشکلات بی نظمی آنکارا می مونه برای خودش
باید دید پاسپورت ریکوئست بعدی به چه صورت خواهد بود
helensalon said:
با توجه به این که مژگان از ایران اقدام نکرده بازم میشه به این موضوع امیدوار بود که پاس هارو بشه با پست فرستاد ورشو؟
Ghazalllll said:[rtl]می دونستم یکی دیگه هم تو این لشکر شکست خورده 29 تایی هست ولی آیدی یادم نیومد! ببخشید![/rtl]
Mehran23 said:الان زنگ زدم به ٨٢٤٤٤ تي ان تي گفتن كه حدود ٩٢ تومن ميگيرن و پاسهارو ميبرن ولي برنميگردونن. مشكل حل نشده چون ميگه سفارت پاسپورتو به شخص ميده و ورودش هم ممنوعه.
kmahyar said:
100%
این موضوع که از ایران می تونه با کوریر بفرسته و برگرده دستش خیلی مهم هست، اینکه محل اقامت قبلیش کجا بوده مهم نیست در حال حاضر ایران هست و باید با کمک کوریر ویزاشو بگیره خیلی خبر خوبیه
قبلا هم میشد پاسپورت ها رو فرستاد ورشو ولی افیسر زمان برگشت تحویل پست نمی داد من فکر کنم می خوان آنکارا رو از پروسه حذف کنن
مهيار جان به قول انگليسيا:kmahyar said:
وقتی افیسر گفته با کوریر میره بر می گرده یعنی این کار انجام میشه، مطمئنا اونجا یک راه حلی پیدا کردن
kmahyar said:
وقتی افیسر گفته با کوریر میره بر می گرده یعنی این کار انجام میشه، مطمئنا اونجا یک راه حلی پیدا کردن
helensalon said:
+1
با این روندی که هرچی جلوتر میریم ورشو نشون میده که میخواد سریعتر پرونده هارو جمع و جور کنه میشه خیلی امیدوار بود
مثلا از نفرات اولی که مدیکال صادر شد لندینگ فی نخواستن و بعد از نفرات بعدی خواستن باز از نفرات بعدی کپی پاس هم همراه با مدیکال خواستن الانم که اینطوری
واقعا این نشون میده که میخوان سریع پرونده ها رو به سرانجام برسونن
امیدوارم برای انکارایی ها هم یه فکری بکنن
mahtisa said:منم همين برداشت مهيار رو از ايميل آفيسر داشتم. احتمالا" از اينجا كه اپليكنت پست ميكنه بعد از ويزا شايد خود سفارت تحويل پست ميده كه برگردونه پاسپورتو