helensalon said:
ممنونم مرسده جون شما همیشه لطف داری
امیدوارم خیلییییییییییییی زود برای همه خبرای خوبی بشه برای شما هم همینطور تو همین هفته
:-* :-* :-* :-* :-*
قربونت برم من ته صفم فعلا با شادی بچه ها شاد میشم
helensalon said:
ممنونم مرسده جون شما همیشه لطف داری
امیدوارم خیلییییییییییییی زود برای همه خبرای خوبی بشه برای شما هم همینطور تو همین هفته
:-* :-* :-* :-* :-*
kmahyar said:
وقتی افیسر گفته با کوریر میره بر می گرده یعنی این کار انجام میشه، مطمئنا اونجا یک راه حلی پیدا کردن
kmahyar said:
با این روحیه ای که داری مگه شکستم می خوری؟
aram_golbaghi said:
اما من فکر میکنم که آفیسر اشتباها فکر میکنه مژگان هنوز خارجه ..... برای همین اینطوری نوشته...
Ghazalllll said:[rtl]منم همین فکرو میکنم. تا پاس ریکوئستای بعدی باید صبر کنیم.[/rtl]
اگه میخواستن این تصمیم رو بگیرن قبل از اینکه خودشونو درگیر آنکارا کنن این تصمیم رو می گرفتن!
qorashi said:
ارسال گذرنامه به خارج از ایران گویا ممنوعه مهیار جان. اینم دو تا لینک که یکیش مربوط به گمرک استان خراسان هستش:
http://www.khorasancustoms.ir/news/detail.asp?id=28
http://www.sepidbal.com/tabid/209/Default.aspx
110110 said:
جمع بندی؟
چه نتیجه ای میشود گرفت؟
Ghazalllll said:[rtl]تا زمانیکه ویزا آفیس ایرانیها دمشق بود، مسیر تعریف شده برای صدور ویزا از طریق کوریر بود! حتی اگر برخلاف قوانین پست ایران بوده باشد. فقط در مواردی که متقاضی خودش میخواست برای امنیت یا تسریع، حضوری میرفت ویزا می گرفت![/rtl]
اگر خود سفارتها این راه را باز بگذارند، تا حالا دولت ایران ایرادی نگرفته!
aram_golbaghi said:قبلا هم از طریق پست معمولی خارج نمی شد، از طریق پست دیپلماتیک بود... پاس رو دی اچ ال میداد به دفتر تهران اونا می بردن و میاوردن و بعد توی تهران میدادن دو باره به دی اچ ال...
الان هم همین قضیه تعطیلی پست دیپلماتیک مشکل ساز شده ....
ببینیم توی این هفته چه اتفاقی برای کپی پاس های هفته پیش میافته ....
qorashi said:همونطور که آرام جان گفتن قبلا هم ازطریق کوریر نبوده، با پست دیپلماتیک می فرستادن. الان هم اگه سفارت کانادا تو تهران حاضر باشه تحویل بگیره پاسپورت ها رو و دوباره پست دیپلماتیک رو راه بندازه مشکل حل میشه
Peymanrs said:
منظورت چیه؟
من و .... م *ج*ر*د*ی*م
یک مقدار فاصللللله بگیرید، یک خط تیره ای، یک چند تا نقطه ای، چیزی بین اسمتون بذار
هیهات، وااسلاما وا مصیبتا واواوواواواواواوواو
می خوای دوباره زلزله بیاد؟
مهیار ون رو بیار
Tara55 said:سفارت ورشو تو ايران چرا تقبل نميكنه اين پاسپورتهاي بيچاره و بي ارزش ما ايررانيها رو به سفارت كانادا تو ورشو برسونه ؟؟؟؟لعنت به هركي كه اين گرهها رو وا نميكنه بدبختي تو اينه كه تو كانادا هم يه هتل ٥ستاره يو ال هم منتظرمون نيست