Ghazalllll said:[rtl]سعید جان ممنون از راهنمایی و احساس مسئولیت مداومت. البته اگر این پست رو یک سنگ دوباره تعبیر نکنی![/rtl]
کل مطالبی که شما در زیر قید کردی و مراحل پرینت و اسکن و ایمیل کمتر از اونکه من با آشنایی در کانادا انجام دادم نبود. دو تا فرم پر کردم و یکی رو پرینت، امضا و اسکن کردم و در نهایت یک ایمیل! ضمن اینکه اون خودش پرونده مهاجرت داره و به مراحل کاملا آشناست و این خیلی خیلی خیال من رو راحت میکنه. حالا از بحث هزینه و اعتماد و اینها کاملا صرفنظر میکنم. دوست خوب دردسر و آرامش برای آدمهای مختلف به شکلهای مختلف بروز میکنه!
اون دردناکه کلوخ بود البته که از سمت دوستان میومد و من الان مدتی هست که فهمیدم شما به جمع سنگ اندازها پیوستین و درس مهمی هم به من دادین که ازتون ممنونم. به هر حال واسه من اهمیتی نداره که کی چطوری درخواست کیپس کنه . من لطفی رو که یه زمانی خانم نینا به من داشتن و راهنمایی کردن رو در اختیار دوستان گذاشتم . به هر حال حتما اونطوری واسه شما راحت تر هست . آقای والری گیولا هم پسر خاله من نیست که دوست داشته باشم پول به جیب ایشون بره . من یه راه رو پیشنهاد کردم هر کی دوست داشت استفاده کنه . مطمئنا جز شما افراد دیگه ای هم این فروم رو میخونن.این راه واسه من راحت و سریع بود . فقط همین