RaymondX said:
...من واقعا به وجود
شرمنده نفرمایید ترو خدا، بنده کوچیک همه هستم
RaymondX said:
...من واقعا به وجود
Arman1340 said:
مهیار جان الان کنپارس تبلیغ میکنه برای گرفتن ویزا فکر میکنی با تعداد زیاد موکلهایی که دارند میشه بهشون اعتماد کرد ضمنا من جدیدا یه ایمیل زدم به ورشو و ازشون خواستم رسیدن مدیکالم به اونجا را کانفرم کنند ولی متاسفانه جوابی نگرفتم فکر میکنی ایمیل زدن برای گرفتن ویزا نتیجه داره؟
RaymondX said:
من واقعا به وجود کسایی مثل حسین در کنارمان افتخار می کنم
Peymanrs said:
این جریان حمایت و تعریف و تمجید از حسین چیه؟
چند تا دلیل
یک - همه این آی دی ها خود حسین هستند و داره از خودش تعریف می کنه
دو - زیر میزی و رو میزی به بچه ها می ده بیان براش به به چه چه کنند
سه - چون این پراسس هم نشده همه دلشون براش می سوزه
چهار - نمی تونم بگم
پنج - سنش کمه، مجرد هم هست گفتند یک جوری قربون صدقه اش بریم
شش - آی دی مژگان رو هم خودش درست کرده و اومده یک فضایی درست کرده که خودش رو عسل کنه
هفت - چون از خرما خوشش می یاد
هشت- من چرا حسودیم شده
shamloo said:
پیگیری کردن ضرری نداره، اونم با توجه به اینکه شما مدیکال گرفتین و به نظر می یاد دیگه خدای ناکرده احتمال رد شدن خیلی وجود نداره
ولی با تمام این احوال به نظر برای شما هنوز دیر نشده
!ویزا رو باید از ورشو پیگیری کنید، آنکارا تا ورشو بهشون خبر نده بعید می دونم به شما جواب بده اصلاً
!!به ما که پروندمون اونجاست جواب نمیده
Peymanrs said:
مهیار جان قربون اون حس احساس مسئولیتت برم، فدای این همه شخصیت انسان دوستانت برم :-* :-* :-* (قابل توجه بعضیها)ا
دوباره برات یک زحمت دارم
می تونی بگی کجاهای ونکور مرکز شهر محسوب می شند، کجاش به اصطلاح بالاشهر و خونه گرونه
کجاش مرکز تجمع ادارات و شرکتها هست
دارم نقشه ونکور رو زیر و رو می کنم اما یک کمی گیج شدم
Peymanrs said:
مهیار جان قربون اون حس احساس مسئولیتت برم، فدای این همه شخصیت انسان دوستانت برم :-* :-* :-* (قابل توجه بعضیها)ا
دوباره برات یک زحمت دارم
می تونی بگی کجاهای ونکور مرکز شهر محسوب می شند، کجاش به اصطلاح بالاشهر و خونه گرونه
کجاش مرکز تجمع ادارات و شرکتها هست
دارم نقشه ونکور رو زیر و رو می کنم اما یک کمی گیج شدم
Peymanrs said:
این جریان حمایت و تعریف و تمجید از حسین چیه؟
چند تا دلیل
یک - همه این آی دی ها خود حسین هستند و داره از خودش تعریف می کنه
دو - زیر میزی و رو میزی به بچه ها می ده بیان براش به به چه چه کنند
سه - چون این پراسس هم نشده همه دلشون براش می سوزه
چهار - نمی تونم بگم
پنج - سنش کمه، مجرد هم هست گفتند یک جوری قربون صدقه اش بریم
شش - آی دی مژگان رو هم خودش درست کرده و اومده یک فضایی درست کرده که خودش رو عسل کنه
هفت - چون از خرما (رطب) خوشش می یاد
هشت- من چرا حسودیم شده دیگه؟؟!؟؟
utab said:
حسین آقای عزیز
شاید این موضوع به اینجانب ربطی نداشته باشد، اما در رابطه با نامه اعتراضی که در حال نگارش هستید تا بزودی جهت ویزا آفیس آنکارا ارسال نمایید یکی دو نکته به نظر من بایستی توجه نمایید تا انشاالله بازخورد بهتری برای دوستان داشته باشد
...اول اینکه نامه با اینکه یک نامه اعتراضی است، اما نباید حالت تهاجمی داشته باشد و ویزا آفیس را در مکان قضاوت ببرید و از ایشان بازجویی بفرمایید و پیشنهاد من این است که نامه را کمی تلطیف
shamloo said:
!جنبه داشته باش عزیز من، حالا ما یه تعریفی از خودمون کردیم
!!مگه وقتی تو می یای به بار به اسم مهیار با پیمان (خودت) موافقت می کنی، یه بار دیگه به اسم پیمان قربون صدقه مهیار (خودت) میری من چیزی می گم
!!!بعد آخرش معلوم میشه فقط من و تو وجود داریم تو این فروم، بقیه آیدیها همه آیدیهای فیک من و تو هستن
چه توهمی...چقدر سورئالیستی...جای دیوید لینچ خالیه؟
utab said:پیمان عزیز
اگر مناطق شمال شهر و خوب را مهیار عزیز مشخص کرد به ما هم اطلاع دهید تا دیگر در این مناطق به دنبال مسکن و محل زندگی نباشیم... البته برای من جای سوال پیش آمد که شما آدرس مکانهای گران را واسه چی سئوال فرمودید... از شما که مسئولیت این هیات متوسلین را به عهده دارید بعید بود.. اگر یک توضیحی جهت رفع این شک بیان بفرمایید ممنون میشوم
التماس دعا
Arman1340 said:
مهیار جان الان کنپارس تبلیغ میکنه برای گرفتن ویزا فکر میکنی با تعداد زیاد موکلهایی که دارند میشه بهشون اعتماد کرد ضمنا من جدیدا یه ایمیل زدم به ورشو و ازشون خواستم رسیدن مدیکالم به اونجا را کانفرم کنند ولی متاسفانه جوابی نگرفتم فکر میکنی ایمیل زدن برای گرفتن ویزا نتیجه داره؟
championking said:سلام دوست عزیز]
من بار اول که ایمیل زدم بعد از دو هفته که شد و جواب ندادن دوباره با کمک مهیار عزیز یه ایمیل دیگه زدم که
روز بعد رسیدن مدیکال و مدارک اپدیت رو تایید کردن[/font