حمله به بازوی وحید در دستور کار قرار گرفت
ستاد معترضین ویزا آفیس آنکارا و پشتیبانان حاج پیمان ونکووری
utab said:حمله به بازوی وحید در دستور کار قرار گرفت
نميدونم منظورت از روستايي چيه چون ونكوور الان گرونترين شهر آمريكا شمالي و برنامه دولت بريتيش كلمبيا اينه كه تا سال ٢٠٢٠ بهترين شهر دنيا بشه.. داون تاونش همچين هم كوچيك نيست درسته مثل ترونتو نيست اما از شهرهاي ديگه كانا دا خيلي لوكس تر و بهتره... قسمت نورت و وست ون هم كه عالية و همينطور هواي خيلي خوب و معتدلش هم بايد مدنظر داشت... مناطق خوب و درست و حسابي ونكوور در قسمت غربيش هستن مثلاً برنبي يك جاي خيلي خيلي معمولي ونكوور هست كه خيلي از ايرانيا اونجا زندگي ميكنن البته تو وست ون هم ايراني كم نيست.. از همه بيشتر در ونكوور چشم بادومي هست يعني تقريباً از هر ٢ نفر ١ نفر چشم بادوميه... خوب بقول مهيار تو از فرشته و نخجوان ونكوور پرسيدي منم همونهارو گفتم!!! من لندام تو تورنتو خواهد بود اما ونكوور هم در برنامه رفتنم هست .. هر ٢ رو حتماً ميبينم و با توجه به آيتم هايي كه برام مهمه يكي رو انتخاب خواهم كرد.. يكي نيست بگه حالا تو مديكالتو بده بعد جوگير شو!!!!اPeymanrs said:
ممنون کسری جان خیلی عالی بود
فقط دان تاونش خیلی کوچیک بنظر می رسه، کلا ساختار شهریش بغیر از یک بخشهای کوچیکی مثل همین دان توانش، بقیه اش روستایی به نظر می رسه (البته من از این طبیعت آروم و روستاییش خیلی خوشم می یاد)ا
اینجوری که گفتی و توی نقشه دیدم اغلب چیزهاش توی غرب ونکور تمرکز داره
راستی کسری جان شما هم ونکوری هستی؟
Mehran23 said:منم همين حالت ايميلو و پيگيريو داشتم دوست عزيز. ميشه لطفا بفرماييد كه بهتره پيگيري كنم و دوباره ايميل بزنم يا بازم منتظر بمونم؟
shamloo said:
پیگیری کردن ضرری نداره، اونم با توجه به اینکه شما مدیکال گرفتین و به نظر می یاد دیگه خدای ناکرده احتمال رد شدن خیلی وجود نداره
ولی با تمام این احوال به نظر برای شما هنوز دیر نشده
!ویزا رو باید از ورشو پیگیری کنید، آنکارا تا ورشو بهشون خبر نده بعید می دونم به شما جواب بده اصلاً
!!به ما که پروندمون اونجاست جواب نمیده
kasrawasp said:ا
نميدونم منظورت از روستايي چيه چون ونكوور الان گرونترين شهر آمريكا شمالي و برنامه دولت بريتيش كلمبيا اينه كه تا سال ٢٠٢٠ بهترين شهر دنيا بشه.. داون تاونش همچين هم كوچيك نيست درسته مثل ترونتو نيست اما از شهرهاي ديگه كانا دا خيلي لوكس تر و بهتره... قسمت نورت و وست ون هم كه عالية و همينطور هواي خيلي خوب و معتدلش هم بايد مدنظر داشت... مناطق خوب و درست و حسابي ونكوور در قسمت غربيش هستن مثلاً برنبي يك جاي خيلي خيلي معمولي ونكوور هست كه خيلي از ايرانيا اونجا زندگي ميكنن البته تو وست ون هم ايراني كم نيست.. از همه بيشتر در ونكوور چشم بادومي هست يعني تقريباً از هر ٢ نفر ١ نفر چشم بادوميه... خوب بقول مهيار تو از فرشته و نخجوان ونكوور پرسيدي منم همونهارو گفتم!!! من لندام تو تورنتو خواهد بود اما ونكوور هم در برنامه رفتنم هست .. هر ٢ رو حتماً ميبينم و با توجه به آيتم هايي كه برام مهمه يكي رو انتخاب خواهم كرد.. يكي نيست بگه حالا تو مديكالتو بده بعد جوگير شو!!!!
Ivan. said:حسین جان مدیکال من تقریبا ۴ ماهه شده و ایمیل پیگیری که زدم هنوز جوابی ندادن! معلوم نیست چه خبره
kmahyar said:
نه تورو خدا بیا بریم یک موقع دیرت میشه، الان توی کلگری برات فرش پهن کردن
سلام به آقا رادین برسون
shamloo said:
!!!شایدم یوتاب جان همون مهیار
mahdi717 said:[rtl]
اتفاقا فرش آبی پهن کردند.
آخه ما پرسپولیسیا رو فرش قرمز راه نمیریم [/rtl]
Peymanrs said:
اکثر جاهاش (حومه) یک طبقه با کلی برگ و درخت شبیه روستهای شماله، اکثر جاهاش رو یک نگاهی کردم و در مقایسه با نیویورک و واشنگتن و ... از لحاظ ساختار کلان شهری اصلا قابل مقایسه نیست
البته خیلی قشنگ و آرومه ولی از اون ساختمانهای بلند فقط توی دان تانش زیاد دیده می شه
این سایت که نیانای عزیز معرفی کرده رو احتمالا دیدی
http://showmystreet.com/
توی این سایت می تونی با کیفیت خوب ساختمونها و کوچه هاش رو ببینی
دان تاونش هم بنظر من خیلی خیلی کوچیکه (البته من اونجایی رو می گم که گوگل تحت عنوان دانتاون معرفی شده) که شبیه شبه جزیره هست
من شنیده بودم که ونکور جزو سه تا شهر اول دنیاست و تا حالا هر کی رفته یا دیده گفته بهشته
kasrawasp said:بله خوب نوع شهرسازيش متفاوت از نيويورك هست بجز داون تاونش اما همون خونه هاي دوبلكسي كه شما ميگي يكي چند ميليونه ها ;D من خواهرم اونجا هستش خيلي جاهارو توضيح داده و يا برام عكس گرفته .. براي همين هم هست آشنام.. در هر صورت بيشتر به سليقه خود شخص مربوطه نوع زندگي و شلوغي تورنتو با ونكوور تا حد زيادي باهم فرق دارن...