+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445

متقاضیان 38 شغل : آنکارا و ورشو

Arman1340

Star Member
Jul 17, 2012
128
25
124
Iran
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
0711
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
20-04-2009
AOR Received.
15-07-2009
File Transfer...
01-12-2011
Med's Request
25-06-2012
Med's Done....
16-07-2012
Passport Req..
Waiting
LANDED..........
Toronto:june-2013

همانجور که مهیار عزیز تو بررسیهای جدید بهش رسیدند بررسی کل پرونده برای کل ویزا آفیسها تا آخر 2013 امکان پذیره به غیر از ورشو اینم البته به نظر من به علت مشکلی است که برای پاس رکوئست دارند الان همه پرونده ها تو ورشو بررسی شده و برای مواردی که نیاز بوده آپدیت مدارک خواستند وظیفه سکوریتی و یک گراند چک هم به گفته دوستان مطلع دیگری که قبلا اظهار کرده اند به عهده سازمان دیگری است که با اداره مهاجرت قرارداد داره و بار این قسمت رو دوش آفیسرها نیست الان هم که سرعت دادن مدیکالها کم شده به خاطر مدت اعتبار 1 ساله مدیکال سرعت دادن مدیکال باید متناسب با پاس رکوئست باشه به نظر من در صورت رفع مشکل صدور ویزا با تغییر ظرفیت صدور ویزا ورشو مشکلات قابل رفع است

shamloo

Hero Member
Feb 12, 2012
909
108
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
7241
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
Received by CIO on 30 Jan 2012
Nomination.....
PER issued on 02 Mar 2012
utab said:
دوستان و همراهان عزیز
در یک نگاه گذرا به برخوردهایی که در این برهه ... ساله به نسل جوان شده، به عمق فاجعه بسیار آسان می توان پی برد و نگاه توهین آمیز به انسان ایرانی به روزمره گی تبدیل شده است و همه را در یک تریشولد بحرانی قرار داده است
حاصل بی اعتمادی و ندادن بها به نسل آریایی را شاید از 2500 سال گذشته بتوان ردیابی کرد و نماد آنرا نسلی است که ارزش ها را برایش تعریف می کنند و راه را بر او می بنددند و بیراهه را برایش نمودار می سازند
من از مژگان عزیز به دلیل توهینی که به این جمع شد، گله ای ندارم و ایشان را از خود و بلکه آینه ای از خود می دانم و بر این موضوع واقفم که اوج بحران را همه ما نه اینکه لمس بلکه درد می کشیم و عصبانیت خود به خود یک فیدبک نرمال از این فرآیند می دانم و چاره ای جز تحمل را برایش متصور نیستم
گاهی اوقات به مشکلاتی که در اپلای ابرود از پی بعضی ناهنجارها و ناملایمات پیش می آمد فکر می کنم و چقدر دردناک بود که شاهد برخوردهای احساسی و اضطرابی بودیم و شکر خدا را که در این تاپیک، به یک نوع بلوغ و تحمل مثبت رسیده ایم و اجازه حضور و رشد دیگر ایده ها و خصوصا از نوع مخالفش داده ایم و هر کس بنا بر اعتقاداتش مطلبی را بیان میکند و دیگران آنرا یا می پذیرند و یا خیر و به هر صورت کسی به دنبال جنگ و دعوا روان نمیشود و بلکه یا نظر مخالفش را بیان می کند و یا اینکه یک مهر منفی بر آن مطلب می کوبد... همین
من یک مثال کوچک رابیان میکنم و آن اینکه شما از هر گروه و مذهبی باشید در انتخاب نوع موسیقی خود به دنبال یک شخصیت می گردید که با شما ارتباط برقرار سازد و از گوش دادن به آن نت ها و آواها لذت را برای شما مهیا سازد... آیا این نوع موسیقی تنها به یک نفر و یا گروه منتهی میشود؟ آیا بیشتر ما ها از صدای دلنواز استاد شجریان لذت نمی بریم و آیا حاضریم که در مراسم عروسی صدای ایشان روح بخش مراسم ما باشد؟ این یک تکثر در احساسات ماست که هر آن در انسانهای مختلف، متفاوت و متعدد است... من که از صدای استاد روحم به پرواز می آید در لحظاتی دیگر و اوقاتی دیگر صدای آشنای عباس قادری مرا تسکین و شاد می سازد و در لحظاتی دیگر صوت دلنشین عبدالصمد عبدالباسط را پرواز دهنده روحم می دانم
من از گذاشتن پستی که از علت مهاجرت شما سئوال نموده بودم، تنها و تنها یک هدف اصلی داشتم و خوشبختانه نتایج برایم رضایت بخش بود و آن اینکه می خواستم آستانه تحمل دوستان را محکی زده باشم و خوشبختانه دریافتم که واقعا بسیاری از دوستان دمکراسی را به معنای واقعی تمرین کرده اند و یا در حال لمس آن هستند و از این پیش آمد بسیار خوشحال شدم ... حال اینکه غزال عزیز از بعضی که به او منفی داده بودند، نگران و دلگیر بود
مژگان عزیز به جمع ما خوش آمدی و خوشحال می شویم که باز هم با ما باشی و دوستی را برایمان نقاشی کنی و انرژی خشم را در راه محبت بکار گیری
اینجا هیات دوستداران محبت و شادی به راه است و در کنار آن و به وقت آن، هر کمکی و هر اطلاعاتی که بخواهی برایت مهیا می سازند
این گوی و این میدان
با سپاس و احترام فراوان

+1
Sorry, 168 hours later.
:D

november2009

Star Member
Mar 28, 2012
153
22
124
Category........
Visa Office......
warsaw
NOC Code......
3152
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
26-11-2009
File Transfer...
12-12-2011
Med's Request
waiting
Interview........
waived
Passport Req..
waiting
kmahyar said:

با توجه به جمع کل تعداد ویزاهای اسکیل ورکر که 61000 در کل جهان برای سال 2012 هست من اعداد افرادی که برای پروسس انتخاب شدن رو در جدول تحلیل کردم
یعنی افرادی مثل همه شماها که حداقل اینپراسس هستید و توی این راه بعضی ها حذف میشن و اکثر شماها به ویزا ختم خواهید شد
با توجه به این چند ویزا افیسی که من تحلیل کردم، وضعیت ویزا افیس ورشو از همه بدتر هست، دقت کنید از لحاظ آمار چون مشخص هست دمشق اکثر پرونده هارو برای ورشو فرستاده

:با توجه به چند مسئله زیر من آینده خوبی رو برای سرعت و وضعیت پرونده دوستان در ورشو پیش بینی می کنم
اگه دقت کنید پرونده همه ما 2 سال توی دمشق خاک خورده بود و از زمانیکه اومده دست ورشو یعنی دسامبر 2011، استارت خورد*
ویزا افیس ورشو ظرف مدت بسیار کوتاهی اکثر بچه هارو برای ادامه پروسه انتخاب کرد که میشه همون اینپراسس خودمون*
چون مدت انتخاب کیس ها کوتاه بود و بعدش اومدن بچه های قبل 2008 رو ریفاند کردن نشون میده می خواستن بدونن چقدر پرونده همه جا دارن و چه برنامه ای نیاز هست*
ویزا افیس ورشو که در مدت کوتاهی تونسته بررسی اولیه پرونده ها ور انجام بده پس بسیار قدرتمند هست اگر با سرعت شروع بررسی اولیه پرونده پیش بره*
با توجه صحبتهای وزیر برای تغییر اساسی در قوانین مهاجرتی و ایجاد قانون جدید، باید یک آمار خوبی از اولین طرح قانون خودش ارائه بده پس ناچار هست بررسی رو با آمار مطلوبی به پایان برسونه*
نکته: چون فقط ویزا افیس ورشو هست که بار زیادی داره، بقیه ویزا افیس ها وظیفه کمتری دارن و زمان اعلام هرگونه آماری از اداره مهاجرت کل پرونده های دنیا در نظر گرفته می شه آمار ورشو شاید خیلی به چشم نیاد چون در کل سرشکن میشه

با توجه به وضعیت ویزا افیس ورشو اگر با همین وضعیت پیش بره بعید هست سر موقع مقرر وعده وزیر بتونه کل بک لاگ رو جمع کنه مگر تغییرات داشته باشه که شامل بالا بردن سهمیه ویزای امسال و تعداد مدیکالهای زیاد بشه، با توجه به اینکه ویزا افیس ورشو برای رسوندن ویزا باید از آنکارا کمک بگیره پس کمی دچار مشکل شده

من کلیه این تحلیل ها و آمارها رو از روی همون دو سایتی که براتون گذاشتم تحلیل کردم، هیچکدوم تحلیل های من وحی نیست ولی با توجه به رفرنسهایی که دارم بنظر خودم درست بوده و رفرنسی هم که حسین جان داد با حرف من تناقضی نداشته

Thank you so much Dear Mahyar,sorry I couldn't present +1 because of 168 hours.I apreciate the time you spent for us.

kmahyar

Champion Member
Jul 5, 2012
1,809
126
CANADA
Category........
Visa Office......
[color=red]WARSZAWA[/color]
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
[color=green]Aug-2009[/color]
VISA ISSUED...
[color=teal]Aug-2012[/color]
LANDED..........
[color=blue]Sep-2012[/color][URL=http://img4up.com/][IMG]http://img4up.com/up2/15970917681786270556.gif[/IMG][/URL]
shamloo said:
+1
Sorry, 168 hours later.
:D

فقط بلدی شعار بدی، بدهکاریات رفته بالا قابل قبول نیست جانم
:p

Hassan57

Star Member
Aug 13, 2012
80
5
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
0213
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
Dec. 2009
File Transfer...
Dec. 2011
Med's Request
05 June 2012
Passport Req..
12 Sep. 2012
VISA ISSUED...
Waiting
LANDED..........
Ottawa
maryamm said:
سلام بله من هفته پیش ایمیلشو گرفتم ولی هنوز نفرستادم:(
ممنون​

Hassan57

Star Member
Aug 13, 2012
80
5
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
0213
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
Dec. 2009
File Transfer...
Dec. 2011
Med's Request
05 June 2012
Passport Req..
12 Sep. 2012
VISA ISSUED...
Waiting
LANDED..........
Ottawa
Arman1340 said:

همانجور که مهیار عزیز تو بررسیهای جدید بهش رسیدند بررسی کل پرونده برای کل ویزا آفیسها تا آخر 2013 امکان پذیره به غیر از ورشو اینم البته به نظر من به علت مشکلی است که برای پاس رکوئست دارند الان همه پرونده ها تو ورشو بررسی شده و برای مواردی که نیاز بوده آپدیت مدارک خواستند وظیفه سکوریتی و یک گراند چک هم به گفته دوستان مطلع دیگری که قبلا اظهار کرده اند به عهده سازمان دیگری است که با اداره مهاجرت قرارداد داره و بار این قسمت رو دوش آفیسرها نیست الان هم که سرعت دادن مدیکالها کم شده به خاطر مدت اعتبار 1 ساله مدیکال سرعت دادن مدیکال باید متناسب با پاس رکوئست باشه به نظر من در صورت رفع مشکل صدور ویزا با تغییر ظرفیت صدور ویزا ورشو مشکلات قابل رفع است

به نظر شما مشکل اصلی ورشو برای پاس ریکوئست کردن چیه؟​

utab

Star Member
Jul 16, 2012
133
36
Iran
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
7242
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
01-06-2009
Doc's Request.
13-07-2009
File Transfer...
01-12-2011
Med's Request
Waiting
kmahyar said:

فقط بلدی شعار بدی، بدهکاریات رفته بالا قابل قبول نیست جانم
آقا مهیار
ایشان از استادان بنام این مرز و بوم هستند و یکی از مفاخر ادبی این مملکت محسوب میشوند، شما ببخشید ایشان را... بخشش از بزرگان ویزا به دست است
قبول

kmahyar

Champion Member
Jul 5, 2012
1,809
126
CANADA
Category........
Visa Office......
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
VISA ISSUED...
LANDED..........
[color=blue]Sep-2012[/color][URL=http://img4up.com/][IMG]http://img4up.com/up2/15970917681786270556.gif[/IMG][/URL]
utab said:
آقا مهیار
ایشان از استادان بنام این مرز و بوم هستند و یکی از مفاخر ادبی این مملکت محسوب میشوند، شما ببخشید ایشان را... بخشش از بزرگان ویزا به دست است
قبول

کتاب زندگی چاپ مجدد ندارد پس تا می توانید شاد زندگی کنید

Arman1340

Star Member
Jul 17, 2012
128
25
124
Iran
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
0711
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
20-04-2009
AOR Received.
15-07-2009
File Transfer...
01-12-2011
Med's Request
25-06-2012
Med's Done....
16-07-2012
Passport Req..
Waiting
LANDED..........
Hassan57 said:
به نظر شما مشکل اصلی ورشو برای پاس ریکوئست کردن چیه؟​

دادن ویزای شینگن از قرار بعضی اطلاعات به خاطر مسائل تحریم از سفارت خانه های اروپایی خواسته شده تا حد امکان به ایرانیها ویزای شینگن ندهند

vartig

Star Member
Jul 18, 2012
112
18
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
3112
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
31-12-2009
AOR Received.
01-06-2010
File Transfer...
14-12-2011
kmahyar said:

از خوندن این پست جدا خودداری کنید،چون مربوط به مسائل شخصی وحید و نامزدش میشه

وحید جان نامزدت گفت خیلی دوست داره، گفت بهش محل نمیزاری
گفتم، وحید مشکل مدیکال داره؟
گفت، بگین بیاد دنبالم همین جا مدیکالشو با ویزاش با هم میدم
گفتم، رفته شهرستان نیویورک سرش گرمه
این عکس رو داد برات گفت بهش بگو
تقدیم با عشق

سلام مهیار جان
تشکر بابت خبرت
خوشحالم برات و اميدوارم در زندگي جديد همچنان موفق و پيروز باشي
:)
کاش آفيسرها زود برگردن شروع کنن به مديکال و ويزا

Hassan57

Star Member
Aug 13, 2012
80
5
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
0213
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
Dec. 2009
File Transfer...
Dec. 2011
Med's Request
05 June 2012
Passport Req..
12 Sep. 2012
VISA ISSUED...
Waiting
LANDED..........
Ottawa
Arman1340 said:

دادن ویزای شینگن از قرار بعضی اطلاعات به خاطر مسائل تحریم از سفارت خانه های اروپایی خواسته شده تا حد امکان به ایرانیها ویزای شینگن ندهند
خوب مگه قرار نشده بود که ویزاها رو بفرستند آنکارا تا از اونجا دریافت کنیم؟​

kmahyar

Champion Member
Jul 5, 2012
1,809
126
CANADA
Category........
Visa Office......
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
VISA ISSUED...
LANDED..........
Arman1340 said:

البته با احترام فراوان به آرمان جان
:موارد اصلی به نظر من شامل
افرادی که مکاتبه کردن و گفتن ویزاتون آمادس بیاید خیلی هاشون نرفتن به دلایل خاص از جمله دلیلی که آرمان جان گفتن
تعدادی که ویزاشونو فرستادن آنکارا، هنوز موفق به دریافت ویزاشون نشدن به دلیل کندی سفارت و مسائل دیگه
تعداد کم افیسر موجود در سفارت در این ماه
یکی از مطالبی که من نگران هستم اینه که نکنه دوستان بیش از حد صبر کنند و سهمیه امسال ورشو به سرنوشت سهمیه دمشق دچار بشه

Arman1340

Star Member
Jul 17, 2012
128
25
124
Iran
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
0711
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
20-04-2009
AOR Received.
15-07-2009
File Transfer...
01-12-2011
Med's Request
25-06-2012
Med's Done....
16-07-2012
Passport Req..
Waiting
LANDED..........
Hassan57 said:
خوب مگه قرار نشده بود که ویزاها رو بفرستند آنکارا تا از اونجا دریافت کنیم؟​

مهیار هم که تو ورشو پرسید بهش گفتند که آنکارا خیلی تعلل میکنه ضمنا یادتون باشه آنکارا هم کلی بار کاری دارند و به سادگی زیر بار کارهای جدید نمیره

kmahyar

Champion Member
Jul 5, 2012
1,809
126
CANADA
Category........
Visa Office......
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
VISA ISSUED...
LANDED..........
vartig said:

سلام محیار جان
تشکر بابت خبرت
خوشحالم برات و اميدوارم در زندگي جديد همچنان موفق و پيروز باشي
:)
کاش آفيسرها زود برگردن شروع کنن به مديکال و ويزا

ممنونم
مهیار با ح، ندیده بودم که دیدم شما پس کامیار رو چجوری می نویسی آمبولی جان

Pani85

Hero Member
Jun 25, 2012
554
65
Tehran
NOC Code......
0213
Job Offer........
Pre-Assessed..
دوستان اینجا جایی شده برای دلگرمی دادن به هم، درک متقابل و
درد دل هایی که شاید فقط امثال ماها بتونن نوع و جنسش رو درک کنن

ولی من الان میخوام یه درد دل و گلایه ای داشته باشم از یه جنس و نوع دیگه
واقعا تعجب میکنم از دوستانی که ادعای دوستی داشتن و مدتها بود
فکر میکردم بیشترین وجه اشتراک رو باهاشون دارم ولی چیزهایی دیدم
که واقعا هضمش برام ثقیل بود
یعنی واقعا رازداری و نگه داشتن مسائل خصوصی من اینقدر براتون سخت بود؟؟؟
اونهم نه یه بار بلکه چندین بار؟؟؟؟
چی دستگیرتون میشد از دادن اطلاعاتی که بهتون سفارش شده بود سکرته؟
آیا این هم چیزی غیر از همون خود شیرینی و بزرگ نشون دادن و دنبال
جلب توجه و اهمیت گشتن از طرف شما نبود؟
چیزی که برای بقیه نکوهش میکردین و متهم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چطوری میشه به شما اعتماد کرد و بهتون دوست خطاب کرد وقتی
اینقدر احساس نا امنی در آدم به وجود میارین؟

ببخشید بچه ها اینها رو نوشتم
این نوشته ام مخاطبان خاص غیر از دوستان این فروم داشت ولی خواننده اینجا هستن و خودشون متوجه میشن