titi_lotfi said:بخدا من زیاد غر نمیزنم. خیلی هم باهاش بازی و شوخی و خنده دارم. منتهی امروز واقعا منو خسته کرد. همش هم میچسبه به من.
طبیعت بچه اینه که میچسبه به مامانش تی تی جان. کیان ما هم همش چسبیده به مامانش
titi_lotfi said:بخدا من زیاد غر نمیزنم. خیلی هم باهاش بازی و شوخی و خنده دارم. منتهی امروز واقعا منو خسته کرد. همش هم میچسبه به من.
roksareh said:سی دی دکتر هلاکویی را حتما ببین تی تی جان . دلت برا این روزا خیلی زود تنگ میشه اینو یادت باشه
nina82 said:
اگه یکی تو این دنیا بتونه کاملاً بفهمه تو چی میگی منم. دختر من کلاً با خواب مشکل داره. انقدر بی خوابی کشیییدددددم که نگو. هر چی غر بزنی کمه، بچه داری سخت ترین کار دنیاست. از کار تو معدنم سخت تره. اما بهت این مژده رو بدم که از بعد از دو سالگی دیگه هم کارهاشون کمتر میشه و کلی وقت آزاد پیدا می کنی و خوابشونم درست میشه. من الان دیگه اصلاً سختی بچه داری رو حس نمی کنم و فقط لذتشو می برم. الانم داریم با هم کارتون هیولا در پاریس رو میبینیم. لپ تابم هم کنارمه.
Pani85 said:رخساره جان چرا دل من تنگ نمیشه؟!
واقعا از اینکه الان خیلی کاراشو خودش انجام میده
و برای هر چیزی به من وابسته نیست خیلی خوشحالم
و دارم یه نفس راحت میکشم و روز شماری میکنم برای
وقتی که به سنی برسه بتونه مستقل تر بشه
واقعا بزرگ کردن یه انسان سخته. اینکه هم مراقب جسمش باشیم
و هم نذاریم روحش آسیب ببینه. نمیدونم شاید ماها داریم سخت میگیریم
???ولی خداییش منم توش موندم شدید
kmahyar said:
با توجه به جمع کل تعداد ویزاهای اسکیل ورکر که 61000 در کل جهان برای سال 2012 هست من اعداد افرادی که برای پروسس انتخاب شدن رو در جدول تحلیل کردم
یعنی افرادی مثل همه شماها که حداقل اینپراسس هستید و توی این راه بعضی ها حذف میشن و اکثر شماها به ویزا ختم خواهید شد
با توجه به این چند ویزا افیسی که من تحلیل کردم، وضعیت ویزا افیس ورشو از همه بدتر هست، دقت کنید از لحاظ آمار چون مشخص هست دمشق اکثر پرونده هارو برای ورشو فرستاده
:با توجه به چند مسئله زیر من آینده خوبی رو برای سرعت و وضعیت پرونده دوستان در ورشو پیش بینی می کنم
اگه دقت کنید پرونده همه ما 2 سال توی دمشق خاک خورده بود و از زمانیکه اومده دست ورشو یعنی دسامبر 2011، استارت خورد*
ویزا افیس ورشو ظرف مدت بسیار کوتاهی اکثر بچه هارو برای ادامه پروسه انتخاب کرد که میشه همون اینپراسس خودمون*
چون مدت انتخاب کیس ها کوتاه بود و بعدش اومدن بچه های قبل 2008 رو ریفاند کردن نشون میده می خواستن بدونن چقدر پرونده همه جا دارن و چه برنامه ای نیاز هست*
ویزا افیس ورشو که در مدت کوتاهی تونسته بررسی اولیه پرونده ها ور انجام بده پس بسیار قدرتمند هست اگر با سرعت شروع بررسی اولیه پرونده پیش بره*
با توجه صحبتهای وزیر برای تغییر اساسی در قوانین مهاجرتی و ایجاد قانون جدید، باید یک آمار خوبی از اولین طرح قانون خودش ارائه بده پس ناچار هست بررسی رو با آمار مطلوبی به پایان برسونه*
نکته: چون فقط ویزا افیس ورشو هست که بار زیادی داره، بقیه ویزا افیس ها وظیفه کمتری دارن و زمان اعلام هرگونه آماری از اداره مهاجرت کل پرونده های دنیا در نظر گرفته می شه آمار ورشو شاید خیلی به چشم نیاد چون در کل سرشکن میشه
با توجه به وضعیت ویزا افیس ورشو اگر با همین وضعیت پیش بره بعید هست سر موقع مقرر وعده وزیر بتونه کل بک لاگ رو جمع کنه مگر تغییرات داشته باشه که شامل بالا بردن سهمیه ویزای امسال و تعداد مدیکالهای زیاد بشه، با توجه به اینکه ویزا افیس ورشو برای رسوندن ویزا باید از آنکارا کمک بگیره پس کمی دچار مشکل شده
من کلیه این تحلیل ها و آمارها رو از روی همون دو سایتی که براتون گذاشتم تحلیل کردم، هیچکدوم تحلیل های من وحی نیست ولی با توجه به رفرنسهایی که دارم بنظر خودم درست بوده و رفرنسی هم که حسین جان داد با حرف من تناقضی نداشته
WARSAW-VISA OFFICEnina82 said:
خوب مهیار جان چرا ورشو رو هم مثل بقیه آمارشو نذاشتی. اینطوری که تو فقط اینپراسس ها رو حساب می کنی که وضعیت ورشو بد نیس. ورشو رو هم زحمت بکش بذار تا به یه نتیجه ای برسیم.
nina82 said:
خوب مهیار جان چرا ورشو رو هم مثل بقیه آمارشو نذاشتی. اینطوری که تو فقط اینپراسس ها رو حساب می کنی که وضعیت ورشو بد نیس. ورشو رو هم زحمت بکش بذار تا به یه نتیجه ای برسیم.
kmahyar said:
نینا جان وضعیت ورشو نسبت به بقیه ویزا افیسها خوب نیست ولی چون ویزا افیس قدرتمندی هست پس نباید زیاد نگرانش بود با توجه به فیدبک خوبی که داشته
nina82 said:الان تازه گرفتم چیکار کردید. اوضاع خیلی خرابه انگار. چی بگم والا. دستتون درد نکنه. خسته نباشید.
kmahyar said:
نینا جان وضعیت ورشو نسبت به بقیه ویزا افیسها خوب نیست ولی چون ویزا افیس قدرتمندی هست پس نباید زیاد نگرانش بود با توجه به فیدبک خوبی که داشته
nina82 said:اما یه چیزی رو آخر هیشکی به من نگفت که فرق فاینال دسیژن با سلکشن دسیژن که تو این جدول هست چیه؟ و آقا مهیار چرا شما فاینال دسیژن رو ملاک قرار دادی و اینکه آیا دقت کردین همه ویزا آفیس های دیگه تعداد سلکشن دسیژنشون بیشتر از فاینال دسیژن هاشونه اما ورشو برعکسه؟ تحلیل این چیه حاج مهیار؟