بحث بسیار جالبی است، فقط شاید جایش اینجا نباشد.
دلم میخواهد یک نکته را در مورد برتر بودن و باهوشتر بودن ایرانیها ذکر کنم. وقتی که به کانادا مهاجرت کنید، متوجه میشوید که نژادپرست ترین مردم دنیا، همین ما ایرانیها هستیم. مگر خونمان رنگین تر از دیگران است؟ مگر چه گلی به سر مردم دنیا زدیم که فکر میکنیم از همه بهتریم؟ آنقدر به ابوعلی سینا و فردوسی و حافظ افتخار میکنیم که انگاری در هیچ کشور دنیا شاعر و دانشمند و ادیب نبوده است! و یا از تک و توک دانشمند و متخصص ایرانی شاغل در ناسا صحبت میکنیم بدون آنکه بدانیم دهها برابر این تعداد از کشورهای فیلیپین و چین و روسیه و غیره در آنجا مشغول موشک هوا کردن هستند.
شاید این اولین بار(و شاید آخرین بار) باشد که شما من را اینقدر منفی میبینید، اما این واقعیتی تلخ است که همین ما ایرانیان نژاد برتر در این سرزمین بدون تاریخ و فرهنگ، چگونه در خیابان از کنار هم رد میشویم و صحبتمان را با بغل دستیمان قطع میکنیم تا مبادا آنکه از روبرو می آید بفهمد که ما ایرانی هستیم و مبادا بخواهد سلامی کند و ما ناچار به جواب سلام شویم.
امیدوارم که تمام تلاشمان در زندگی در جهت آدم بودن باشد، هر چند که قم پرستی را هم مردود نمیدانم که آن هم جزئی از آدمیت میتواند باشد. با عذر از همه دوستان.