saeedCan
Star Member
- Jul 19, 2012
- 70
- Category........
- Visa Office......
- Warsaw (This is my sister's file)
- NOC Code......
- 0213
- Job Offer........
- Pre-Assessed..
- App. Filed.......
- 24-12-2009
- AOR Received.
- 11-05-2010
- File Transfer...
- 12-12-2011
- Med's Request
- 01-05-2012
- Med's Done....
- 16-05-2012
Ghazalllll said:[rtl]یوتاب عزیز![/rtl]
اساسا من آدم جهان وطنی هستم و همین الانشم با اینکه سعی می کنم ریشه هام رو بشناسم ولی ملیت رو خیلی منشا تفاوت بخصوص در اصول انسانی نمی دونم. ضمن اینکه برخلاف پیمان بهیچوجه اصلا ایران و ایرانی رو یک سر و گردن بالاتر از بقیه دنیا نمی دونم.
نه الان از گرفتن مدال توسط ایرانی ها ذوق کردم نه برام مهم بود کانادا کجای جدول قرار داره! البته شاید منشا این حس دلگیری و دل زدگی از ایران و ایرانی بودن باشه و بعدها از پس دوری این دلگیری جاش رو به دلتنگی بده و ایران و مثلا مدالهاش برام مهم بشه!
من هدفم از مهاجرت زندگی کردن تو جامعه ای هست که از حقوق اجتماعی اولیه یک انسان برخوردار بشم که البته کاملا میدونم این موضوع نسبی هست. برای شروع زندگی هم میخوام ادامه تحصیل بدم. البته اینها همه پیش برنامه ریزی هست و ممکنه قرار گرفتن تو محیط خیلی دیدگاههام رو تغییر بده!
خود شما چطور؟
بحث بسیار جالبی است، فقط شاید جایش اینجا نباشد.
دلم میخواهد یک نکته را در مورد برتر بودن و باهوشتر بودن ایرانیها ذکر کنم. وقتی که به کانادا مهاجرت کنید، متوجه میشوید که نژادپرست ترین مردم دنیا، همین ما ایرانیها هستیم. مگر خونمان رنگین تر از دیگران است؟ مگر چه گلی به سر مردم دنیا زدیم که فکر میکنیم از همه بهتریم؟ آنقدر به ابوعلی سینا و فردوسی و حافظ افتخار میکنیم که انگاری در هیچ کشور دنیا شاعر و دانشمند و ادیب نبوده است! و یا از تک و توک دانشمند و متخصص ایرانی شاغل در ناسا صحبت میکنیم بدون آنکه بدانیم دهها برابر این تعداد از کشورهای فیلیپین و چین و روسیه و غیره در آنجا مشغول موشک هوا کردن هستند.
شاید این اولین بار(و شاید آخرین بار) باشد که شما من را اینقدر منفی میبینید، اما این واقعیتی تلخ است که همین ما ایرانیان نژاد برتر در این سرزمین بدون تاریخ و فرهنگ، چگونه در خیابان از کنار هم رد میشویم و صحبتمان را با بغل دستیمان قطع میکنیم تا مبادا آنکه از روبرو می آید بفهمد که ما ایرانی هستیم و مبادا بخواهد سلامی کند و ما ناچار به جواب سلام شویم.
امیدوارم که تمام تلاشمان در زندگی در جهت آدم بودن باشد، هر چند که قم پرستی را هم مردود نمیدانم که آن هم جزئی از آدمیت میتواند باشد. با عذر از همه دوستان.
دلم میخواهد یک نکته را در مورد برتر بودن و باهوشتر بودن ایرانیها ذکر کنم. وقتی که به کانادا مهاجرت کنید، متوجه میشوید که نژادپرست ترین مردم دنیا، همین ما ایرانیها هستیم. مگر خونمان رنگین تر از دیگران است؟ مگر چه گلی به سر مردم دنیا زدیم که فکر میکنیم از همه بهتریم؟ آنقدر به ابوعلی سینا و فردوسی و حافظ افتخار میکنیم که انگاری در هیچ کشور دنیا شاعر و دانشمند و ادیب نبوده است! و یا از تک و توک دانشمند و متخصص ایرانی شاغل در ناسا صحبت میکنیم بدون آنکه بدانیم دهها برابر این تعداد از کشورهای فیلیپین و چین و روسیه و غیره در آنجا مشغول موشک هوا کردن هستند.
شاید این اولین بار(و شاید آخرین بار) باشد که شما من را اینقدر منفی میبینید، اما این واقعیتی تلخ است که همین ما ایرانیان نژاد برتر در این سرزمین بدون تاریخ و فرهنگ، چگونه در خیابان از کنار هم رد میشویم و صحبتمان را با بغل دستیمان قطع میکنیم تا مبادا آنکه از روبرو می آید بفهمد که ما ایرانی هستیم و مبادا بخواهد سلامی کند و ما ناچار به جواب سلام شویم.
امیدوارم که تمام تلاشمان در زندگی در جهت آدم بودن باشد، هر چند که قم پرستی را هم مردود نمیدانم که آن هم جزئی از آدمیت میتواند باشد. با عذر از همه دوستان.