SAOSHYANTT said:سلام بچه ها
انقدر این صفحات تند و تند میره جلو که من نمی تونم جواب سوالام رو پیدا کنم!
[size=10pt]
کسی به سوال من جوابی داد که آیا کسی اطلاعاتی راجع به سرمایه گذاری در کسب و کارهای کوچک یا فرانشیز داره یا نه؟
خصوصا برای تازه واردها؟!؟!؟[/size]
SAOSHYANTT said:آقا کامیار
فکر می کنم شما اطلاعاتی داده بودید در مورد یه جور سرمایه گذاری.
فکر می کنم این همون
Franchise
هست درسته؟
اطلاعات بیشتر از کجا می تونم بگیرم؟
یا کسی هست که به محض رفتن چنین کسب و کاری راه انداخته باشه؟
november2009 said:من دو سه روز پیش پرسیدم کسی معلم خوب ایلتس اگه می شناسه معرفی کنه به غیر از یک نفر دیگه کسی جواب نداد الان که دوست دیگری می پرسه همه جوابشو می دن من از این رفتارها ندارم و خیلی هم ناراحت میشم.الان هم چون واقعا چون ناراحت شدم اینو نوشتم وگر نه ادم اهل شکایتی نیستم و یاد گرفتم با همه جور شرایط کنار بیام.خواهشا به سوالات هم دیگه جواب بدیم و اگه می تونیم به هم کمک کنیم. مرسی
!!!!
ramin_320 said:
یوتاب جان دوستان حق دارن ناراحت بشن.
[size=10pt]من هم دیروز سوالی پرسیدم که اصلاً انگار نه انگار. اینکه میگی اگه آنلاین باشن جواب میدن، نه اینطوری نیست
چون معمولاً دوستان وقتی میان اینجا همه صفحات رو یه ورقی میزنن و اگه خبر خوبی باشه بساط شادی به راهه
مشکل اینه که خدا شکر شوخی ها اینقدر زیاده که واقعاً دیگه دوستانی که وقت کمی دارن فقط میرسن ورق بزنن و عکسا رو تماشا کنن
البته امیدوارم همیشه روحیه ها اینقدر خوب باشه که اینجا ناراحتی کسی رو نبینیم
ببخشید ، منظورم فرد یا افراد خاصی نبود
به امید موفقیت همه دوستان[/size]
..............Modares said:دوست عزيز من واقعاً متاسفم. من احتمال مي دم يا نديدم يا فكر كردم جوابي كه به رخساره خانم دادم كافي بوده. و بيشتر ازاون نمي دونم. [size=10pt]
من هم بعضي وقتها سوالي مي برسم ولي جواب نمي كيرم مثلاً يه بار سوال كردم كه جطور مي تونم بستهاي قبلي رو حذف كنم ولي جواب نكرفتم و بعدشم اصلاً حذفش كردم.[/size]
ناراحت هم نشدم جون ديدم اعضا حسابي سركرم بحث اصلي هستند
خلاصه كلام اول ببخشيد بعدهم اكر در اا بريد روي اي ديه من
Ssmmz
به رفرنسهاي خيلي خوبي مي رسيد. باز هم سوالي باشه در خدمتم
:به خدا اگه از این به بعد کسی به سوالات
SAOSHYANTT
november2009
ramin_320
Modares
+
سعید
titi_lotfi
...
!جواب نده من و حاج پیمان دست به عملیات انتحاری می زنم!!! با توجه به اینکه من مسئول هماهنگی هستم، هماهنگ می کنم وحید سهمیه سماقتون رو قطع کنه، مهیارم مدیکالتون رو توقیف کنه
با هر کسی آشنا نباشید جواب نمی دید، محل نمی زارید دیگه؟
ما ایرانیها به مهون نوازی معروف بودیم، چهارتا خصلت خوب داشتیم اونم داره میره به باد
!!!سریعاً به سوالات قبلی دوستان جواب بدید وگرنه میسپارمتون به جدم