aram_golbaghi said:دور از جون تیتی جان
شما هم بیا بریم خوب
مممنونم. اره باید حتی بدون تصویر هم که شده تی وی روشن کنم و فیلم ببینم. اخه اصلا تی وی رو روشن نمیکنیمaram_golbaghi said:اشکالی نداره
پس تا میتونی سریال بدون زیر نویس ببین و سعی کن تا میتونی زیر لب تکرار کن و اداشونو در بیار
حاجی پرسیدم رفته بودی گل بچینی قبل از اینکه بری گلاب بیاری میشه بگی چرا وقتی از راست مینویسیم این اسمایلی ها میرن یه جای دیگه ؟ ;D ;DPeymanrs said:
تی تی جان هم راست به چپ نوشتی و هم فونتت رو اصلاح کردی
حالا راحتتر پستهات رو می شه خوند
ممنون
Peymanrs said:
بنظر من اگه از لحاظ مالی براتون مهم نیست به محض دریافت ویزا لند کنید و زبانتون رو اونجا تقویت کنید، هیچی به اندازه محیط زبانتون رو خوب نمی کنه، در ضمن اگر تنهایی می رید (مجرد هستین) و اونجا بستگان ایرانی کنارتون نباشه می تونید 6 ماهه زبانتون رو متحول کنید
در ضمن من شنیدم برای مهاجرها کلاسهای زبان مجانی هم هست
نکته آخر اگر الان سر کار نمی رید حتما و حتما توی موسسه زبان ایران-کانادا (رسپیناتاک) در میدون ونک ثبت نام کنید، کلاسهای فشرده داره که می تونه در مدت زمان کوتاه زبانتون رو دگرگون کنه
sa mon said:حاجی پرسیدم رفته بودی گل بچینی قبل از اینکه بری گلاب بیاری میشه بگی چرا وقتی از راست مینویسیم این اسمایلی ها میرن یه جای دیگه ؟ ;D ;D
sarvenaz said:سلام بچه ها صبح بخیر
یه سوال فنی
با توجه به اینکه بنده زبانم متوسطه بهتره بلافاصله بعد از دریافت ویزا لند کنم یا یه 6 ماهی زبان بخونم بعد؟ مثلا عید برم؟
roksareh said:. ایران کانادا اساتیدش مثل آنروزای ایران امریکا که نیتیو بودن نیتیون ؟ جواببببببببب بدیننننننننن البته لطفا"
در ضمن تی تی منم می رم یوگا و ایروبیک با وزنه می خوام قوی بشم برا کارای جنرال اونجا ههههههههبابا !یکی این جا کلاسای آریانپور نرفته !!! یکی جواب بدههههههه . جزوات لغتش خوبه یانچچچچچچچچ
roksareh said:. ایران کانادا اساتیدش مثل آنروزای ایران امریکا که نیتیو بودن نیتیون ؟ جواببببببببب بدیننننننننن البته لطفا"
در ضمن تی تی منم می رم یوگا و ایروبیک با وزنه می خوام قوی بشم برا کارای جنرال اونجا ههههههههبابا !یکی این جا کلاسای آریانپور نرفته !!! یکی جواب بدههههههه . جزوات لغتش خوبه یانچچچچچچچچ
http://www.mediafire.com/?vwpcbn3o4ms7aeqsa mon said:ایران کانادا رو نمیدونم ولی به ورزش ادامه بده آیا ....دیروز یه خانم کانادایی تو کشتی برنز آورد ولی قیافه اش کاملا چینی بود ...این از مزایای مهاجرته واسه کانادا...خدا رو چه دیدی شاید تو و وحید هم تو ریو تونستین واسه کانادا مدال بیارین ....فقط تو رو خدا مدالتون رو محکم بکوبین تو سر جیسون کنی .....من بلد نیستم عکس بزارم وگرنه عکس یارو رو میزاشتم ...مهیار خان کمک ;D ;D
paniz said:http://www.trtenglish.com/trtworld/en/newsDetail.aspx?haberkodu=03a988b1-76ba-4c17-bedc-feb9944afa37