+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445

متقاضیان 38 شغل : آنکارا و ورشو

shamloo

Hero Member
Feb 12, 2012
909
108
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
7241
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
Received by CIO on 30 Jan 2012
Nomination.....
PER issued on 02 Mar 2012
Ghazalllll said:
[rtl]
سروناز جان دوستانی که زودتر از من مهاجرت کردن به من توصیه کردن برای بالا بردن سطح عمومی زبان خیلی به خودم استرس وارد نکنم و هزینه نکنم. میگن چیزی که میخوای تو کلاس یاد بگیری اینجا تو محیط تو مدت زمان خیلی خیلی کوتاهتری یاد میگیری، ضمن اینکه کلاسهای مخصوص مهاجرین هم هست. ولی باز نمیشه یک نسخه رو برای همه پیچید.
معلم آیلتس و تافل من مدرس رسپینا هستن و من صد در صد قبولشون دارم، خودم کلاسهای رسپینا رو نرفتم ولی به چند نفر دور برم که به توصیه ایشون پیشنهاد کردم و دارن میرن خیلی خیلی راضیند.
[/rtl]

غزال جان یه معلم خوب آیلتس به من معرفی می کنی؟ واسه پسر داییم می خوام که آیلتسش در حد 5 هستش
اصلاً معلم بگیره یا اول کلاس ترمیک بره؟
::)

Tara55

Star Member
Jul 27, 2012
78
9
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
4121
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
26/10/2009
File Transfer...
12/12/2011
Peymanrs said:

بنظر من اگه از لحاظ مالی براتون مهم نیست به محض دریافت ویزا لند کنید و زبانتون رو اونجا تقویت کنید، هیچی به اندازه محیط زبانتون رو خوب نمی کنه، در ضمن اگر تنهایی می رید (مجرد هستین) و اونجا بستگان ایرانی کنارتون نباشه می تونید 6 ماهه زبانتون رو متحول کنید
در ضمن من شنیدم برای مهاجرها کلاسهای زبان مجانی هم هست

نکته آخر اگر الان سر کار نمی رید حتما و حتما توی موسسه زبان ایران-کانادا (رسپیناتاک) در میدون ونک ثبت نام کنید، کلاسهای فشرده داره که می تونه در مدت زمان کوتاه زبانتون رو دگرگون کنه
پيمان جان اين موسسه فقط همين يه شعبه رو داره؟؟؟

roksareh

Hero Member
Jul 17, 2012
214
24
Category........
Visa Office......
warsaw
NOC Code......
0711
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
29/01/2010
Doc's Request.
11/03/2010
AOR Received.
22/07/2010
File Transfer...
14/12/2011
با توجه به سنم برا اون دنیا ایشاله مدال می یارم از نوع طلا !!!! :p اما یه چیزی ورزش واقعا لازمه اونجا هم برا مهاجرا مجانیه . غزال جان لغتاش خوب و کاربردی بود جواب بده لزفا"​
sa mon said:
ایران کانادا رو نمیدونم ولی به ورزش ادامه بده آیا ....دیروز یه خانم کانادایی تو کشتی برنز آورد ولی قیافه اش کاملا چینی بود ...این از مزایای مهاجرته واسه کانادا...خدا رو چه دیدی شاید تو و وحید هم تو ریو تونستین واسه کانادا مدال بیارین ....فقط تو رو خدا مدالتون رو محکم بکوبین تو سر جیسون کنی .....من بلد نیستم عکس بزارم وگرنه عکس یارو رو میزاشتم ...مهیار خان کمک ;D ;D

november2009

Star Member
Mar 28, 2012
153
22
124
Category........
Visa Office......
warsaw
NOC Code......
3152
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
26-11-2009
File Transfer...
12-12-2011
Med's Request
waiting
Interview........
waived
Passport Req..
waiting
saeedCan said:
You can not claim the taxes that you pay for your purchases, unless you have a business and you use it for your business purpose. The tax that you pay on top of the purchased merchandise is a sales tax and is usually called HST. No matter how much you spend for shopping, CRA will pay you some amount next year to compensate that (in Ontario, not sure about other provinces).
Some people prefer to buy their stuff from Iran and in most cases they are cheaper there. But please don't forget that the waranty is very important too. Not every item has an international waranty. If you buy a MacBook from Future Shop in Canada, for example, then you have 14 days to return it back without any question, just in case you did not like it! And also it has its own manufacturer's waranty. If it is broken during the waranty time, you will call them and the rest is very easy. Or, you can buy an extended waranty from the store with a low price. In this case, you can even replace your device in case it is broken during the waranty.
To make the long story even longer, if you have already a laptop or iphone or such, bring it here. If you are going to buy one, think twice. You buy it in Iran, it is cheaper. You buy it in Canada, you will have peace of mind.
Thank you for information which you share with us.+1 for you

Modares

Star Member
Jul 18, 2012
104
36
124
Tehran
Category........
Visa Office......
Warsa
NOC Code......
4131
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
16/April/2010
Doc's Request.
7/July/2010
AOR Received.
13/July/2010
File Transfer...
3/February/2012
ببخشيد من جواب مي دم. من در يك سال اخير بيش از يك ونيم ميليون براي ايلتس هزينه كردم. كلاس و معلم هاي جور واجور. اخرش فهميدم اين كلاسها بيشتر بازار درامد هست.
بايد دامنه لغت رو برد بالا و سريع خوندن و درك كردن رو (بدون ترجمه)تمرين كرد
فقط و فقط دو سه تا تكنيك از يه استاد واقعاً بهم كمك كرد.
نمي دونم درسته اسمش رو بنويسم يا نه. هزينه كلاس خصوصي ايشون حدود جلسه اي ٩٠ الي ١٠٠ هست ولي كلاس عمومي هم دارند.
بنظر من فاميل شما اول كمي خودش رو تقويت كنه و حداقل توي امتحانهاي ازمايشي ٦ بياره بعد مي تونه كلاس بره. اينم بكم لزوماً اونهايي كه نيتيون معلمهاي ايلتس خوبي نيستند با اينكه توي بخش اسبيكينك خيلي خوبند
shamloo said:

غزال جان یه معلم خوب آیلتس به من معرفی می کنی؟ واسه پسر داییم می خوام که آیلتسش در حد 5 هستش

Ghazalllll

Hero Member
Jul 19, 2012
555
72
Tehran
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
7242
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
23-03-2010
Doc's Request.
20-05-2010
AOR Received.
NA
File Transfer...
20-12-2011
LANDED..........
will be Toronto
[rtl]
حسین جان من بین همه معلمایی که دیدم و داشتم فقط معلم خودم رو قبول دارم که تو خصوصی برات بیشتر توضیح میدم.
بنظر من برای کسی که وقت کافی داره از اول نیازی به معلم خصوصی و هزینه های آنچنانی نیست ولی اگر زمانش محدوده قطعا معلم خوب خیلی خیلی میتونه کمک کنه.
[/rtl]

shamloo said:

sa mon

Hero Member
Aug 5, 2012
350
39
Category........
Job Offer........
Pre-Assessed..
LANDED..........
Toronto

موفق شدم ....اسمش کارول هووین هست

november2009

Star Member
Mar 28, 2012
153
22
124
Category........
Visa Office......
warsaw
NOC Code......
3152
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
26-11-2009
File Transfer...
12-12-2011
Med's Request
waiting
Interview........
waived
Passport Req..
waiting
من دو سه روز پیش پرسیدم کسی معلم خوب ایلتس اگه می شناسه معرفی کنه به غیر از یک نفر دیگه کسی جواب نداد الان که دوست دیگری می پرسه همه جوابشو می دن من از این رفتارها ندارم و خیلی هم ناراحت میشم.الان هم چون واقعا چون ناراحت شدم اینو نوشتم وگر نه ادم اهل شکایتی نیستم و یاد گرفتم با همه جور شرایط کنار بیام.خواهشا به سوالات هم دیگه جواب بدیم و اگه می تونیم به هم کمک کنیم. مرسی

SAOSHYANTT

Star Member
Mar 10, 2012
66
10
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
4131
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
6-11-2009
Doc's Request.
13-01-2010
File Transfer...
12-12-2011
LANDED..........
Toronto
november2009 said:
من دو سه روز پیش پرسیدم کسی معلم خوب ایلتس اگه می شناسه معرفی کنه به غیر از یک نفر دیگه کسی جواب نداد الان که دوست دیگری می پرسه همه جوابشو می دن من از این رفتارها ندارم و خیلی هم ناراحت میشم.الان هم چون واقعا چون ناراحت شدم اینو نوشتم وگر نه ادم اهل شکایتی نیستم و یاد گرفتم با همه جور شرایط کنار بیام.خواهشا به سوالات هم دیگه جواب بدیم و اگه می تونیم به هم کمک کنیم. مرسی

راستشو بخواین من هم از این رفتارها خیلی ناراحت می شم. من هم مثل شمام... معمولا کسی اینجا به سوالهای من جواب نمیده. :( ...

shamloo

Hero Member
Feb 12, 2012
909
108
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
7241
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
Received by CIO on 30 Jan 2012
Nomination.....
PER issued on 02 Mar 2012
november2009 said:
SAOSHYANTT said:

راستشو بخواین من هم از این رفتارها خیلی ناراحت می شم. من هم مثل شمام... معمولا کسی اینجا به سوالهای من جواب نمیده. :( ...

دوستان کسی واقعاً منظوری نداره، اینقدر پستهای زیاده اینجا که بعضی موقعها پست دوستان دیده نمیشه
!بعضی مواقع هم کسی جوابی نداره که بده
در مورد معلم آیلتسم که فقط غزال در عمل جواب داده و ایشون هم تو این چند روزه به دلیل گرفتاری اینجا اصلاً سر نمی زدن

roksareh

Hero Member
Jul 17, 2012
214
24
Category........
Visa Office......
warsaw
NOC Code......
0711
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
29/01/2010
Doc's Request.
11/03/2010
AOR Received.
22/07/2010
File Transfer...
14/12/2011
غزال جان جواب منو نمی دی عزیز. آریانپور که می رفتی لغتاش خوب بود ؟ :'(

Modares

Star Member
Jul 18, 2012
104
36
124
Tehran
Category........
Visa Office......
Warsa
NOC Code......
4131
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
16/April/2010
Doc's Request.
7/July/2010
AOR Received.
13/July/2010
File Transfer...
3/February/2012
دوست عزيز من واقعاً متاسفم. من احتمال مي دم يا نديدم يا فكر كردم جوابي كه به رخساره خانم دادم كافي بوده. و بيشتر ازاون نمي دونم.
من هم بعضي وقتها سوالي مي برسم ولي جواب نمي كيرم مثلاً يه بار سوال كردم كه جطور مي تونم بستهاي قبلي رو حذف كنم ولي جواب نكرفتم و بعدشم اصلاً حذفش كردم.
ناراحت هم نشدم جون ديدم اعضا حسابي سركرم بحث اصلي هستند
خلاصه كلام اول ببخشيد بعدهم اكر در اا بريد روي اي ديه من
Ssmmz
به رفرنسهاي خيلي خوبي مي رسيد. باز هم سوالي باشه در خدمتم
:)
november2009 said:

utab

Star Member
Jul 16, 2012
133
36
Iran
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
7242
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
01-06-2009
Doc's Request.
13-07-2009
File Transfer...
01-12-2011
Med's Request
Waiting
november2009 said:
با سلام
دوست عزیز، زود به دل نگیرید و به سرعت قضاوت نکنید. بسیاری از دوستان در هر زمانی که آنلاین باشند و سئوالی پرسیده شود با کمال احترام و داشتن اطلاعات در آن ضمینه پاسخگو هستند. شاید یک موقع سئوال پرسیده شود و در لابلای صفحات گم شود و از دید دیگران پنهان بماند و جوابی دریافت نکنید و و باعث دلخوری شما شود
از شما خواهش میکنم در صورت عدم پاسخ، دوباره سئوال بفرمایید و نگران و ناراحت نشوید. در اپلای ابرود یک بار گفتم که مهاجر باید دل گنده ای داشته باشد و صبر ایوب.... اگر جوابتان را من داشتم حتما پاسخگو بودم
با احترام و سپاس

nooshinak

Full Member
Jul 18, 2012
41
6
Tehran
Category........
Visa Office......
warsaw
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
30 11 2009
File Transfer...
12 12 2011
:eek: حالا چي شده همه با هم يهو ميخوان برن كلاس؟

ramin_320

Star Member
Jun 26, 2012
139
30
Tehran
Category........
Visa Office......
Warsaw
NOC Code......
0213
Job Offer........
Pre-Assessed..
App. Filed.......
April 22, 2009
AOR Received.
September 14, 2009
File Transfer...
December 1, 2011
Med's Request
June 25, 2012
Med's Done....
July 8, 2012
LANDED..........
AB
utab said:
با سلام
دوست عزیز، زود به دل نگیرید و به سرعت قضاوت نکنید. بسیاری از دوستان در هر زمانی که آنلاین باشند و سئوالی پرسیده شود با کمال احترام و داشتن اطلاعات در آن ضمینه پاسخگو هستند. شاید یک موقع سئوال پرسیده شود و در لابلای صفحات گم شود و از دید دیگران پنهان بماند و جوابی دریافت نکنید و و باعث دلخوری شما شود
از شما خواهش میکنم در صورت عدم پاسخ، دوباره سئوال بفرمایید و نگران و ناراحت نشوید. در اپلای ابرود یک بار گفتم که مهاجر باید دل گنده ای داشته باشد و صبر ایوب.... اگر جوابتان را من داشتم حتما پاسخگو بودم
با احترام و سپاس

یوتاب جان دوستان حق دارن ناراحت بشن.
من هم دیروز سوالی پرسیدم که اصلاً انگار نه انگار. اینکه میگی اگه آنلاین باشن جواب میدن، نه اینطوری نیست
چون معمولاً دوستان وقتی میان اینجا همه صفحات رو یه ورقی میزنن و اگه خبر خوبی باشه بساط شادی به راهه
مشکل اینه که خدا شکر شوخی ها اینقدر زیاده که واقعاً دیگه دوستانی که وقت کمی دارن فقط میرسن ورق بزنن و عکسا رو تماشا کنن
البته امیدوارم همیشه روحیه ها اینقدر خوب باشه که اینجا ناراحتی کسی رو نبینیم
ببخشید ، منظورم فرد یا افراد خاصی نبود
به امید موفقیت همه دوستان