سعید جان من به شما حق میدم که ناراحت باشی از حذف پستت. ای کاش دوستان به توصیه امیر جان عمل می کردن و بلافاصله هر پستی رو گزارش نمی کردن
ولی جسارتاً من یه گلایه دوستانه هم بکنم، ای کاش شما از همون روز اول که به حذف پستت معترض بودی بلافاصله قضیه رو تو فروم مطرح نمی کردی، بلکه از طریق پیام خصوصی مسئله رو جلو می بردی
...شاید عنوان کنی که این حق تو بوده. اونوقت من در جوابت می گم بله حق شما بوده که تو فروم مطرح کنی اما...اما
اما یادمه هر وقت تو بچگی با خواهرم دعوامون می شد و جفتمون مدعی بودیم که حق با ماست، مادرم در خیلی از موارد به من وخواهرم می گفت یه خانواده فقط بر اساس حق و حقوق اداره نمیشه، بلکه بر اساس گذشته که قوام پیدا می کنه. البته گذشت هم حد داره ولی اگه قرار باشه هر بار که از هم می رنجیم بلافاصله شروع به مجادله کنیم هم دیگه اون خانواده، خانواده نمیشه
گاهی موقعها فارق از اینکه حق با کی هستش، منظور شما یا فرد خاصی نیست خیلی کلی می گم، باید گذشت کرد و از روش رد شد. شاید اینجوری این مسئله بهتر حل بشه! اگر قضیه ادامه پیدا کرد، اونوقت دیگه گذشت کردن جایز نیست
من نمی دونم شما چه حسی نسبت به اینجا داری ولی به نظر من اینجا خیلی شبیه یه خانواده مجازی هستش. حالا فرض کن شما به روی خودت نمی یاوردی و به فعالیت ادامه می دادی، چه مشکلی پیش می یومد؟ شاید اصلاً کدورتها کم کم کمرنگ می شد و از یاد میرفت. شایدم حل نمی شد، ولی به نظر من حداقل به امتحانش می ارزید