تصدقتونroksareh said:عزیزم شما که خیلی اول راهی آخیییییییی .ونکوره می گن پر اصفهانیه همشهریای ما هر چی هر جا باشه حمله می کنن لابد ونکوره یه سودی داشته که هی رفتن اونجا
amiri1982 said:دوستان مديكالي پاس ريكوئستي چيزي نيومده؟؟؟؟؟؟
شير فلكه رو كني جون بست فكر كنم. اگه خبري هس بگين كه دق مرگ شدم بخدا دهن روزه
Peymanrs said:
دوازده - تو رو به خدا درست بنویسیم با فونت خوانا و از راست به چپ
توی زندگیمون همیشه چیزهایی برای یاد گرفتن هست، پس این روش نوشتن فروم رو هم یاد بگیریم
موبایل جدید، ویندوز جدید، آفیس جدید رو یاد می گیریم ، این فروم هم یاد بگیریم
باور کنید 5 دقیق وقت بذارید پست نحوه نگارش رو یاد بگیرید یک جماعتی رو راحت می کنید
حسین جان بچه ها رو هماهنگ کن برای یادگیری فروم
هلن جان - به چه ها بگو با حسین هماهنگ باشند
غزال جان به بچه ها بگو به حرف هلن گوش کنند
Peymanrs said:لطفا همه دوستانی که در چند ساعت اخیر به تبادل سن و ... پرداختیم پستهامون رو بعدش پاک کنیم
بخدا اگر امیر، پانی و مهیا ر بیان این همه صفحات رو ببینند می ترسند
واقعا ممنون می شم پستهای غیر ضروریمون که مثل چته رو بعد از یکی دو ساعت حذف کنید
Peymanrs said:لطفا همه دوستانی که در چند ساعت اخیر به تبادل سن و ... پرداختیم پستهامون رو بعدش پاک کنیم
بخدا اگر امیر، پانی و مهیا ر بیان این همه صفحات رو ببینند می ترسند
واقعا ممنون می شم پستهای غیر ضروریمون که مثل چته رو بعد از یکی دو ساعت حذف کنیم
arash_nou said:تو اپلاي سلام هم ميكني مبسرهاش ميگن برو تو تاپيك مرتبط سلام كنيد اينا ديگه كي هستن
saeedm said:حالا به نظرشما ....فقط نظر ها ... نه نصیحت ، نه درخواسته ، نه توصیه ....هیچی ....فقط نظر خواهی ....بهتر نیست ننویسیم تا اینکه بخوایم پاک کنیم . من که الان پاک میکنم اما هر دفعه گم میشم تو صفحات . اگه میشه یه سوالی رو هم دو بار پرسیدم اگه کسی تجربه ای داره جواب بدن . ممنونم
helensalon said:این حسین جان بچه ها رو هماهنگ کن امضای شماست دیگه ;D
mahdi717 said:[rtl]
من امروز ۲ تا پیام خصوصی تو AA داشتم، ولی وقتی login کردم دیدم اینباکسم خالیه...
جل الخالق...[/rtl]
hrabee said:دوست عزیز این مشکلی هست که من 2 -3 هفته هست که دارم و امروز هم آخرین دعواهام رو باهاشون کردم و به کلی بی خیال اون سایت شدم