roksareh said:کوراشی جان و مدرس جان خانومین یا آقا آخه برا آقایون 40 سالم کمه ؟ می گن هنوز بچه ایم
ماششششالله
roksareh said:کوراشی جان و مدرس جان خانومین یا آقا آخه برا آقایون 40 سالم کمه ؟ می گن هنوز بچه ایم
shamloo said:
سن اصلاً مهم نیست عزیزم
!!!!!!من خودم همسن جنتی هستم ولی اینقدر بوتاکس تزریق کردم...لیزر کردم...پوستم رو کشیدم...که دادش شهرام میگه عین پنجه آفتاب به نظر می یام
راستی هر کی خواست من دکتر خوب سراغ دارم! از اون مظاهری ایکیبری بی ادبم هم خیلی کارش درستره
roksareh said:حالا بچه داراش از نوع پسر به سن حدود 10 سال که می یان ونکور اعتراف کنن؟ من هر جا می رم اول فکر همبازیم برا پسری ههههه روحیه پیدا کردما پرو شدم فکر می کنم حتما رفتنیم. اینم انرژی مثبت به کایتات چی میکن هرچی؟
+1Peymanrs said:نظرات من در خصوص فروم
یک - اینجا یک فروم علمی نیست
دو - اینجا یک محیط اجتماعیه مثل فیس بوک که تعدادی افراد که شرایط زندگیشون مثل همه دور هم جمع شدند
سه - در یک محیط اجتماعی مثل اینجا، هم اطلاعات، هم اخبار و هم معضلات و هم شوخی رد و بدل می شه
چهار - خیلی ها می گن ایجا مثل چت شده، خوب بشه مگه چه اشکالی داره
پنج- اکثر ماها توی فرومها تخصصی کارمون هم عضو هستیم و اونجا به تبادل اطلاعات تخصصی و علمی هم می پردازیم ولی همزمان در شبکه های اجتماعی مثل فیس بوک هم هستیم و اونجا به تبادل کلیپ و عکس هم می پردازیم
شش- برخی از پیامهایی که واقعا خصوصی هستند رو توی خصوصی بذاریم نه در فروم
هفت - من خیلی از اطلاعات و دوستهایی که دارم مدیونه اپلای ابرود هستم ولی اینجا هم از لحاظ اطلاعات مهاجرت برای من خیلی ارزشمند بوده ، مخصوصا پستهای امیر عزیز، مهیار جان، پانی، وحید، غزال، لیدا و .... که از همشون واقعا ممنونم
هشت - الان در یکی از بدترین زمانهای دوره مهاجرتمون هستیم و بنظر من بعلت کم بودن اطلاعات و اخبار تونستیم فضایی ایجاد کنیم که بتونیم با اشتراک برخی از مسائل در یک محیط شاد از استرسهامون کم کنیم
نه - به تعداد آدمهای اینجا نگرشها، رفتارها، شخصیتها، سطح علی، سطح فرهنگی متفاوت داریم که ممکنه نظرشون با ما یکی نباشه، پس وظیفه داریم به همه پستها احترام بذاریم
ده - شناخت کافی از افراد فروم بدست آومده پس پستهای بنظر غیر مفید افرادی رو که نمی خوایم نخونیم به همین سادگی
یازده - خبرهای مهم اینقدر تحلیل می شند و تکرار می شند که اصلا گم نخواهند شد و با یک نگاه می شه فهمید چه خبر مهمی شده
مواردی که موافق نیستید و با نظرات من مخالفید اعلام کنید تا شاید بتونیم منشور رفتاری این فروم رو با هم تعیین کنیم
حسین جان بچه ها رو هماهنگ کن برای ارائه نظرات مخالف
Peymanrs said:نظرات من در خصوص فروم
دو - اینجا یک محیط اجتماعیه مثل فیس بوک که تعدادی افراد که شرایط زندگیشون مثل همه دور هم جمع شدند
سه - در یک محیط اجتماعی مثل اینجا، هم اطلاعات، هم اخبار و هم معضلات و هم شوخی رد و بدل می شه
چهار - خیلی ها می گن ایجا مثل چت شده، خوب بشه مگه چه اشکالی داره، البته بعضی موقعها دیگه خیلی خیلی چت می شه که خودم هم زیاد برام جالب نیست
پنج- اکثر ماها توی فرومها تخصصی کارمون هم عضو هستیم و اونجا به تبادل اطلاعات تخصصی و علمی هم می پردازیم ولی همزمان در شبکه های اجتماعی مثل فیس بوک هم هستیم و اونجا به تبادل کلیپ و عکس هم می پردازیم
هفت - من خیلی از اطلاعات و دوستهایی که دارم مدیونه اپلای ابرود هستم ولی اینجا هم از لحاظ اطلاعات مهاجرت برای من خیلی ارزشمند بوده ، مخصوصا پستهای امیر عزیز، مهیار جان، پانی، وحید، غزال، لیدا و .... که از همشون واقعا ممنونم
هشت - الان در یکی از بدترین زمانهای دوره مهاجرتمون هستیم و بنظر من بعلت کم بودن اطلاعات و اخبار تونستیم فضایی ایجاد کنیم که بتونیم با اشتراک برخی از مسائل در یک محیط شاد از استرسهامون کم کنیم
نه - به تعداد آدمهای اینجا نگرشها، رفتارها، شخصیتها، سطح علی، سطح فرهنگی متفاوت داریم که ممکنه نظرشون با ما یکی نباشه، پس وظیفه داریم به همه پستها احترام بذاریم
ده - شناخت کافی از افراد فروم بدست آومده پس پستهای بنظر غیر مفید افرادی رو که نمی خوایم نخونیم به همین سادگی
یازده - خبرهای مهم اینقدر تحلیل می شند و تکرار می شند که اصلا گم نخواهند شد و با یک نگاه می شه فهمید چه خبر مهمی شده
مواردی که موافق نیستید و با نظرات من مخالفید اعلام کنید تا شاید بتونیم منشور رفتاری این فروم رو با هم تعیین کنیم
roksareh said:من تیرم حالا نوبت نوشینک هستش یالله بگو . ماشاللله به جونت ننه. مگه دروغ می گم البته از نطر عقلی می گما ههههه به کسی برنخوره شوخی بود دستام بالا تسلیم :'(
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*roksareh said:خوشم میاد سعیدم به شیرازیا می زنه 8)ای ول اگه مدیکال ما اومد با هم رد و بدل کنیم شماره بعدا بریم کنار هم تا پسرامون بازی کنن با هم باشه . منم امروز کلا 5 می زنما . مال گرماس به خدا
یک - موافقمPeymanrs said:نظرات من در خصوص فروم
چهار - خیلی ها می گن ایجا مثل چت شده، خوب بشه مگه چه اشکالی داره، البته بعضی موقعها دیگه خیلی خیلی چت می شه که خودم هم زیاد برام جالب نیست
ramin_320 said:دوستانی که استان آلبرتا رو جهت لندینگ انتخاب کردن، لطفاً خودشونو به من معرفی کنن.
نترسین میخوام یه گروه تشکیل بدم تا بهتر بتونیم تبادل اطلاعات کنیم.
kmahyar said:
در مورد اطلاعات پزشکی شما بعدا مفصل بحث می کنیم آنبولی جان
App. Filed.......: تاریخ رسیدن مدارک به سیدنی
Doc's Request.: (تاریخ فایل نامبر اول(ارسال کلیه مدارکت به ویزا افیس
AOR Received.: تاریخ فایل نامبر دوم
شاید بگونجه Pre-Assessed بقیش مربوط به کتگوری ماها نمیشه البته
چون فرمهای ما رفته سیدنی تایید شده ولی مهم نیست