+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
Mehran23 said:
وحيد جان مفتخر فرموديد. من يكي كه خيلي چيزا از شما ياد گرفتم. اميدوارم اطلاعات جديدم بهمون بديد. وحيد جان اگه بشه يه فايل جدول خوبم درست كنيم كه اطلاعات بچه هاي اينجا رو توش بريزيم خيلي خوب ميشه.​

همون جدول قبلی رو من دسترسی برای ویرایشش دارم. آقای فهیمی این امکان رو به من دادن. بابا یه خبری بشه برم تو جدول آرایش و پیرایشش کنم دیگه

try hard said:
همون جدول قبلی رو من دسترسی برای ویرایشش دارم. آقای فهیمی این امکان رو به من دادن. بابا یه خبری بشه برم تو جدول آرایش و پیرایشش کنم دیگه

بسیار عالی. این فروم هم ایشالا با خبر مدیکال و ویزا پر میشه واسه بچه ها
به غیر از ماها سعید، غزال هم پرونده 29 رشته ایی دارن، ایشالا پرونده ها که دوباره به جریان بیفته زحمت ویرایش رو به شما میدیم
;D ;D ;D
فقط کاش این فروم رو به ویزا آفیس ورشو محدود نمی کردید

shamloo said:

بسیار عالی. این فروم هم ایشالا با خبر مدیکال و ویزا پر میشه واسه بچه ها
به غیر از ماها سعید، غزال هم پرونده 29 رشته ایی دارن، ایشالا پرونده ها که دوباره به جریان بیفته زحمت ویرایش رو به شما میدیم
;D ;D ;D
فقط کاش این فروم رو به ویزا آفیس ورشو محدود نمی کردید

دیگه زحمت آقا مهران هست که عنوان اینجا رو به ورشو و آنکارا تغییر بده
تغییر هم ندن فرقی نمی کنه حسین جان ما همه یه گروه هستیم ;)

try hard said:

دیگه زحمت آقا مهران هست که عنوان اینجا رو به ورشو و آنکارا تغییر بده
تغییر هم ندن فرقی نمی کنه حسین جان ما همه یه گروه هستیم ;)
سلام. از خدا كه پنهون نيست از شما چه پنهون هر چي گشتم يه جايي رو پيدا كنم كه بشه عنوان تاپيكو عوض كرد موفق نشدم. اگر راهنمايي بفرماييد ممنون ميشم.

Mehran23 said:
سلام. از خدا كه پنهون نيست از شما چه پنهون هر چي گشتم يه جايي رو پيدا كنم كه بشه عنوان تاپيكو عوض كرد موفق نشدم. اگر راهنمايي بفرماييد ممنون ميشم.

والا منم هر چی گشتم ندیدم بازم اگه متوجه شدم خبرتون میکنم

Mehran23 said:

مهران جان ولش کن خیلی مهم نیست. در هر صورت هر خبری از پرونده 29 شغله ما بشه اینجا خبرش رو مینویسیم
:)
من تو امضام میذارم لینک اینجا رو فقط مینویسم
FSW Cap 500 فروم
8)

Today, three persons from "FSW 29 cap 1000" category announced their "passport request" from Warsaw visa office:
perans, Maryam Feizi, kalkouei
reference

That's a piece of god news. I hope that the action continues and see more and more pass requests and medical letters soon.

ehs874 said:
عزیز از اینکه این سایت رو معرفی کردید ،متشکرمTry hard​

dear Ehsan
Nice to see you here :)

:قابل توجه دوستانی که پروندشون آنکارا هستش
تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا
اینجور که معلومه فعلاً به سرعت دارن به پرونده های دانشجویی رسیدگی میکنن تا قبل از تموم شدن تابستون ویزا هاشون رو بدن
با توجه به اینکه آنکارا اصولاً اونقدری پرونده سیمپلیفاید نداره، پروندهای منتقل شده از دمشق هم چون آپدیت نکردن جزو حذف شده ها هستن از جمله پرونده قبلی خودم، بعد از تمام شدن کار این دوستان احتمالاً نوبت پرونده های ماست!!! قابل توجه : وحید و سعید و غزال
8)

دوستان عزيز اين بحث ويزاهاي دانشجويي رو من جاهاي مختلف ديدم كه تاييد شده بود و بيان ميشد. آيا كسي از دوستان اطلاع داره كه تا كي معمولا ويزاهاي دانشجويي صادر ميشن با اوجه به زمان ورود به دانشگاه. مخصوصا عزيزاني كه دنبال ادامه تحصيل هستند ما كه ديگه ازمون گذشته اين كارا

Mehran23 said:
دوستان عزيز اين بحث ويزاهاي دانشجويي رو من جاهاي مختلف ديدم كه تاييد شده بود و بيان ميشد. آيا كسي از دوستان اطلاع داره كه تا كي معمولا ويزاهاي دانشجويي صادر ميشن با اوجه به زمان ورود به دانشگاه. مخصوصا عزيزاني كه دنبال ادامه تحصيل هستند ما كه ديگه ازمون گذشته اين كارا

مهران جان مطمئن نیستم ولی فکر میکنم تا اواخر تابستون طول میکشه

[rtl]
چه خوبه همه اینجایین! چند روز پیش اومدم خیلی سوت و کور بود، خوشحالم انقدر اکتیو شده!

ظاهرا subject ها بعد از ایجاد قفل میشه!
[/rtl]

shamloo said:
مهران جان ولش کن خیلی مهم نیست. در هر صورت هر خبری از پرونده 29 شغله ما بشه اینجا خبرش رو مینویسیم
:)
من تو امضام میذارم لینک اینجا رو فقط مینویسم
FSW Cap 500 فروم
8)

[rtl]
قاعدتا بخش ویزای دانشجویی ربطی به بررسی پرونده های مهاجرتی نداره اگه منظورتون اینه.
ولی اغلب دانشگاههای کانادا مهلت دریافت پذیرششون سال قبل پیش از ژانویه تموم میشه و تا سپتامبر که سال تحصیلی شروع میشه دانشجو باید اونجا باشه! این اطلاعات من در مورد انگشت شمار دانشگاه تو آلبرتا، کلگری و ونکوور هست، قطعا دانشگاه به دانشگاه و ایالت به ایالت متفاوته!
[/rtl]

Mehran23 said: