+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445
Peymanrs said:

تی تی جان اعصاب معصاب نداریا؟؟؟؟!؟؟
مهناز جان جوابت رو داد که

حسین جان کجایی چرا بچه ها رو هماهنگ نمی کنی اعصاب داشته باشند

;D ;D ;D

shamloo said:
به سلامتی
سفر خوبی داشته باشید
:D :D :D
خواهش می کنم اگه تونستید در مورد 29 تایی های ظرفیت 500 هم سوال کنید!! بپرسید ما کی اینپراسس میشیم؟؟
:'(

آره والا! یه سئوالی بکنید
یکی که ترکی بلد باشه خوبه باهاشون رفیق بشه یه پرس و جویی بکنه که چه خبره اونجا
مهربونند ترکها جواب می دن

It is FRIDAY and everybody has gone out! You will need to adjust your weekend times to Saturday and Sunday in the near future. Isn't that exciting??

try hard said:
آقا سعید تو رو خدا دلخور نشی ها ولی نمی تونم جلوی خودم رو بگیرم

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D​

نه چرا دلخور ...من تو زندگیم همیشه وقتی یه چیزی رو متوجه شدم ده سال بعد بقیه به اون نتیجه رسیدن 8) کلا آوانگارد هستم همیشه ...کم کم دارین متوجه میشین که کار با این فروم سخته . اما خب قبول دارم که مزایای زیادی هم داره ;D

saeedCan said:
It is FRIDAY and everybody has gone out! You will need to adjust your weekend times to Saturday and Sunday in the near future. Isn't that exciting??
Dear Saeed,
Everything that resemble me life style of Canada is awesome!
Hope to experience this new type of weekend very soon!

shamloo said:
به سلامتی
سفر خوبی داشته باشید
:D :D :D
خواهش می کنم اگه تونستید در مورد 29 تایی های ظرفیت 500 هم سوال کنید!! بپرسید ما کی اینپراسس میشیم؟؟
:'(

یعنی نشد یه نفر بره آنکارا حسین نگه این سوال رو بپرس :P :D

sa mon said:
یعنی نشد یه نفر بره آنکارا حسین نگه این سوال رو بپرس :P :D

آخه اینهمه هم که میگه کسی نمی پرسه خب

کسی میدونه ورشو چکار داره میکنه؟ چرا خبری نمیشه؟ مممممممممددددددیییییییییییییییییییککککککککااااااااااااااااااااللللللللللللللللللللل

Mehdi58 said:
کسی میدونه ورشو چکار داره میکنه؟ چرا خبری نمیشه؟ مممممممممددددددیییییییییییییییییییککککککککااااااااااااااااااااللللللللللللللللللللل

داد نزن آقا جان چرتشون می پره >:(

It's exiciting but confusing also!
In temporary experiences, all the time when I'm talking about weekend I use "5Shanbe-Jome" and make others laugh! ;D

saeedCan said:

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

try hard said:
داد نزن آقا جان چرتشون می پره >:(

saeedCan said:
YES It's so exciting but when dreams come true?heyyyyyyyyyyy

Pani85 said:
سلام دوستان عزیز

من برگشتم ولی با سرماخوردگی شدید البته هر سه تامون
سینوس و لوزه های چرکی. فکر کنم در فعالیت های آبی زیاده روی داشتیم

به همه دوستانی که پاس رکوئست، کپی پاس رکوئست و مدیکالی شدن تبریک زیاد میگم
:)و برای همه آینده ای روشن در سرزمینی دیگه آرزو دارم
welcome back

[SIZE=14t]شاید قدیمی های فروم مثل پیمان خان یادشون بیاد که یکی از دوستان در فروم قبلی اعلام کرده بودن که اگه مشکلی پیش نیاد تمامی 38 شغله ها تا سه ماهه اول 2013 کارشون تمام میشه. پسر خاله ایشون دراداره مهاجرت ونکوور کار می کنه و ظاهرا خبرشون موثق بود[/SIZE]​

ki1361 said:
[SIZE=14t]شاید قدیمی های فروم مثل پیمان خان یادشون بیاد که یکی از دوستان در فروم قبلی اعلام کرده بودن که اگه مشکلی پیش نیاد تمامی 38 شغله ها تا سه ماهه اول 2013 کارشون تمام میشه. پسر خاله ایشون دراداره مهاجرت ونکوور کار می کنه و ظاهرا خبرشون موثق بود[/SIZE]​

راستش کاملا یادم نمی یاد ولی بارها مسئولین مهاجرت خبر از اتمام پرونده های ماها در سال 2013 داده بودند که امیدوارم این زمان انتظار برای همه ما تا سه ماهه اول 2013 به اتمام برسه
البته این خبر در راستای خبری که لیدا جان از تویتر وزیر مهاجرت هم گرفته هست

نمی دونم چرا ولی من هم مثل مهیار، غزال و حامد و خیلی های دیگه احساس می کنم تا عید به امید خدا همه مدیکالها رو گرفته باشیم
امیدوارم اینطوری باشه

راستی خبر ذکر شده رو در کجا گفته؟