;D ;D ;DPeymanrs said:
تی تی جان اعصاب معصاب نداریا؟؟؟؟!؟؟
مهناز جان جوابت رو داد که
حسین جان کجایی چرا بچه ها رو هماهنگ نمی کنی اعصاب داشته باشند
;D ;D ;DPeymanrs said:
تی تی جان اعصاب معصاب نداریا؟؟؟؟!؟؟
مهناز جان جوابت رو داد که
حسین جان کجایی چرا بچه ها رو هماهنگ نمی کنی اعصاب داشته باشند
shamloo said:به سلامتی
سفر خوبی داشته باشید
خواهش می کنم اگه تونستید در مورد 29 تایی های ظرفیت 500 هم سوال کنید!! بپرسید ما کی اینپراسس میشیم؟؟
:'(
try hard said:آقا سعید تو رو خدا دلخور نشی ها ولی نمی تونم جلوی خودم رو بگیرم
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Dear Saeed,saeedCan said:It is FRIDAY and everybody has gone out! You will need to adjust your weekend times to Saturday and Sunday in the near future. Isn't that exciting??
shamloo said:به سلامتی
سفر خوبی داشته باشید
خواهش می کنم اگه تونستید در مورد 29 تایی های ظرفیت 500 هم سوال کنید!! بپرسید ما کی اینپراسس میشیم؟؟
:'(
sa mon said:یعنی نشد یه نفر بره آنکارا حسین نگه این سوال رو بپرس
Mehdi58 said:کسی میدونه ورشو چکار داره میکنه؟ چرا خبری نمیشه؟ مممممممممددددددیییییییییییییییییییککککککککااااااااااااااااااااللللللللللللللللللللل
saeedCan said:It is FRIDAY and everybody has gone out! You will need to adjust your weekend times to Saturday and Sunday in the near future. Isn't that exciting??
try hard said:داد نزن آقا جان چرتشون می پره
YES It's so exciting but when dreams come true?heyyyyyyyyyyysaeedCan said:It is FRIDAY and everybody has gone out! You will need to adjust your weekend times to Saturday and Sunday in the near future. Isn't that exciting??
welcome backPani85 said:سلام دوستان عزیز
من برگشتم ولی با سرماخوردگی شدید البته هر سه تامون
سینوس و لوزه های چرکی. فکر کنم در فعالیت های آبی زیاده روی داشتیم
به همه دوستانی که پاس رکوئست، کپی پاس رکوئست و مدیکالی شدن تبریک زیاد میگم
و برای همه آینده ای روشن در سرزمینی دیگه آرزو دارم
ki1361 said:[SIZE=14t]شاید قدیمی های فروم مثل پیمان خان یادشون بیاد که یکی از دوستان در فروم قبلی اعلام کرده بودن که اگه مشکلی پیش نیاد تمامی 38 شغله ها تا سه ماهه اول 2013 کارشون تمام میشه. پسر خاله ایشون دراداره مهاجرت ونکوور کار می کنه و ظاهرا خبرشون موثق بود[/SIZE]