+1(514) 937-9445 or Toll-free (Canada & US) +1 (888) 947-9445

حسین جان یه 5 تا دی وی دی فابریستیوگلاسه سونی برات زدم خدا، همه اش رو برات ایمیل می کنم
فقط یادت باشه تو راه که داری می یای یه دو کیلو سبزی قرمه و یه لیوان آب هویج بگیر بیار

RaymondX said:
>:( ;D 8) :P :-X :-Xاصلا من نمی فهمم چرا باید تغییر بدیم همین فونت خیلی هم خوبه حالا که اینطور شد از این به بعد من چپ نویس می نویسم
آخه اولاش فونتم خیلی زشت بود از بچه ها که پرسیدم اینجوری راهنماییم کردن ولی الان درست شده ,نمیدونم چرا؟

پیمان مهیستا سپیده افشین SHU
شما برنامه تون وقتی رفتین اونور چیه؟ میخواین دنبال کار دیگه باشین یا ادامه تحصیل و بعد هم مدرس بشین اگه خدا بخواد؟

niloofar.g said:
آخه اولاش فونتم خیلی زشت بود از بچه ها که پرسیدم اینجوری راهنماییم کردن ولی الان درست شده ,نمیدونم چرا؟

نیلوفر جان اینا همه توطئه استکبار جهانیه که می خوان مارو به کارهای بیهوده مشغول کنن خودمون کم بدبختی داریم
شما هرجور راحتی بنویس
th

Modares said:

تي تي جان من نمي دونم جرا خيلي علاقه به تدريس تو مدرسه بيدا كردم. خصوصاً بجه هاي معلول. اكه دكتري شروع نكنم مي رم توي اون حوزه​

من کارهای تحقیقاتی دوست دارم. نمیدونم جایی مثل مرکز تحقیقات هست که برم و تحقیق کنم به من پول بدن؟

RaymondX said:
نیلوفر جان اینا همه توطئه استکبار جهانیه که می خوان مارو به کارهای بیهوده مشغول کنن خودمون کم بدبختی داریم
شما هرجور راحتی بنویس
th

>:( >:( >:( >:( >:( >:( حالا دیگه من شدم استکبار جهانی
من توی کارم اگه ببینم طرف نامه نگاریش یا اصول نامه یا بیان مطلب رو بدرستی ارائه نکرده به همون نسبت اهمیت کمتری به نامه اش می دم
اصولا همیشه سعی می شه نگارش به نحوی باشه که خواننده بیشترین آرامش و راحتی رو در خوندنش داشته باشه
در طراحی سایتها و کتابها سعی می شه رنگ بندی و فونتها به بهترین نحو انتخاب بشه تا از خستگی چشم و ذهن بکاهه

:Pرایموند جان تا خشم این استکبار جهانی گریبانت رو نگرفته، تغییر موضع بده

titi_lotfi said:
انگار بر اساس رشته است. کد 0711 هستند

منم كد 0711 هستم تا حالا با فاصله 10 روز یعد از شما کارام انجام شده فکر میکنم هفته بعد نوبت شما باشه و دو هفته بعد از شما نوبت من

titi_lotfi said:
شما برنامه تون وقتی رفتین اونور چیه؟ میخواین دنبال کار دیگه باشین یا ادامه تحصیل و بعد هم مدرس بشین اگه خدا بخواد؟

سه ماه اول شناسایی در و دیوار و فرهنگ و زندگی خارجی و ثبت نام دوره های زبان انگلیسی
سه ماه دوم - ثبت نام برای یک دوره یکساله تخصصصی و تلاش برای پیدا کردن یک کار خیلی ساده مثل کشیر یا کارهای ساده دیگه
ثبت نام در آزمون مدارک حرفه ای مربوط به کارم
شش ماه دوم - تلاش برای پیدا کردن یک کار نیمه مرتبط با تخصص ولی سطح پایین
در یکسال اول زبان رو تا جایی که می تونم بالا می برم

در سال دوم بدنبال کار مرتبط می گردم و سعی می کنم با محیط کاری و تخصصی کانادا مطلع باشم
و بعد از سه یا چهار سال برم توی موسسات یا کالج های فنی و حرفه ای درس بدم
کلا من دیونه و بقول غزال عاااااااااااشق درس دادنم و فکر کنم توی این زمینه استعداد خوبی دارم

titi_lotfi said:
Ti ti jon man hanoz tasmim nagereftam age sharayete tadris onja behtar az iran bashe dost daram age daramadesho vejheye ejtemaish mesle inja bashe na tarjih midam beram soraghe ye kare dige mesle commerce.rasti kasi ba code 4121 ya 4131 pass request nashode ta allan?

من شنیدم که حقوق مدرس های ESL به طور متوسط در اونتاریو حدود 35 40 دلاره که حقوق خوبی هستش ...​

یعنی امروز هم هیجییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟؟؟؟

Peymanrs said:

>:( >:( >:( >:( >:( >:( حالا دیگه من شدم استکبار جهانی
من توی کارم اگه ببینم طرف نامه نگاریش یا اصول نامه یا بیان مطلب رو بدرستی ارائه نکرده به همون نسبت اهمیت کمتری به نامه اش می دم
اصولا همیشه سعی می شه نگارش به نحوی باشه که خواننده بیشترین آرامش و راحتی رو در خوندنش داشته باشه
در طراحی سایتها و کتابها سعی می شه رنگ بندی و فونتها به بهترین نحو انتخاب بشه تا از خستگی چشم و ذهن بکاهه

:Pرایموند جان تا خشم این استکبار جهانی گریبانت رو نگرفته، تغییر موضع بده

73235544709903595640.jpg

helensalon said:
دوستانی که وکیل دارن
شما هزینه ی مدارک ارسالی توسط وکیل را خودتان پرداخت کردین؟
الان یه ایمیل از وکیل اومده که باید 734 هزار تومان بابت هزینه ای ارسال مدارک پرداخت کنید
من دارم شاخ در میارم اخه همچین چیزی در قرار داد نبوده
لطفا دوستانی که وکیل دارن بگن برای اونا هم اینطوری بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

:o :o :o :o :o :o
این دیگه ازون حرفا بود. پس این وکیل واسه چی این همه پول گرفته. ما که چیزی ندادیم

titi_lotfi said:
دکتر ماست باعث دفع آهن میشه؟ ممنونم از جوابتون

;Dکلا لبنیات رو اگه با آهن بخوری جذبش رو کم می کنه، اما کاری به دفع نداره

qorashi said:
;Dکلا لبنیات رو اگه با آهن بخوری جذبش رو کم می کنه، اما کاری به دفع نداره
دکتر راست می گن آب هویج برای چشم خوبه؟

8) این دفعه حتما از تی تی منفی می گیرم