Peymanrs said:
دکتر جان می شه جواب منو بدید لطفا، حسین تو راهه، می گه آب هویج بخرم یا نه؟
دکتر جون قرار نیست فقط جواب نسوان رو بدی که؟
کار چشم من و تو دیگه از آب هویج گذشته حاجی جون. ولی خوب چون حسین میخواد بگیره عیبی نداره، بگو بگیره.
Peymanrs said:
دکتر جان می شه جواب منو بدید لطفا، حسین تو راهه، می گه آب هویج بخرم یا نه؟
دکتر جون قرار نیست فقط جواب نسوان رو بدی که؟
try hard said:بالاخره من کامنتهای دیشب تا الان رو خوندم
تبریک به مریم و صبا و اسی برای پاس ریکویست شدن. به امید یه زندگی موفق و شاد تو کانادا
حاج پیمان روحم شاد از کامنتهات
من بیشتر از اینکه مدیکال خودم بیاد دلم می خواد مدیکال شما بیاد چون هم می دونم خیلی منتظری هم اینکه اون روز اینقدر خوشحال میشی فروم رو می ترکونی.
خوشحالیت هم حتما خیلی جالبه
SAOSHYANTT said:بچه ها من وکیل دارم ولی چند وقت پیش برای ورشو یه ایمیل پیگیری زدم. حالا اینطوری جواب دادن. میشه تفسیرش کنین لطفا!؟
Dear Applicant,
Please note that your e-mail was sent from an unauthorised e-mail address. In order to authorise your new e-mail address, please send us a signed request to change your e-mail address to the one you are currently writing from. This request may be sent to us by e-mail attachment.
Maniraha said:ممنونم
آخی یک مدت بود دلم می خواست با همتون حرف بزنم
یکم دلم باز شد.
باور کنین خبرهای خوبتون به منم امید میده
من سنگاپور زندگی می کنم الان اینجا ساعت 6 عصر باورتون نمیشه این فرومتون از خواب انداخته منو
تا صبح که میشه 12 شب شما پست هاتونو می خونم و واقعا خوشحالم می بینم خبرهای خوب می دید
انشاا... یه روزی تو این فروم همه از خوشی بگن نه انتظار
try hard said:
به من هم یکبار همچین جوابی دادند
چون ایمیل داخل فرمها ایمیل وکیلتون هست جواب ایمیل رو نمی دن مگر اینکه یه درخواست براشون امضا کنید و بفرستید تا ایمیل فرمهاتون رو عوض کنند.
به وکیلتون بگید براتون پیگیری بفرسته
Modares said:دكتر،من اينهمه هويج احتكار كردم!! يني فايده اي نداره؟دكتر زير ميزي ميدم... شراكتي ، مضاربه اي... داره ديكه؟ مكه نه
SAOSHYANTT said:
ممنون.
شما هم به وکیل گفتید؟ خودتون ایمیل ندادید؟
uniques3 said:$10 Money order + $70 courier fee (to send your documents to Ankara from our office
اینو وکیل ما خواست
Dear saeed thank you for your kindness .i know that we all have jumped to the band wagon and we have to be pationet but it some time beyond our control.i just hope to pass these days and reach our goal.i hope the best for your sister as well.thank you for having our backsaeedCan said:My sister has done her medicals on May and she has not received her "pass request" too. Don't worry. We are many on the same boat.
shamloo said::-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Peymanrs said:
قربانت نسیم جان از لطفت
+ 1000 خیلی از ته دل و صمیمی گفتی، خیلی چسبید
به امید اینکه همه بزودی از این بلاتکلیفتی در بیایم
و به امید اینکه یه زندگی بی استرس و شاد رو توی کانادا تجربه کنیم
و به امید اینکه شرایط خاص کشور بزودی حل بشه
shu said:. تبریک به تمام پاس رکوئستی فکر کنم سیل امده منتها با مههیتی دیگر که البته دست کمی از اون سیل نداره .خیلی خوشحال شدم باز هم برای امدن باران دعا کنید.